Топ 10 најбољих књига о фјучерсу | ВаллСтреетМојо

Списак десет најбољих књига о фјучерсу

Испод је листа Топ 10 најбољих књига о будућности које вреди читати и из њих учити.

  1. Комплетан водич за тржиште фјучерса(Набавите ову књигу)
  2. Футурес Маде Симпле(Набавите ову књигу)
  3. Пратећи тренд: Диверзификовано трговање управљаним фјучерсима(Набавите ову књигу)
  4. Објашњено графиковање свећњака(Набавите ову књигу)
  5. Енциклопедија узорака графикона(Набавите ову књигу)
  6. Основи фјучерса и тржишта опција, 8. издање(Набавите ову књигу)
  7. Трговање робом и финансијским фјучерсима(Набавите ову књигу)
  8. Технички водич за трговце за рачунарску анализу терминских тржишта(Набавите ову књигу)
  9. Први кораци у будућности(Набавите ову књигу)
  10. Сцхвагер о фјучерсима: техничка анализа(Набавите ову књигу)

Размотримо детаљно сваку књигу Футурес-а заједно са кључним преузимањима и критикама.

# 1 - Комплетан водич за тржиште фјучерса

Јацк Д. Сцхвагер

Футурес Традинг Боок Ревиев

Од човека се захтева да у потпуности разуме стварност и нијансе фјучерс тржишта за успешно трговање. Ова терминска књига истинским инвеститорима и трговцима нуди основне алате како би били на профитабилној страни главне књиге. Нуди све увиде, укључујући системе трговања, техничку анализу и фундаменталну анализу опција, распона и практичних принципа трговања.

Кључна за понети из ове књиге најбољих трговаца фјучерсима

Успешно су обухваћени следећи аспекти фјучерс тржишта:

  • Дубинска анализа вишеструког трговања и аналитички приступи попут техничких индикатора и система трговања, графикона и регресионе анализе итд.
  • Помаже у избегавању митова на тржишту из стварних сценарија.
  • Поједностављена детаљна упутства за робусни развој оригиналних идеја и система и како их успешно тестирати.
  • Лако је разумети илустрације из широког спектра стратегија трговања опцијама и објаснити њихове импликације за сваку од њих.
  • Детаљно објашњење из широког спектра практичних смерница за трговање и увида у тржиште успостављеног и признатог трговинског тела.

Ова најбоља терминска књига припремљена је на јасан и сажет начин са лако разумљивим језиком који нуди солидне темеље на терминским тржиштима, детаљну кључну анализу и технике предвиђања, истражујући напредне трговинске концепте и пружајући примере из стварног живота са тржишта како би се разумело импликације научених концепата.

<>

# 2 - Футурес Маде Симпле

аутор Кел Бутцхер

Футурес Боок Ревиев

Ова књига фјучерс трговине је некомпликована верзија за трговце на било ком нивоу искуства који желе да пређу на фјучерс трговину. Нуди стручне савете и основне смернице за профитабилно инвестирање. Поставља основне аспекте као што су фјучерси, како функционишу берзе, анализа тржишта и извршење фјучерса на мрежи или ван ње. Издвајамо:

Кључна за понети из ове најбоље књиге о будућности

Издвајамо:

  • Поједностављени почетни водич за фјучерс трговину
  • Садржај потиче из искуства успешног трговца акцијама, фјучерсима, опцијама и другим финансијским производима.
  • Садрже практичне и једноставне примере и сажете кључне речи за даље поједностављивање учења.

Ова књига о терминској трговини даје основне и сложене стратегије које инвеститори могу користити за умножавање ограниченог новца на тржишту фјучерса. Није потребно чак ни да унајмите финансијског саветника за даља упутства.

<>

# 3 - Пратећи тренд: диверзификовано трговање управљаним фјучерсима

Андреас Цленов

Футурес Традинг Боок Ревиев

Ова књига о фјучерсу је високо образовни, статистички и вредан водич који је написао искусни менаџер фјучерс фонда за све који желе да започну сопствена средства. Пружа детаљне детаље о основним принципима праћења разноликог тренда. Може се истаћи као потенцијална вожња тобоганом са позитивним и негативним угловима праћења тренда.

Увек је требало посматрати групу хедге фондова или других егзотичних производа који су морали да надмаше у свим врстама услова и нестабилности. Трговци никада неће открити своје стратегије и заштићене алгоритме трговања. Ова књига ће открити такве тактике и њихову примену уз релативно поједностављене моделе. Такви трговци су углавном Цросс Ассет Футуре Манагерс, познати и као ЦТА.

Кључна за понети из ове књиге Топ Футурес

Ова футурес књига помаже у фокусирању на погрешне ствари као што су правила куповине и продаје и важност следења трендова. Фокус није нужно следити строга правила трговања која су традиционално успостављена. Можда ће неко морати да преузме довољан ризик током нестабилних тржишних услова и предузме одговарајуће мере. Анализирајући тренд перформанси и приписивања на годишњем нивоу, читаоци ће моћи да створе дубоко разумевање како је трговање фјучерсима у великом обиму и како препознати различите проблеме и могућности.

