10 најбољих књига о узајамним фондовима | ВаллстреетМојо

Најбоље најбоље књиге о узајамним фондовима

1 - Здрав разум о узајамним фондовима

2 - Узајамни фондови за лутке

3 - Богле о узајамним фондовима

4 - Књига о узајамним фондовима

5 - Приручник за индустрију узајамних фондова

6 - Узајамни фондови за почетнике (Тхе Инвестинг Сериес 3)

7 - Улагање за почетнике

8 - Мала књига улагања здравог разума

9 - Миленијумски водич за успех у инвестирању узајамних фондова

10 - Водич за узајамне фондове за почетнике

Сваки појединац или фирма спремна да инвестира у узајамне фондове мора да има темељно знање о узајамним фондовима и глобалним финансијским тржиштима уопште. Људи који имају веће знање о овим тржиштима би боље зарађивали. Вероватно је то тачно, без обзира на ризик на тржишту узајамних фондова, веће знање о инвестицијама и које акције узајамних фондова морају се узети у обзир заједно са добро информисаним и марљивим инвестирањем; веће и релевантне информације помогле би вам у доношењу бољих одлука.

У наредним одељцима можете пронаћи најбољих 10 најбољих књига о узајамним фондовима, заједно са њиховим главним понети и критикама. Било који инвеститор или ентузијаст у заједничким фондовима само треба да зграби све поменуте књиге, детаљно прочита и стратешки примени учења. Свакако морамо бити сведоци значајне разлике у способностима улагања њихових заједничких фондова након што смо прошли кроз све ове књиге.

Сада, без превише појашњења, кренимо.

# 1 - Здрав разум о узајамним фондовима

Нови императиви за интелигентног инвеститора

Јохн Ц. Богле и Давид Ф. Свенсен

Овај поуздани ресурс идентификује основе улагања узајамних фондова у постојећим тешким тржишним условима, нудећи изврсне савете за развој супериорног инвестиционог портфеља.

Преглед књиге узајамног фонда

Ова најбоља књига узајамних фондова створена је имајући на уму читаоце почетнике који или не поседују знање о улагањима узајамних фондова или само мало знају о таквим улагањима. Ово је прва књига коју многи инвеститори узајамних фондова морају проћи прије интелигентног улагања у ове врсте финансијских инструмената. Стил писања изузетно је доступан и директан, са импресивним приказом здравог разума и једноставности, што објашњава благодати изузетно диверзификованог инвестиционог портфеља.

Кључна за понети из ове књиге најбољих узајамних фондова

  • Израдио га је познати стручњак за заједничке фондове Јохн Ц. Богле
  • Илуструје вечне основе инвестиција које су применљиве на свим врстама тржишта
  • Копа законске и структурне промене у индустрији глобалног узајамног фонда.
<>

# 2 - Узајамни фондови за лутке

Позиционирање инвестиционог портфеља за раст

Аутор Ериц Тисон

Преко потребан ресурс за здраво инвестирање. Ова најбоља књига узајамних фондова написана је на прилично једноставном енглеском језику да би инвеститори у настајању јасно разумели основне концепте индустрије узајамних фондова, док их припремају да преузму изазов стратешког улагања у простор узајамног фонда и остваривања дугорочне одрживе добити.

Преглед књиге узајамног фонда

Желите да одаберете праве акције за улагање у мноштво залиха, ова књига је дефинитивно за вас и верујте ми да никада не бисте желели започети нова улагања пре читања књиге ако је прођете само једном. Књига садржи низ најновијих савета за улагања у узајамне фондове и детаљну помоћ пионира улагања или аутора који максимизира ваше шансе за успех и спречава вас да упаднете у погрешне замке улагања.

