Списак десет најбољих компанија за истраживање капитала - услуге, величина, култура

10 најбољих компанија за истраживање капитала

 1. ЈП Морган Цхасес анд Цо.
 2. Банк оф Америца Меррилл Линцх
 3. Цредит Суиссе
 4. Барцлаис цапитал
 5. Цитигроуп
 6. Голдман Сакс
 7. Морган Станлеи
 8. АллианцеБернстеин Л.П
 9. УБС
 10. Номура Холдинг Инц

Размотримо детаљно сваку од њих -

# 1- ЈП Морган Цхасес анд Цо


Највећи гигант ЈП Морган регистрован је 1895. године. До 1900. године постали су једна од најмоћнијих банкарских кућа на свету. Ова компанија је данас шеста банка на свету по укупној активи. Огроман низ производа и услуга компанија нуди широм света. Овај амерички МНЦ влада тржиштем својом историјском стручношћу на тржишту капитала.

ИмеСедиштеПриход инвестиционе банке
Ј П Морган Цхасес анд Цо.Њу Јорк2.35 билиона америчких долара АуМ у 2015. години
 • Банкарске услуге

Са великим бројем ексклузивних производа која нуди, банка је највећа инвестициона банка у САД-у. Они имају огромну историју стицања банака и других компанија, што је пркосно обавезно прочитати.

 • Култура канцеларије

Ако желите да будете изврсни у стицању залиха, ово је право место. То је радно место за људе који желе да науче нешто ново или да изоштре своје вештине. Посао је све што знају и о чему разговарају.

 • Снага / слабост

Веома јака Ј П Морган култура и знање снага је ове компаније која јој омогућава стабилност и стабилност. Иако су били умешани у бројне правне спорове.

# 2 - Банк оф Америца Меррилл Линцх


Банк оф Америца Меррилл Линцх верује у пружање финансијских услуга светске класе својим клијентима, јер чврсто верују да се њихово пословање ротира око њихових клијената. С радом су започели након што је америчка банка 2009. године стекла Меррилл Линцх. Нуди разне сетове производа за сва предузећа комбинујући најбоље локално знање заједно са међународном стручношћу.

ИмеСедиштеПриход инвестиционе банке
Банк оф Америца Меррилл ЛинцхЊу Јорк2,3 трилиона америчких долара АуМ у 2015
 • Банкарске услуге

Ова компанија има низ клијената, укључујући појединачне и државне клијенте. Дјелују на двије различите локације; независно међутим они су међусобно повезане јединице. Са две различите културе и финансијском стручношћу, компаније се не осврћу у свом послу са финансијским услугама.

 • Култура канцеларије

Компанија се простире у 12 земаља са 5 највећих корпоративних банака у азијској регији. Вреди своје запослене, али њихов фокус је њихов купац. Кључ је кључна операција на преко 150 локација.

 • Снага / слабост

Њихова највећа снага је њихова сарадња 2009. године са Меррилл Линцх. Заједно су чинили више од укупног укупног прихода банкарског гиганта.

# 3 - Цредит Суиссе


Цредит Суиссе је један од најбољих послодаваца који има глобални досег свог пословања у више од 50 земаља. Ова компанија основана је 1856. године, јер је компанија са седиштем у Швајцарској. Они верују у врло уравнотежен приступ хватања прилика за управљање богатством на тржишту у развоју и то их чини другачијима од осталих на тржишту капитала.

ИмеСедиштеПриход инвестиционе банке
Цредит СуиссеЗурицх1.214 милијарди ЦХФ за АуМ у 2015. години
 • Банкарске услуге

Ова организација је подељена на четири дела која су инвестиционо банкарство, приватно банкарство, управљање имовином и заједничке услуге, група. Са бројем аквизиција и самог реструктурирања у 2002., 2004. и 2006. години, то је било предузеће које је најмање погодило у кризама 2008. \

 • Култура канцеларије

Са бројем од 48200 запослених из 150 различитих земаља, више од 50 земаља имају широк траг како би се избалансирали са протоком прихода и искористили могућности широм света.

 • Снага / слабост

Запослени из различитих земаља помажу у балансирању географског тока прихода.

