Тони Роббинс Боокс | 6 најбољих књига Тонија Роббинса које морате прочитати!

Списак топ 6 књига Тони Роббинс-а

Ако сте и мало заинтересовани за жанр самопомоћи, сигурно сте чули за Тонија Роббинса. Један је од најпознатијих гуруа самопомоћи овог века. Испод је листа књига Тонија Роббинса -

  1. Пробудите дива изнутра(Набавите ову књигу)
  2. Неограничена снага(Набавите ову књигу)
  3. Гиант Степс(Набавите ову књигу)
  4. Белешке пријатеља(Набавите ову књигу)
  5. Монеи Мастер Тхе Гаме(Набавите ову књигу)
  6. Непоколебљив(Набавите ову књигу)

Допустите нам да детаљно разговарамо о свакој књизи Тони Роббинс-а, заједно са кључним преузимањима и критикама.

# 1 - Пробудите дива изнутра

Како одмах преузети контролу над менталном, емоционалном, физичком и финансијском судбином

Приказ књиге

Самосавладавање није лако. Али ако прочитате ову најбољу књигу о Тонију Роббинсу, моћи ћете да преузмете контролу над својим животом. Тони Роббинс је стручњак за психологију. У овој књизи показује вам да су вам потребни ресурси да бисте постали најбоља верзија себе. Знали бисте корак по корак како бисте савладали своје емоције, постигли финансијско мајсторство и изградили моћне односе. Читање ове књиге о Тонију Роббинсу деловало би као комплетна психотерапија, уради то сам програм за оне који имају самоограничавајућа уверења о томе шта могу постићи у свом животу.

Кључно за понети из ове најбоље књиге Тони Роббинс-а

Ако икада пожелите преобразити свој живот, прво бирајте ову књигу о Тонију Роббинсу. Ова књига о Тонију Роббинсу написана је пре скоро двадесет година. Али то је и даље релевантно као и годинама раније. Ова књига је на листи свих времена омиљених књига о самопомоћи на свету.

<>

# 2 - Неограничена снага

Приказ књиге

Ако сте нови у свету самопомоћи, ова најбоља књига о Тонију Роббинсу прва је коју бисте требали прочитати. У овој књизи се ради о правом избору. Према Тонију, ако у свом животу донесете одличне одлуке, имат ћете сјајан живот. А ова књига ће вас научити како. Свакодневно доношење избора је стицање контроле над својом менталном моћи. Као што наслов сугерише читање ове књиге, омогућиће вам постизање било којег циља на који сте поставили свој ум. Многи људи говоре о важности фит тела за побољшање врхунских перформанси. Ова књига је савршен рецепт за оне који желе имати здрав ум.

Кључно за понети из ове Топ књиге Тони Роббинс-а

Најбољи део ове књиге о Тонију Роббинсу је што из ове књиге можете научити у било којој фази. Без обзира колико успешни постали, још увек можете много научити из ове књиге о Тонију Роббинсу. Такође ћете научити многе корисне стратегије и трикове да се излечите, боље комуницирате и разумете своје унутрашње деловање.

<>

# 3 - Дивовске степенице

Мале промене ради велике разлике

Приказ књиге

Да ли сте икада осетили да требате предузети масовне акције и заостајете? Ако је то случај, ова књига би била савршен рецепт за вас. Ова најбоља књига о Тонију Роббинсу научиће вас како можете да предузмете мање кораке да бисте створили огромне резултате. У овој књизи ћете научити како можете уложити минимално време и напор да бисте створили огромне резултате. А ова кратка књига научиће вас како да савладате здравље, богатство, емоције и финансије. Много пре него што су навике популаризоване, ова књига је објављена. Ова књига има моћ да масовно промени ваш поглед на свој живот.

Кључно за понети из ове најбоље књиге Тони Роббинс-а

У овој књизи о Тонију Роббинсу научићете како створити моћне навике које ће трајати читав живот и које ће створити запањујуће резултате у вашем животу. Такође ћете знати са 10-15 минута свакодневне вежбе како можете развити фокус налик ласеру и предузети мере према свом највећем животу.

<>

# 4 - Белешке пријатеља

Кратки и једноставни водич за преузимање свог живота

Приказ књиге

Ако желите да прочитате књигу која је кратка, лака за читање и испуњена моћним животним лекцијама, требало би да узмете ову књигу. Ову књигу је први издао Тони и поклонио онима којима је ово било потребно. Сада можете купити ову књигу и Тони ће вам помоћи да дођете до сржи његове поруке. Ако нисте прочитали ниједну Тонијеву књигу и не ухватите се у овоме, свидеће вам се кратка, слатка супстанца дата у овој књизи. Ова књига о Тонију Роббинсу посебно је корисна за оне који су пролазили кроз изазовно време и потребна им је помоћ.

Кључно за понети из ове Топ књиге Тони Роббинс-а

Најбољи део ове најбоље књиге Тони Роббинс-а је што је прилично кратка и ову књигу можете читати и поново читати колико год желите. Ова књига о Тонију Роббинсу такође ће вам помоћи да брзо реагујете на мудрост коју бисте добили.

<>

# 5 - Монеи Мастер Тхе Гаме

7 једноставних корака до финансијске слободе

Приказ књиге

Шта год да уради Тони, постаје запањујуће. Ова најбоља књига о Тонију Роббинсу једно је од његових ремек-дела које ће научити појединце да преузму контролу над својим финансијским животом и савладају игру новца. Према Форбес.цом, да постоји Пулицерова награда за инвестиционе књиге, ова књига би је сигурно добила. Тони је интервјуисао многе инвеститоре врхунске класе и спровео опсежна истраживања новца, инвестиција и финансијске слободе да би смислио ових 7 корака. Ова књига о Тонију Роббинсу није написана само за почетнике који су тек започели, већ и за оне који играју на напредном нивоу.

Кључно за понети из ове Топ књиге Тони Роббинс-а

Најбољи део ове књиге о Тонију Роббинсу је њена свеобухватност. Тони се овога не бави само из једне перспективе, већ је гледао из различитих перспектива да би вас научио правим потезима и донео прави избор у вези с новцем и инвестицијама. Ако прочитате ову књигу, у новије време не узимате ниједну другу књигу у вези са инвестицијама.

<>

# 6 - Непоколебљиво

Ваша књига о финансијској слободи

Приказ књиге

Ова књига је Тонијева најновија књига о финансијској слободи. Ако сте неко ко би желео да постигне финансијску слободу и осећате да нисте у правој ситуацији да почнете да штедите и улажете новац, ова књига о Тонију Роббинсу научиће вас другачије. Након интервјуа са више од 50 финансијских саветника и инвеститора, Тони је открио да свако може играти игру новца. Све што им треба су прави алати и одговарајуће образовање. У овој књизи ћете научити да артикулишете план за своју финансијску слободу; разумећете основна четири финансијска принципа да максимализујете нагоре и минимализујете негативне стране; а такође ћете научити прави начин размишљања за постизање великог богатства и испуњења у животу.

Кључно за понети из ове најбоље књиге Тони Роббинс-а

Из ове књиге ћете научити неколико кључних ствари -

  • Не инвестирајте из страха, учините то из емоција. И док доносите одлуке, користите своју логику.
  • Диверзификујте свој портфолио како бисте смањили ризик од застоја.
  • Не размишљајте краткорочно у инвестирању. Увек обратите пажњу на дугорочна улагања јер се сложене камате увек множе.
  • Сваке године ребалансирајте своје инвестиције.
<>