<>

# 4 - Објашњено графиковање свећњака

Написао Грегори Моррис

Футурес Боок Ревиев

Ова футурес књига обликоваће субјективност анализе јапанског свећњака пружајући читаоцима стандардизовано и директно покривање 89 моћних шема свећњака. Указаће на тренутно понашање трговца и на то како се сваки од ових образаца може тренутно побољшати знање тржишта и аналитичке способности. Важне компоненте које су обухваћене су:

  • Омогућавајући тренутну анализу става инвеститора и очекиваног усмеравања на тржиште
  • Успостављене методе за интеграцију свећњака са традиционалном анализом Вестерн Цхартинг-а за побољшану верификацију сигнала.
  • Увиди из стварног живота у психологију трговаца и како она утиче на купце и продавце.

Кључна за понети из ове најбоље књиге о трговању фјучерсима

За милионе трговаца широм света, свећњаци су постали кључни алат у стварању и верификацији трговинских сигнала и ово је једина књига која је потребна за интеграцију доказане свестраности и ефикасности у технички програм трговања. То је детаљно истраживање традиционалних, као и потпуно нових карата свећњака који изражавају логичну, разумљиву и профитабилну компоненту тренутног трговинског програма. У односу на сваки свећњак покривене су следеће компоненте:

  • Коментари који дају детаљна објашњења
  • Правила препознавања
  • Сценарији и психологија иза тог обрасца
  • Флексибилност узорка
  • Слом обрасца
  • Повезани обрасци
  • Довољни примери из стварног живота
<>

# 5 - Енциклопедија узорака графикона

Томаса Булковског

Футурес Традинг Боок Ревиев

Ова енциклопедија представља дубинско разумевање различитих аспеката техничке трговине, пружајући побољшање са новом статистиком перформанси и за медвеђе и за бик тржиште и са 23 нова узорка, укључујући друго издање посвећено 10 образаца догађаја. Свеукупно, то је отприлике књига од 1000 страница која садржи 53 узорка графикона и још 9 образаца догађаја који у великој мери покрива све могуће комбинације у техничком трговању. Неки од образаца догађаја су:

  • Проширивање формација (правоугаоно узлазно / силазно)
  • Шоља са дршком
  • Острвски преокрети
  • Двоструки врхови (Ева и Адам / Ева и Ева)
  • Деад Цат Боунце / Инвертед
  • Редовне надоградње / надоградње
  • Одобрења за лекове ФДА

Кључна за понети из ове књиге Топ Футурес

Укратко, ова терминска књига пружа сирове информације о томе како су добри и лоши обрасци и шта приказује кретање сваког графикона. Разни финансијски догађаји попут објављивања кварталне зараде, малопродаје, надоградње залиха и смањења вредности имаће утицаја на цену акције компаније, што ће се такође одразити на различите врсте шема. Ова књига ће научити читаоце како то исто тумачити у свим врстама сценарија, као и током нормалног пословања.

<>

# 6 - Основи фјучерса и тржишта опција, 8. издање

Јохн Ц. Хулл

Футурес Боок Ревиев

Ова фјучерс књига је претежно намењена студентима који се баве финансијском каријером и желела би да имају врло јаку базу о фјучерсима и опцијама. Садашњи и амбициозни професионалци такође могу да искористе ширу перспективу производа. Ова најбоља футурес књига препуна је нумеричких примера и извештаја о стварном животу, чиме се читаоци ефикасно воде према материјалу и опремају им основним знањем и вештинама за борбу против радног света.

Кључна за понети из ове књиге о најбољим фјучерс трговима

Нуди јасан преглед теме без употребе рачуна или било каквих сложених модела. Неке од обухваћених компоненти су:

  • Механика фјучерс тржишта
  • Стратегије хеџинга коришћењем фјучерса
  • Одређивање терминских и будућих цена
  • Футурес са каматним стопама
  • Замјене у финансијама
  • ЕСОП-ови
  • Случајеви употребе деривата и учења из њих

Такође покрива неке важне аспекте прилагођавања променљивим захтевима на финансијском тржишту, као што су:

  • Промене које се дешавају у начину трговања ОТЦ дериватима
  • Ново нетехничко објашњење формуле Блацк-Сцхолес-Мертон
  • Одражавајући важност главних заштићених бележака
  • Разумевање различитих егзотичних опција, укључујући дискусију о кликету и париским опцијама.
  • Побољшање употребе кредитних деривата и његов значај на тржишту.
  • Вредност у ризику објашњена стварним допуњеним примером података.
<>

# 7 - Трговање робом и финансијским фјучерсима

Џорџ Клајнман

Футурес Боок Ревиев

Ова најбоља књига о фјучерс-у је ремек-дело о начину руковања трговином робама, као и фјучерс уговорима у свету деривата. Нуди увид у то како психологија трговине функционише у свету високе фреквенције рачунарског трговања и како избећи најновије замке. Широко покривање електронског трговања нуди се уговорима на садашњем нивоу и напредним трговинским техникама, укључујући ауторски ексклузивни приступ индикатора заокретности.

