Књиге здравственог осигурања | Списак 10 најбољих књига о здравственом осигурању

Списак 10 најбољих књига о здравственом осигурању

Испод је листа 10 најбољих књига о здравственом осигурању које треба знати о здравственом осигурању.

  1. Компанија која је решила здравствену заштиту(Набавите ову књигу)
  2. Здравствено осигурање(Набавите ову књигу)
  3. Набавите шта је ваше за Медицаре(Набавите ову књигу)
  4. Америчка горка пилула(Набавите ову књигу)
  5. Живети способно и здраво(Набавите ову књигу)
  6. Здравство поремећено(Набавите ову књигу)
  7. Где боли?(Набавите ову књигу)
  8. Олакшавање финансијског здравља(Набавите ову књигу)
  9. Превара у здравству: Водич за ревизију и откривање (Набавите ову књигу)
  10. Комплетни водич за бенефиције(Набавите ову књигу)

Размотримо детаљно сваку књигу здравственог осигурања, заједно са кључним преузимањима и прегледима.

# 1 - Компанија која је решила здравствену заштиту

Џон Торинус

Приказ књиге

Ова књига објашњава како је америчка компанија Сериграпх имала годишњи раст од 15% на годишњем рачуну за здравствену заштиту. Ова ескалација трошкова била је у опасности од банкрота компаније. У сврху значајног смањења таквих трошкова, од вођа се захтевало да прихвате радикалан приступ. Ова књига нуди ефикасна решења за контролу трошкова за савремене пословне лидере.

Као приступ управљању преокретом, Сериграпх је своје стратегије фокусирао на следеће 3 области:

  • Одговорност потрошача
  • Примарна заштита
  • Центри вредности

Кључне Такеаваис

У комбинацији са другим методама управљања, ове тактике су смањиле трошкове, истовремено побољшавајући квалитет неге запослених. У нумеричком смислу, просечни трошкови су пали на 2,8%, што је било чак и испод националног просека. Стога се могу закључити о следећим учењима:

  • Усвајање потрошачког плана како би запослени могли да преузму контролу над својом здравственом заштитом
  • Обезбеђивање транспарентности цена
  • Води запослене кроз компликације цена и води их до предности додавања вредности
  • Нагласите употребу примарне здравствене заштите како бисте спречили појединце из скупих болница
  • Потпуно овладавање законима о заштити потрошача како би се исправило медицинско преплаћивање
  • Максимално искористите здравствене планове компаније
<>

# 2 - здравствено осигурање

Мицхаел А. Моррисеи

Приказ књиге

Фокус здравственог осигурања у САД-у је да погледа споља и објасни улогу и понуђене бенефиције. Мицхаел Моррисеи, који је такође етаблирани економиста за здравство, нуди робусно, али интуитивно испитивање проблема са којима се суочавају осигуравајућа друштва и како су се тржиште и влада у прошлости бавили таквим питањима. Нагласак је на разумевању основних проблема из перспективе економије и примени емпиријске литературе за пружање увида у утицај и ефикасност решења.

Кључне Такеаваис

Неке од критичних тема обухваћених овом књигом здравственог осигурања су:

  • Раширени утицај рецесије из 2008. године на осигуравајуће покриће
  • Рачун здравствене штедње и здравствени планови усмерени на потрошаче
  • Предиктивна снага прилагођавања ризика
  • Моралне опасности повезане
  • Улога здравственог осигурања које спонзорише послодавац и како се може извући максимална ефикасност
  • Пружа основу за разумевање и предвиђање ефеката Закона о заштити пацијената и приступачној нези (АЦА).

Текст је врло темељит и написан на логичан и систематичан начин. Садржај нема политичке пристрасности и јасно описује како се АЦА трансформисао и која су издвојена очекивања. Препоручује се читаоцима у различитим фазама њихове каријере.

<>

# 3 - Набавите шта је ваше за Медицаре

аутор Пхилип Моеллер

Приказ књиге

У САД-у социјално осигурање нуди главнину прихода већине пензионера, а Медицаре им гарантује приступачно здравствено осигурање. Међутим, нису сви свесни ситних детаља које нуди осигуравајуће осигурање. Не би били свесни које делове Медицаре-а нуди влада и како могу да функционишу са приватним плановима осигурања као што је Медицаре Супплемент осигурање, предност Медицаре-а.

Кључне Такеаваис

Будући да су здравствени трошкови највећи непознати трошак за остареле Американце старије од 65 година, потпуно разумевање и навигација Медицаре-ом је најбољи начин да се уштеде долари за здравствену заштиту и обезбеди његова ефикасна употреба. Здравствени систем у САД-у, који је прилично бизаран, један је од највећих узрока банкрота у земљи, а становник који напуни 65 година није поједностављен. Потребно је потпуно разумевање функционисања, као и замке и заблуде. Ова књига је покушај да се исто обухвати.

Завршне белешке се високо препоручују и укључују дубинске линкове до одређене веб странице или су доступне информације. Такође се прате и релевантне статистике.

