Приватни капитал у Сингапуру | Списак најбољих фирми | Плата | Послови

Приватни капитал у Сингапуру

Да ли бисте желели да радите у приватном капиталу у Сингапуру? Какво је тржиште? Можете ли напредовати ако одлучите да радите у врхунској компанији Привате Екуити у Сингапуру? Да ли имате неке могућности за излазак?

У овом чланку ћемо истражити сва горе наведена питања и покушати да пронађемо одговоре.

Погледајмо ток чланка.

У овом чланку ћемо говорити о следећем -

  Преглед приватног капитала у Сингапуру

  Положај приватног капитала у Сингапуру је бољи од инвестиционих банака у Сингапуру. Али ипак, од 2014. године, тржиште приватног капитала у Сингапуру доживљава пад. Као резултат тога, Индонезија и Вијетнам постају све јачи у активностима физичког васпитања.

  Активност спајања и преузимања у Јужној Азији расте, а тржиште се побољшало за 32,8 милијарди америчких долара као резултат 252 посла. Међутим, активности спајања и преузимања у Сингапуру су у паду. Извештај Мергермаркета такође објашњава исто - тржиште Сингапура, које је било кључно тржиште за откупне погодбе, слаби у утицају и уделу на тржишту.

  Чини се да је једина разлика између Сингапура и друге две земље (Индонезије и Вијетнама) једна. Породична предузећа у Сингапуру желе да задрже своју владавину и не желе да расту већа (зато је већина послова у Привате Екуити-у у Сингапуру на средњем тржишту, а већина послова је испод 300 милиона америчких долара) ).

  С друге стране, друге две земље (Индонезија и Вијетнам) имале су за циљ да прошире своје пословање на тржиштима у развоју. На пример, САЛИМ, компанија са седиштем у Индонезији, и тајландски Цхеараванонт већ су планирали да прошире свој хоризонт на тржиштима у развоју. Такође су Индонезија и Вијетнам закључили послове у вредности од 1,3 милијарде, односно 91 милион америчких долара.

  Али то не значи да тржиште Сингапура није способно за рад и раст ваше Привате Екуити каријере. Још увек можете да растете и научите да савладате понуде на средњем тржишту. У будућности ће можда тржиште расти и сингапурске приватне компаније затварати боље и веће послове.

  Услуге које нуде приватне компаније у Сингапуру

  Као што знате да приватне власничке компаније пружају широк спектар услуга, ево листе неколико кључних услуга које се истичу -

  • Инвестиције и саветовање у скалабилним предузећима: У Сингапуру, влада даје пуно прилика новим власницима предузећа да граде своје пословање и зарађују велику зараду. Приватне власничке компаније такође су одлучиле да помогну овим предузећима да расту и оставе свој печат. Већину врхунских приватних предузећа сачињавају предузетници и они могу да схвате колико је тежак пут предузетништва. Тако пружају помоћ у финансирању и саветовање конкурентних, скалабилних нових предузећа.
  • Улагања у трансакције спајања и преузимања: Иако су активности спајања и преузимања у Сингапуру мале, још увек приватне компаније (чак и оне са избочином) желе да искористе синергију приватних компанија. Стога постоји јака конкуренција за освајање послова међу фирмама са приватним власничким капиталом у погледу послова откупа М&А.
  • Инвестиције у одређене индустрије: Привате Екуити компаније у Сингапуру не просуђују међу индустријама. Они улажу како у растућу, тако и у традиционалне индустрије. Али мало је одређених индустрија којима приватне инвестиционе компаније у Сингапуру увек теже. То су - петрохемијски, медицински уређаји и услуге, фармацеутски производи, инжењеринг заштите животне средине и други производни сектори.
  • Улагања у различите фазе пословања: Већина приватног капитала у Сингапуру улаже у различите фазе пословања. Али они првокласни избирљиви су у одлуци у која предузећа ће инвестирати. Већину времена проналазе предузећа која су у фази ширења (жели се проширити, али немају средстава), имају конкурентске предности на тржишту и истовремено би била скалабилна након ширења како би донијела веће приносе на ПЕ фирме. Будући да је увек у плану много могућности за инвестирање, већина приватних компанија мора бити пробирљива у одабиру правих понуда како би осигурала максималан принос.

  Списак водећих компанија са приватним капиталом у Сингапуру

  Од 1992. године основано је Сингапурско удружење ризичног капитала и приватног капитала (СВЦА) како би се фирмама приватног капитала и компанијама ризичног капитала обезбедиле погодности попут бесплатне регистрације на догађаје, пружања Прекин база података и уноса са попустом на радионице и догађаје које организује СВЦА.