Кључна за понети из ове књиге Топ Футурес

Садржи ажуриране информације о алгоритамском трговању, особеностима електронског трговања и свим аспектима од којих је потребан нови или ветеран трговац да би доминирао тржиштем користећи водич корак по корак. Водич је написан у једноставном лако читљивом стилу што га чини занимљивим и узбудљивим.

Аутор такође тачно открива како су се робна тржишта развијала током одређеног временског периода и доследном дисциплином како би се избегли проблематични услови на тржишту и управљало опасним ризицима на тржишту. Такође увећава чињеницу да у њихов укупан портфељ треба уврстити пристојну количину робе.

<>

# 8 - Водич за техничке трговце за рачунарску анализу терминских тржишта

Цхарлес Лебеау и Давид Луцас

Футурес Традинг Боок Ревиев

Са ниским трошковима модернизованог рачунарског хардвера и софтвера у комбинацији са комуникацијом о ценама уз помоћ сателита, редовно се ажурира и шири тржиште трговаца који користе рачунаре брзо се развило. Ова водећа књига о фјучерсу помаже у премошћавању јаза између основних упутстава која прате софтверски програми и онога што трговац треба да зна за развој и максимизирање фјучерс система трговања.

Кључна за понети из ове најбоље књиге о будућности

Са конкретним информацијама о постављању и коришћењу компјутерски генерисаних техничких студија најпопуларнијих показатеља које укључују:

  • Како направити систем трговања прилагођен специфичним потребама трговца
  • Практична упутства о томе како приказати и анализирати техничке информације са тржишта
  • Давање савета за развој и дисциплиновање управљања новцем са стратегијама контроле ризика.
  • Технике које треба усвојити за надгледање система трговања ради откривања ако је нешто пошло по злу пре него што се догоди нека несрећа.

Аутори су трговци из стварног живота са дугогодишњим искуством пружајући детаљни увид у најчешће индикаторе и осцилаторе који се користе на тржишту. Истакнути су већина показатеља од којих је неопходно научити током рада система трговања и пружене су студије из стварног живота за сваки технички показатељ, заједно са његовим учинком под различитим условима.

<>

# 9 - Први кораци у будућности

Тодд Лофтон

Футурес Боок Ревиев

Аутор се служио једноставним и лако разумљивим терминима за све што је потребно знати за успешно трговање фјучерсима. Научиће се све основе фјучерса као и друге кључне компоненте као што су:

  • Тачно предвиђање цена
  • Разумевање механике хеџинга и услова под којима то треба применити
  • Искористивши нове могућности електронског трговања

Кључна за понети из ове књиге најбољих трговаца фјучерсима

Истиче улогу терминских тржишта у страним валутама, индексе капитала, каматне стопе и несметано управљање новцем. Такође показује интелигентан начин да се организовано разумеју све сложене финансијске стратегије.

Неки критичари тврде у књизи да не пружају довољно примера о техникама попут позивања ширења и формирања троугла, као и ограничених информација о управљању новцем, ова књига је дефинитивно штиво за почетнике. Такође се може користити као референтни водич за искусне трговце у будућности.

<>

# 10 - Сцхвагер о фјучерсу: техничка анализа

Јацк Сцхвагер

Футурес Традинг Боок Ревиев

Аутор Јацк Сцхвагер је можда једна од највидљивијих и најзначајнијих фигура у фјучерс индустрији данас. Кроз ову најбољу књигу трговања фјучерсима, аутор је створио један од најопсежнијих водича за разумевање и употребу техничке анализе за трговање фјучерсима. Нуди детаљну покривеност техничком анализом из перспективе трговца. Фокус није само на покривању теме већ и на истраживању идеја које практично могу или не могу радити на тржиштима. С нагласком на трговинским апликацијама, књига ће обухватити:

  • Одвојени модул за илустрације анализе графикона у практичном свету
  • Детаљне илустрације неколико оригиналних система трговања
  • Увид у разумевање цикличне анализе
  • Истицање концепата и употребе „континуиране будућности“, упоређујући десетогодишњу континуирану будућност
  • Такође нуди потпуно засебан одељак за разумевање важности трговинских стратегија и филозофија, укључујући више од 100 савета за трговање.

Кључна за понети из ове најбоље књиге о трговању фјучерсима

Текст је написан у најинформативнијем, проницљивијем и нетехничком стилу како би читаоци разумели најсложеније информације и како их успешно обрадити. Почетак ове футурес књиге је основна метода, али у потпуности описује основне техничке технике које треба следити. Следећа поглавља говоре о изградњи система трговања користећи комбинације техника које су научене у почетним поглављима. Такође је обезбеђен приличан број часова историје о томе како су методе ископаване. Пружа детаљну анализу читаоцу о разним методама и може их убедити да их усвоје због могућих успеха.

<>