Кључна за понети из ове најбоље књиге о узајамним фондовима

  • Пружа брзу, лаку и супериорну подршку за одабир најбољих узајамних фондова, уз импресивну помоћ у одржавању и састављању нечијег портфеља, док јединствено процењује учинак фонда
  • Илуструје детаљно објашњење о хартијама од вредности којима се тргује на берзи и детаљно објашњење пореских закона који утичу на инвестиције фонда
  • Ова најбоља књига узајамних фондова такође одређује процес оцењивања различитих техника инвестирања у фондове.
<>

# 3 - Богле о узајамним фондовима:

Нове перспективе за интелигентног инвеститора (Вилеи Инвестмент Цлассицс)

Детаљна анализа инвестиција узајамних фондова

Аутор Јохн Ц. Богле

Ова најбоља књига о узајамним фондовима требало би да се нађе на вашем радном столу, а сваки инвеститор који жели да прочита читав концепт улагања у заједничке фондове присутан у књизи. Књига о инвестицијама узајамних фондова, Богле ће својом добро дизајнираном насловном страном, детаљним индексом и низом примера који покривају бројне индустрије, привући чак и врхунске инвестиционе стручњаке, осим почетника у инвестицијама.

Преглед књиге узајамног фонда

Класична књига улагања у заједничке фондове интелигентно је дизајнирана да редефинише концепте улагања у заједничке фондове. Овај спис пружа читаоцу прилику да постане пионир у инвестицијама узајамних фондова и стратешки одреди и одабере улагања узајамних фондова са најбољим учинком који ће бити укључени у портфолио инвеститора. Аутор даје добро структуриране смернице о заблудама о улагању и стварности о таквим могућностима улагања, заједно са слојевима истрајности и упорности који су резултирали овим изванредним производом. Одушевљени читалац лако би одабрао разлике између уравнотежених фондова, тржишта новца, обвезница, обичних деоница и зашто је било које покорно управљано индексно обезбеђење атрактивна инвестиција у поређењу са сигурношћу коју контролише странка која врши прорачунате потезе на одређеним фондовима, сегментима и укупном економија. Аутор открива стварност иза које стоји себичност, просечне перформансе и оглашавање, истовремено истичући најчешће грешке које неколико инвеститора углавном прави.

Кључна за понети из ове најбоље књиге о узајамним фондовима

  • Процењује ризике и приносе улагања узајамних фондова
  • Проучите технику избора између четири основне врсте фонда
  • Изаберите јефтину, врло поуздану стратегију улагања
  • Разликујте стварне и обмањујуће лажне огласе и пазите на недостатке

Узмите копију овог задивљујућег рада о теорији узајамних фондова и инвестицијама који илуструје праву технику за улагања у те фондове са стручним изгледима овог лидера у индустрији.

<>

# 4 - Књига о узајамним фондовима:

Како улагати у узајамне фондове и сигурно зарадити високе стопе поврата

Сигурна стратегија улагања у заједнички фонд

Аутор: Алан Нортхцотт

Освежавање концепата узајамних фондова са великим фокусом на пружање инвестиционих савета који садрже минималан ризик и високе приносе. Очекује се да узајамни фондови пружају користи од диверзификације заједно са стручним управљањем. Ова најбоља књига узајамних фондова даје детаљно објашњење и користи и недостатака улагања узајамних фондова, заједно са ризицима повезаним са таквим финансијским инструментима.

Преглед књиге узајамног фонда

Свако ко треба да дође до основа улагања узајамних фондова мора размислити да барем једном прође кроз ову књигу и сигуран сам да читалац не би био разочаран. Ова средства нису осигурана нити гарантована од било које владине институције или ФДИЦ-а. Без обзира на то што сте заједничке фондове купили од било које национализоване банке, можете изгубити новац док инвестирате преко заједничких фондова. Даље, постоји преко 10.000 заједничких фондова за доношење инвестиционих одлука. Примарни разлог сваког инвеститора који улаже у узајамне фондове је тај што је с тим инвестицијама повезан само ограничени ризик, а тиме и ограничени приноси. Будући да се корпус инвеститора у овим фондовима стратешки дистрибуира како би се побољшала диверзификација како би се минимализовао ризик и максимизирао принос.

