Књиговодствене фирме у Сингапуру | Списак најбољих рачуноводствених фирми у Сингапуру

Рачуноводствене фирме у Сингапуру су оне фирме које пружају рачуноводствене услуге појединцима, организацијама и другим ентитетима у Сингапуру и укључују компаније попут КПМГ, Ернст анд Иоунг, ПвЦ Сингапур, ФОО КОН ТАН, Бакер Тилли ТФВ итд.

Преглед рачуноводствених фирми у Сингапуру

Сингапур је мала острвска држава која се налази на јужном врху полуострва Малезије и високо је развијена земља у југоисточној Азији, која има једну од најјачих економија на свету. То је глобални финансијски центар и нуди огромне могућности у рачуноводственом домену. Да бисмо направили информисан избор и повезали се са водећим рачуноводственим фирмама у Сингапуру, направили смо упоређену листу најбољих рачуноводствених фирми у Сингапуру где можемо започети своју рачуноводствену каријеру и постићи веће висине јер ова места нуде савршен одскочна даска за оне који желе да оставе траг у својој рачуноводственој каријери.

Најбоље рачуноводствене фирме у Сингапуру

Испод је наведена листа водећих рачуноводствених фирми у Сингапуру, чија је листа преузета из Сингапоре Бусинесс Ревиев (//сбр.цом.сг/):

# 1. КПМГ

Ранк1
2017 Укупна снага особља3000
Водећи партнерОнг Панг Тхие
Веб сајтлинк
Локација канцеларијеЗграда Хонг Леонг, 16 Раффлес Кеј

КПМГ Сингапоре је део глобалне мреже КПМГ Интернатионал, који је швајцарски ентитет, и пружа услуге у областима ревизије, опорезивања, корпоративног саветовања, управљања и консалтинга у вези са ризиком и сајбер безбедности.

Назив КПМГ изведен је из четири члана оснивача, и то:

  • Клинвелд
  • Тресет
  • Марвицк
  • Гоерделер

# 2. ПвЦ Сингапур

Ранк2
2017 Укупна снага особља2800
Водећи партнерИео Оон Јин
Веб сајтлинк
Локација канцеларије7 Страитс Виев, Марина Оне, Источна кула, ниво 12, Сингапур

ПвЦ Сингапур је друга по величини рачуноводствена фирма у Сингапуру и сарађује у сарадњи са ПвЦ Кином, Хонг Конгом и Тајваном. Пружа услуге усмерене на индустрију за приватне и јавне клијенте у области осигурања, опорезивања, консалтинга и дигиталних решења за све организације.

# 3. ЕИ (Ернст и Јанг)

Ранк3
2017 Укупна снага особља2760
Водећи партнерМак Лох
Веб сајтлинк
Локација канцеларијеСеверни торањ ниво 18, кекс Раффлес, Сингапур

Основани 1849. године у Енглеској формирањем Хардинга и Пуллеина, садашњи Ернст и Иоунг настали су спајањем Ернст & Вхиннеи и Артхур Иоунг & Цо. 1989. године. 2013. компанија је подвргнута ребрандирању компаније ЕИ.ЕИ Сингапур. историја од 129 година, а фирма је део интегрисаног азијско-пацифичког подручја и нуди услуге осигурања, опорезивања и саветовања о трансакцијама свим врстама организација, било да су то јавно-приватне или мултинационалне компаније.

# 4. Делоитте & Тоуцхе

Ранк4
2017 Укупна снага особља2300
Водећи партнерПхилип Иуен
Веб сајтлинк
Локација канцеларије6 Схентон Ваи, Оуе Довнтовн 2, Сингапур

Делоитте & Тоуцхе ЛЛП су придружене компаније Делоитте Соутхеаст Асиа Лимитед и чланица је компаније Делоитте Тоуцхе Тохматсу Лимитед и својим клијентима пружа услуге у областима ревизије и осигурања, финансијског саветовања, саветовања и део је глобално повезане мреже фирми чланица која опслужује четири од пет глобалних 500 компанија.

# 5. РСМ

Ранк5
2017 Укупна снага особља954
Водећи партнерПаул Лее
Веб сајтлинк
Локација канцеларије8 Вилкие Роад, # Вилкие Едге, Сингапур

РСМ је шеста по величини рачуноводствена фирма на свету и долази на 5. место у Сингапуру након велике 4 компаније о којима смо раније разговарали. Пружа услуге у областима ревизије, опорезивања, корпоративног саветовања и саветовања о ризицима, а његов фокус је више на растућим предузећима. Основана је 1985. године и може се похвалити главним клијентима као што су К&М Дентал гроуп, Мега Цхем Лимитед, Сан Тхе Лимитед итд.

# 6. БДО

Ранк6
2017 Укупна снага особља460
Водећи партнерФранкие Цхиа
Веб сајтлинк
Локација канцеларије600 Нортх Бридге Роад, # 23-01 Парквиев Скуаре Сингапоре

БДО Сингапоре је основан 1972. године и члан је компаније БДО Интернатионал од 1979. године и нуди услуге у областима ревизије, корпоративних финансија, реструктурирања, саветодавног управљања и консалтинга у вези са ризиком.

# 7. ФОО КОН ТАН

Ранк7
2017 Укупна снага особља290
Водећи партнерКон Иин Тонг
Веб сајтлинк
Локација канцеларије# 07-03 Цлиффорд Центер, 24 Раффлес Плаце, Сингапур

Основана 1968. године, Фоо Кон Тан је једна од најугледнијих Сингапурских рачуноводствених фирми у Сингапуру, која пружа услуге у областима пореског саветовања и усклађености, међународних пословних услуга, МСФИ и саветодавних услуга. То је организација усмерена на људе са храбрим вођством и надахнутим појединцима.

# 8. Бакер Тилли ТФВ

Ранк8
2017 Укупна снага особља290
Водећи партнерСим Гуан Сенг
Веб сајтлинк
Локација канцеларије600 Нортх Бридге Роад, # 05-01 Парквиев Скуаре, Сингапур

Бакер Тилли ТФВ је независни члан компаније Бакер Тилли Интернатионал, која је једна од 10. највећих мрежа рачуноводства и пословног саветовања на свету. Пружа услуге осигурања, пореза, корпоративног саветовања, корпоративног управљања и саветовања о ризицима. Основан је 1985. године када су основани Тео, Фоонг + Вонг. Мрежи Бакер Тилли Интернатионал придружила се 2005. године.

# 9. Корпорација за јавно рачуноводство Некиа ТС

Ранк9
2017 Укупна снага особља242
Водећи партнерХенри Тан
Веб сајтлинк
Локација канцеларије100 Беацх Роад, Сингапур

Некиа ТС основали су 1993. године Хенри Тан и Ситох Иих Пин, који су по струци овлаштени рачуновође. То је основана локална књиговодствена компанија средњег нивоа. Пружа услуге осигурања, опорезивања, саветовања о ризицима, процене вредности, финансијског саветовања и пружа услуге разним секторима као што су нафта и гас, грађевинарство, електроника, поморство и бродарство, да набројимо само неке.