<>

# 4 - Америчка горка пилула

аутор Стевен Брилл

Приказ књиге

Ово је једно од најцењенијих издања о томе како је Закон о приступачној заштити познат и као Обамацаре створен, примењен и еволуирао током одређеног временског периода. Врхунац је био око тога како се није успело променити и створити пустош у здравственој индустрији.

Аутор је нагласио историју Обамацаре-а и јасно је прецизирао да је корен америчког здравственог проблема политички. Трошкови владе балонирају, чинећи доношење гломазним процесом, а САД системом који има много дубоких проблема.

Кључне Такеаваис

У првом делу ове књиге здравственог осигурања наводи се како су демократском већином у оба дома лобисти са посебним интересима као што су компаније за лекове, осигуравајуће куће, болнице, произвођачи уређаја, пацијенти успели да натерају оне који се залажу за реформу да умањују предлоге и окренути такве законе у своју корист. Истакнуће везу између структуре моћи и економије која превладава у земљи. У овој књизи су истакнути главни недостаци комуникације и разлике у мишљењима.

Овај последњи одељак прожима политички наратив причама појединаца који су због болести налетели на финансијску катастрофу и оним што су разне институције (болнице) учиниле да доведу ове појединце до банкрота. Прича о неуспелом покретању веб странице Обамацаре отвара очи и како је све време имала каскадни ефекат. Аутор наводи да је сада веома тешко да се здравствени систем из темеља изгради на начин који би могао да умањи трошкове и максимизира ефикасност.

<>

# 5 - Живјети способно и здраво

Цхристопхер Р. Бригхам-МД и Хенри Беннетт

Приказ књиге

Ова књига здравственог осигурања нуди читаоцима неке смернице за најтежа времена нашег живота - када су појединци или вољени болесни или повређени и предузимају се напори да се што потпуније опораве. Нуди увиде, знање и ресурсе за решавање изазовних медицинских, правних, здравствених проблема и финансијских проблема. Рјешавање медицинског и правног система можда неће бити лако, а одговори можда неће бити јасни. Ова књига заједно са веб алатима нуди релевантна знања и ресурсе који су потребни.

Кључне Такеаваис

Аутор читаоцима истиче потпуно разумевање здравственог образовања на једноставном језику. Постоје основни делови који се односе на повреде на раду и аутомобилске несреће, укључујући информације о алтернативним пружаоцима услуга неге и осигурању. Треба идентификовати непотпуне или оштећене подстицаје који могу довести до катастрофалних и опадајућих резултата који се могу наћи код веће радне снаге.

Покушавају се покрити сви практични аспекти и сматра се дефинитивним штивом за некога ко је болестан и који ће се вратити на посао након тако тешке фазе.

<>

# 6 - Здравство поремећено

аутор Јефф Елтон & Анне О’Риордан

Приказ књиге

Ова књига даје детаљан преглед реметилачких сила које покрећу промене у здравственој индустрији и нуди даље смернице за дефинисање нових оперативних и пословних модела као одговор на такве промене. Направљен је критични преглед да би се објаснило како глобални трендови у здравству изазивају инхерентне стратегије пословних модела, а испитује зашто се лидери у индустрији морају развијати како би остали у складу са динамичним стандардима и новим учесницима.

Након спровођења успешног примарног истраживања, аутори који су уједно и здравствени стручњаци пружају информисан поглед на индустрију и нове пословне моделе у настајању од суштинске важности за науку о животу који заузврат играју већу улогу у стварању веће вредности за укупну здравствену заштиту.

Кључне Такеаваис

Даје увид старијим лидерима и руководиоцима из разних индустрија, попут фармацеутске, медицинске опреме и дијагностике, здравствених служби и компанија за дигиталну технологију, да направе паузу за разматрање променљивог окружења. Даље показује како се постојећи подаци из електронских медицинских евиденција или дигиталних медија комбинују са технологијом и напредном аналитиком да би суштински променили начин и место пружања здравствене заштите, премошћујући здравље становништва и проширујући одговорности за обоје.

Ово даље помаже у схватању како пружање здравствених установа може значајно побољшати очекивања пацијената и додатну вредност коју нуди здравствени систем.

<>

# 7 - Где боли?

аутор Јонатхан Бусх и Степхен Бакер

Приказ књиге

Кроз ову књигу здравственог осигурања, аутори су уложили храбар напор да развежу разне чворове у здравственом систему САД-а. Јонатхан Бусх кроз своја лична искуства и шаљиве вештине писања позива на револуцију у овом сектору како би купцима понудио шири избор, слободу напајања и информације по далеко нижим ценама. Бусх и његов тим створили су софтверски програм који је на крају постао компанија заснована на облаку која се бави електронским медицинским картонима, фактурисањем и комуникацијом пацијената за више од 50.000 пружалаца медицинских услуга широм земље.