Кључна за понети из ове најбоље књиге о узајамним фондовима

  • Постепено објашњење постизања профитабилности кроз инвестиције са минималним ризиком и максимизираним приносима
  • Читалац се упознаје са врстама узајамних фондова који доносе здрав повраћај са малим ризиком
  • Поређење ризика код других врста улагања са ризицима улагања у заједничке фондове
  • Пружање тачних и нетачних техника улагања, поред њихових одговарајућих резултата, заједно са стратегијом за доделу имовине, прављење и активирање нечијег рачуна на мрежи. Такође, пружа метод одређивања када ће се продати било која хартија од вредности и начин претварања таквих прилика у готовину.
<>

# 5 - Приручник за индустрију узајамних фондова:

Свеобухватан водич за професионалце у инвестирању

Библија за професионалне инвестиције узајамних фондова

Аутор Лее Гремиллион

Ова најбоља књига узајамних фондова пружа запажена и опсежна знања, као и информације о узајамном фонду, њиховим врстама за све учеснике у индустрији, кандидате за пословне школе, студенте и све остале учеснике који занимају индустрију узајамног фонда. Даље, књига такође у једноставнијем облику илуструје замршеност изузетне индустрије.

Заинтересоване инвеститоре обично привлачи елемент који ови фондови пружају регулаторну заштиту, значајне инвестиционе алтернативе, погодност, ликвидност, једноставна диверзификација и професионално управљање. Популарни приручник о индустрији узајамних фондова покрива све ове концепте и циљеве различитих функција остварених у свакодневном пословању широм глобалне индустрије узајамних фондова.

Преглед књиге узајамног фонда

Приручник о индустрији узајамних фондова може се сматрати темељним проучавањем теме која ће привући почетнике, као и стручне професионалце у инвестирању. Ова књига пружа детаљну анализу свих главних и мањих техника улагања узајамних фондова за које се верује да изазивају интересовање за читаоце, подстичући их да стратешки улажу у ове финансијске инструменте предузимајући све врсте мера предострожности приликом инвестирања.

Кључна за понети из ове књиге најбољих узајамних фондова

  • Ова главна књига узајамних фондова приказује детаљне улоге које имају агенти за пренос, дистрибутери, скрбничке банке, скрбнички рачуни, инвестициони саветници, менаџери фондова и неколико других спољних пружалаца услуга.
  • Различите врсте фондова које запошљавају Липпер, Морнингстар и Институт за инвестиционе компаније.
  • Примењује оптерећења на нивоу структуре, задња оптерећења или предња оптерећења.
  • Бацк-оффице операције које укључују извештавање, рачуноводство, скрбништво и поравнање.
  • Анализа фронт-оффице операција као што су куповина и продаја.

Коначна референца за глобалну индустрију узајамних фондова може се добити кроз ову књигу.

<>

# 6 - Узајамни фондови за почетнике (Серија улагања 3)

Инвестициони кнов-хов за инвеститоре почетнике у индустрији узајамних фондова

Аутор Јохн Бордер

Маркеи Д, одобрава ову врхунску књигу узајамних фондова за брзо задржавање концепата узајамних фондова. Слично томе, Цирус В описује да је аутор књиге урадио хвалевриједан посао фрагментирања основних тема на једноставније схватљиве подјеле како би омогућио било коме да брзо разумије најтеже концепте узајамних фондова. Даље, Деррицк М, који је познати аутор и припрема блогове о личним финансијама, списе и узајамне фондове који улажу списе, такође подржава ову књигу.

Преглед књиге узајамног фонда

Само почетник улагач обично тражи знање улагања на лаком језику који се брзо може схватити и развија самопоуздање код улагача да започне своја улагања. Стога, ако неко тражи спис који је усмерен на почетнике инвеститоре узајамних фондова, то је то. Потрага се овде завршава овом књигом која садржи концепте инвестирања на глобалним берзама без потребе да се сами бирају акције. Узајамни фондови се такође сматрају сигурнијим небом у поређењу са капиталним улагањима која садрже веће ризике.