# 4 - Барцлаис Цапитал


Британски МНЦ са седиштем у Лондону пружа услуге као што су услуге управљања ризиком, финансијско саветовање итд. Великим компанијама, институцијама, владиним клијентима итд. Барцлаис је, у ствари, трговац америчким трезорским хартијама од вредности и такође за низ Европске државне обвезнице. Имају искуство од 20 успешних година у инвестиционом банкарству.

ИмеСедиштеПриход инвестиционе банке
Барцлаис цапиталЛондонУС $ 1,479 билиона АуМ-а у 2015
 • Банкарске услуге

Са преко 325 година банкарског искуства, Барцлаис нуди разне производе и услуге. Имају врло снажно присуство на тржишту САД-а и Велике Британије. Пружају услуге корпоративним и индивидуалним малопродајним клијентима широм света.

 • Култура канцеларије

Са више од 130000 запослених, банка успешно послује у више од 40 земаља.

 • Предности слабости

Њихову снагу воде снажне вредности које им помажу у постизању снажних и одрживих резултата. Имају измерене вредности и резултате.

# 5 - Цитигроуп


Ово је претпостављамо врло познато не само као амерички МНЦ, чак и као спајање банкарских гиганата, што је Цитицорп и Травелерс Гроуп која се удружила 1998. године. Једна од највећих компанија у САД-у по својој имовини, заправо била највећа компанија и банка до кризе 2008. године. Они су такође један од главних дилера америчких трезорских хартија од вредности.

Име Седиште Приход инвестиционе банке
Цитигроуп Њу ЈоркУС $ 1,73 билиона АуМ у 2015
 • Банкарске услуге

Са великом базом купаца на глобалном нивоу, Цити успешно послује у више од 25 земаља. Они су свестрани са својим услугама, од појединачног банкарства до корпорација и тржишта сигурности, а имају стручност у свим областима.

 • Култура канцеларије

Један од најбољих послодаваца на свету у граду има преко 2,39.000 запослених који са њима сретно раде. Фокусирају се на запослене са свестраним талентом и наравно на најбоље запослене у индустрији.

 • Предности слабости

Њихова снага је у слогану који уче из прошлости и надахнути су будућношћу.

# 6 - Голдман Сацхс


Голдман Сацхс је поново амерички МНЦ основан 1869. године са седиштем у Њујорку. Ову компанију је основао Марцус Голдман, придружили су се НИСЕ-у 1996. године, почевши с капиталом од 1,6 милиона тих дана. Ова компанија зарађује 16% прихода од својих инвестицијских и кредитних рачуна.

ИмеСедиштеПриход инвестиционе банке
Голдман СаксЊу Јорк6206 милијарди америчких долара АуМ у 2015. години
 • Банкарске услуге

Баве се услугама попут инвестиционог банкарства, институционалних услуга клијентима, инвестирања и позајмљивања, као и управљањем инвестицијама за различите сегменте клијената.

 • Култура канцеларије

Имају евиденцију о добром послодавцу и труде се да исти и даље буду исти. Веома добру позитивну атмосферу пружа руководство организације.

 • Предности слабости

Отприлике 32000 запослених који раде са овом организацијом широм света сматрају се њиховом имовином и плаћају добру накнаду за своје услуге.

# 7 - Морган Станлеи


Амерички МНЦ, Морган Станлеи има седиште у Њујорку и послује у више од 42 земље са више од 1300 канцеларија широм света и преко 60000 запослених. Ова компанија има уобичајени пораст АУМ-а за око 15% годишње. С радом су започели 1935. године.

ИмеСедиштеПриход инвестиционе банке
Морган СтанлеиЊу ЈоркУС $ 1.454 милијарде АуМ у 2014. години
 • Банкарске услуге

Инвестициона банка Морган Станлеи најављена је 2008. године. Од тада су преузели бројне компаније. Његово пословање је подељено у три целине, институционална група хартија од вредности, управљање богатством и управљање инвестицијама.

 • Култура канцеларије

Своје запослене сматрају својом имовином. Једна од најбољих компанија на свету за мајке које раде, оцењује магазин радних мајки. И имају више од 60000 запослених широм света.