Кључне Такеаваис

Читаоци ће научити:

  • Како пажљиво извајани државни прописи поткрепљују прескупе тренутне дужнике и коче темпо иновација
  • На који начин реметилачи зарађени наносе штету доминацији болница нудећи рутинске поступке по нижим трошковима како би привукли купце
  • Провођење информисаних избора о нези коју примамо и за коју плаћамо.
  • Дигитална покретања која нису добро опремљена или их држава препознаје нуде пацијентима нове апликације и технологије за приступ медицинским подацима и преузимање контроле над медицинском негом

Као закључак, аутор жели да Американци захтевају више од добављача, али истовремено прихватају већу одговорност за индивидуално здравље и доносе утемељене одлуке. Дакле, треба преузети контролу над индустријом која је кључна за наш живот и економију.

<>

# 8 - Олакшавање финансијског здравља

аутор Брад Клонтз, Рицк Кахлер и Тед Клонтз

Приказ књиге

Ова књига здравственог осигурања је од суштинског значаја за финансијске планере, јер интегрише поља психотерапије, подучавања и финансијског планирања. Комбинује унутрашње и емоционалне аспекте финансија са спољним знањем о финансијама, нудећи овим саветницима опсежан и робустан сет алата за рад са клијентима за стварање и одржавање финансијског здравља.

Књига такође укључује „Стабло одлучивања“ са смерницама за доношење одлуке о времену које је прикладно за планере да раде са унутрашњим питањима клијената. Такође ће нагласити када је прикладно за упућивање клијената на терапеуте или ако је потребна посебна пажња. Читаоци ће бити боље опремљени за управљање емоционалним и психолошким проблемима клијената у вези с новцем.

Кључне Такеаваис

То је врло лако разумети и погађа суштинска питања понашања и новца. Постоји ефикасна мешавина управљања новцем, јер треба користити како емоционалне, тако и практичне приступе и примене. Ради као катализатор за подстицање позитивних промена.

<>

# 9 - Здравствена превара: Водич за ревизију и откривање

аутор Ребецца С. Бусцх

Приказ књиге

Опсежни систем здравствене заштите у САД ствара основу за преваре и расипање, што доводи до губитка милијарди долара. Такав водич може бити врло користан за ревизоре, истражитеље превара и здравствене менаџере да открију и спрече знакове упозорења о могућим преварним активностима унутар организације.

Кључне Такеаваис

Ова књига се дотиче следећих тачака:

  • Пречишћене информације о примарној и секундарној здравственој заштити, управљање информацијама и подацима о приватности, управљању ризицима и транспарентности.
  • Давање свеобухватних смерница за ревизију и откривање превара за пружаоце здравствених услуга и чврстих здравствених планова.
  • Испитивање неопходне позадине које интерни ревизори треба да буду свесни током ревизије здравствених задатака.

Будући да ће за разумевање система бити потребна огромна количина података који се сада претварају у електронски начин, управљање таквим информацијама је од кључне важности и сходно томе истакнути су кораци за превенцију како би се изоштриле вештине ревизора. Аутори су ефикасно навели различите случајеве и методологије за пружање стварних алата за ревизију и истрагу. Нуди изврсан оквир који илуструје читаоце да разбију све делове у ревизији и откривању здравствених превара.

<>

# 10 - Комплетан водич за бенефиције

аутор Бруце Ц Бровн

Приказ књиге

Пензионисање или излазак из војске један је од најпоноснијих тренутака у животу америчког војника и они се опраштају од свог посла с крајњим поштовањем и уздигнуте главе. Као ветеран америчке војске, човек има право на вишеструке бенефиције, укључујући здравствену заштиту, зајмове и многа друга помагала за све аспекте живота.

Будући да је аутор служио америчкој обалској стражи, моћи ће да се разуме шта је потребно да бисте били део војске и потешкоће у сналажењу у свим владиним програмима и политикама.

Кључне Такеаваис

Неке од обухваћених тема су:

  • Здравствена заштита
  • Накнада за инвалидност
  • Грантови и стипендије
  • Попусти за војску
  • Запошљавање и професионална рехабилитација
  • Искористити болничке установе

Када се војници повуку из војске, морају да изврше велика прилагођавања током пловидбе цивилним водама, а ова књига здравственог осигурања написана је на јасан и сажет начин да би помогла таквој транзицији. Не само да наводи мноштво понуђених погодности, већ такође спроводи кораке и упутства о томе како се пријавити и задржати ове погодности.

<>

Остале препоручене књиге

Ово је био водич за књиге здравственог осигурања. Овде објашњавамо листу 10 најбољих књига здравственог осигурања и кратки поглед на оно што те књиге предлажу.

  • Књиге о финансијском планирању
  • Најбоље књиге о комуникацији
  • 6 најбољих књига Тони Роббинс-а
  • Најбоље књиге Стеве Јобс-а
  • 8 најбољих књига Џорџа Сороша о финансијама
АМАЗОН ПРИДРУЖЕНО ОТКРИВАЊЕ

ВаллСтреетМојо је учесник програма сарадника Амазон Сервицес ЛЛЦ, придруженог програма за оглашавање осмишљеног да обезбеди начин да веб локације зараде од оглашавања и повезивањем са амазон.цом