Кључна за понети из ове најбоље књиге о узајамним фондовима

  • Унутар ове књиге може се пронаћи техника отварања новог рачуна узајамног фонда
  • Кључни фактори који утичу на улагања у узајамне фондове и главне технике приликом улагања у узајамне фондове
  • Спровођење паметних финансијских одлука
  • Принципи узајамног фонда и многи други

Ова најбоља књига о узајамном фонду написана је на једноставном енглеском језику који је лако разумљив, а покрива све основне теме за почетак.

<>

# 7 - Улагање за почетнике:

Водич за почетнике о томе како зарадити новац улагањем у акције и узајамне фондове

Опште подсећање на основе узајамног фонда

Написао Риан Смитх

Доказана техника за зарађивање новца стратешким улагањима у заједничке фондове и акције.

Преглед књиге узајамног фонда

Ова најбоља књига узајамних фондова пружа инвеститорима солидне концепте о интелигентном инвестирању у акције и узајамне фондове. Нови инвеститор може да узме копију овог списа да би сазнао о основама улагања на берзи и узајамним фондовима.

Кључна за понети из ове књиге најбољих узајамних фондова

  • Једноставно објашњава технику дугорочног улагања
  • Пружа знање о диверзификацији портфеља
  • Брза зарада од разних инвестиција
  • Техника за зарађивање новца путем дивиденди на берзи
  • Објашњава значај тржишног индекса
  • Илуструје детаље о узајамним фондовима
  • Описује анализу узајамних фондова
<>

# 8 - Мала књига улагања здравог разума:

Једини начин да гарантујете правичан удео у повраћају на берзи

Само освежавање концепата улагања у заједничке фондове

Аутор Јохн Ц. Богле

Гарантована метода постизања поврата на берзи водећих у индустрији.

Преглед књиге узајамног фонда

Овај спис се може третирати као пречица за добијање неког здравог разума у ​​заједничким фондовима и улагању у акције.

Кључна за понети из ове најбоље књиге о узајамним фондовима

  • Свим великим и мањим инвеститорима се саветује да прођу кроз ову књигу
  • Једноставан начин добијања само мањег знања о улагањима у акције, а сигурно не за искусне инвеститоре у акције
<>

# 9 - Миленијумски водич за успех у инвестирању узајамних фондова:

Кључне ствари које треба да знате када улажете у узајамне фондове

Коначан водич за улагање у заједничке фондове

Написао Јереми Кхо

Пружа постепене информације о улагањима у акције и узајамне фондове почев од основа

Преглед књиге узајамног фонда

Улагање узајамних фондова захтева основно знање о берзи и може се веровати да ће ова књига пружити исто.

Кључна за понети из ове књиге најбољих узајамних фондова

  • Сваки инвеститор који је вољан да научи повољне начине постизања значајних уштеда, остваривања додатног прихода и планирања пензионисања мора да има ову књигу
  • Постепена техника за анализу низа инвестицијских опција које генеришу високе и ниске приносе
<>

# 10 - Водич за узајамне фондове за почетнике:

Све што треба знати да бисте започели улагање у узајамне фондове

Комплетна анализа укупног процеса улагања у заједничке фондове и акције

Аутор Росс Цамерон

Ова књига је опет само за почетнике и не препоручујем је за љубитеље деоница

Преглед књиге узајамног фонда

Улагачи почетници који не знају ни о заједничком фонду ни о другим улагањима у акције морају имати примерак ове књиге на столу.

Кључна за понети из ове најбоље књиге о узајамним фондовима

  • Пре него што се обрати било ком инвестиционом саветнику или било којој банци, инвеститор почетник мора схватити основно знање о улагањима кроз ову књигу
  • Пружа трикове за избегавање скупих средстава и стварних трошкова таквих средстава
<>