 • Снага / слабост

Њихови запослени сматрају се њиховом снагом. Њихово присуство на тржишту отприлике 80 година је величанствено. Иако су прошли кроз низ правних контроверзи попут смерница за пропуштање купаца.

# 8 - АллианцеБернстеин Л.П.


АллианцеБернстеин Л.П., глобална компанија за управљање имовином са седиштем у Њујорку, САД, и подружница познате француске осигуравајуће компаније АКСА. Настао је од првобитног оснивача Санфорда Ц. Бернстеина 1967. године, док је Савез основан 1971. године, стицање Санфорда Ц. Бернстеина 2000. године дало је овој компанији назив с насловом.

ИмеСедиштеПриход инвестиционе банке
АллианцеБернстеин Л.П.Њу Јорк787 милијарди америчких долара на крају 2015. године
 • Банкарске услуге

АллианцеБернстеин Л.П се фокусира на појединца са високом нето вредношћу, они такође пружају независну стратегију портфеља истраживања, а такође и брокерске услуге за корпоративне клијенте. Имају огромну палету производа за институционалне клијенте. Међутим, АКСА држи око 62,7% економског интереса компаније.

 • Култура канцеларије

Имају своје канцеларије на 46 локација у око 22 земље на које се запослени фокусирају и труде се да вредно раде на поносној традицији интегритета како би развили поверење и финансијски успех за своје клијенте.

 • Снаге / слабости

Управљање инвестицијама планира са традицијом и интегритетом. Ова организација има велику историју управљања капиталом.

Организација се уопште не фокусира на малопродајне клијенте.

# 9 - УБС


Основано у Цириху, УБС је швајцарска глобална финансијска компанија. Они пружају услуге попут управљања богатством, управљања имовином и инвестиционог банкарства појединачним, корпоративним и институционалним клијентима широм света. Порекло ове компаније пронађено је 1856. године, што је чини врло старом компанијом. Влада сингапурске инвестиционе корпорације, која износи око 9,7 милијарди, чини је највећим акционаром банке.

ИмеСедиштеПриход инвестиционе банке
УБСЗурицх650 милијарди ЦХФ на крају 2015. године
 • Банкарске услуге

УСБ инвестициона банка пружа сигурносне покриће, друге финансијске производе, деривате, племените метале, кредите, девизе итд., Бројним институционалним и ванинституционалним клијентима. једна је од водећих инвестиционих банака које генеришу накнаде на глобалном нивоу.

 • Култура канцеларије

УБС је раширен широм света са око 5.250 запослених у више од 35 земаља. Његове главне канцеларије су у Цириху, Њујорку, Лондону, Хонг Конгу, Сиднеју, Сингапуру и Токију.

 • Снаге / слабости

УБС је једна од најстаријих инвестиционих банака са великим бројем запослених широм света. Већина њихових запослених се запошљава након дипломирања са могућношћу сталног запослења од 70%.

# 10 - Номура Холдинг Инц.


Ова компанија је део Номура групе која је јапанско финансијско (матично предузеће) холдинг предузеће. Номура је стекла већину азијских послова компаније Лехман Бротхерс заједно са акцијама и јединицама инвестиционог банкарства европских држава, што Номура Холдингс чини једном од највећих светских независних инвестиционих банака са приближно 138 милијарди фунти имовине под управљањем. Номура послује на око 18 берзи.

ИмеСедиштеПриход инвестиционе банке
Номура Холдинг ИнцЛондон193,8 милијарди ¥ у 2014-15
 • Банкарске услуге

Номура успешно пружа услуге као што су међусекторски и међурегионални односи који су били успешни у прикупљању глобалних средстава, савети о преузимању и преузимањима, сродна улагања у стицање и широк избор других финансијских услуга, плус решења у вези са девизама и каматним стопама.

 • Култура канцеларије / каријера

Номура своје запосленике сматра највећим богатством. Налази се у Америци, Азијско-пацифичком региону, Индији, Јапану на два језика, енглеском и јапанском, и у Европи.

 • Снаге / слабости

Номура има више од 20 главних компанија чланица у свету финансија. Има стару структуру јер је настала 1925. године.

Ова компанија мора и даље покривати свет, укључујући аустралијско и канадско тржиште.