  На својој веб страници створили су списак компанија са приватним капиталом и ризичним капиталом које имају представништва у Сингапуру и које у потпуности послују. Ево листе водећих компанија са приватним капиталом у Сингапуру које су држале тржиште приватног капитала и ризичног капитала у Сингапуру (по абецеди) -

  1. 3и Инвестментс ПЛЦ
  2. 3В СоурцеОне Цапитал ПТЕ Лтд.
  3. Абраај Цапитал Асиа ПТЕ Лтд.
  4. Адамс Стреет Партнерс, ЛЛЦ
  5. Аффинити Екуити Партнерс (С) ПТЕ Лтд.
  6. АИГФ саветници ПТЕ доо
  7. АИСБ Холдингс ПТЕ Лтд.
  8. Ал Салам Асиа Пацифиц ПТЕ Лимитед
  9. Алтаир Цапитал Адвисорс ПТЕ Лтд.
  10. Анцора Цапитал Манагемент ПТЕ Лтд.
  11. Ардиан Инвестмент Сингапоре ПТЕ Лтд.
  12. Арис Приме Партнерс Ассет Манагемент ПТЕ Лтд.
  13. Акиом Асиа Привате Цапитал ПТЕ Лтд.
  14. Баин & Цомпани С.Е. Асиа Инц.
  15. Баринг Привате Екуити Асиа ПТЕ Лтд.
  16. Цапитал Адвисорс Партнерс Асиа ПТЕ Лтд.
  17. ЦДХ Инвестмент Адвисори Привате Лимитед
  18. ЦЛСА Цапитал Партнерс (Сингапур) ПТЕ Лтд.
  19. ЦМИА Цапитал Партнерс ПТЕ Лтд.
  20. Цреденце Партнерс ПТЕ Лтд.
  21. ЦВЦ Асиа Пацифиц (Сингапур) ПТЕ Лтд.
  22. Деутсцхе Ассет Манагемент (Асиа) Лтд.
  23. Саветници за инвестиције на тржиштима у развоју ПТЕ Лтд.
  24. ЕКТ Партнерс Сингапоре ПТЕ Лтд.
  25. Еверстоне Цапитал Асиа ПТЕ Лтд.
  26. Фирст Алверстоне Партнерс ПТЕ Лтд.
  27. Генерал Атлантиц Сингапоре Фунд Манагемент ПТЕ Лтд.
  28. ГИЦ Специал Инвестментс ПТЕ Лтд.
  29. Гоби Манагемент (Сингапур) ПТЕ Лтд.
  30. Гордиан Цапитал Сингапоре ПТЕ Лтд.
  31. Херитас Цапитал Манагемент ПТЕ Лтд.
  32. иГлобе Партнерс (ИИ) ПТЕ Лтд.
  33. ЈАФЦО Инвестмент (Асиа Пацифиц) Лтд.
  34. Јубилее Цапитал Манагемент ПТЕ Лтд.
  35. Јунгле Вентурес ПТЕ Лтд.
  36. КК Инвестмент Манагемент ПТЕ Лтд.
  37. ККР Сингапоре ПТЕ Лтд.
  38. Л Цаттертон Сингапоре ПТЕ Лтд.

  Процес регрутовања у приватни капитал у Сингапуру

  Процес запошљавања у приватном капиталу у Сингапуру сличан је другим азијским земљама, али прилично различит од западних земаља. Погледајмо процес регрутације Привате Екуити у Сингапуру -

  Ако сте страни дипломац:

  Ако сте страни дипломац и покушавате да уђете на тржиште приватних капитала у Сингапуру, шансе за добијање почетног посла нису лаке. Да, говоримо о послу са пуним радним временом у било којој приватној компанији у Сингапуру. Пре свега, морате да знате пуно кључних људи у приватним компанијама како би се представили и учинили да се ваш глас чује. Штавише, поступак разговора био би тежи јер фирме не желе да ризикују да ангажују кандидата испод стандарда. И рецимо да сте прошли кроз интервју и импресионирали сте највише руководство својом кандидатуром; ипак, неко време треба да радите као приправник. Овај период се назива „пробним периодом“. Током овог пробног периода, кандидатима се суди постављањем на прави посао и испитивањем њихових стварних вештина. Ако се можете доказати у „пробном периоду“, тада бисте били ангажовани као почетни радник са пуним радним временом у организацији. Стога можете да схватите да улазак у приватни капитал у Сингапуру није прилично једноставан.

  Агресивно умрежавање:

  Па, који је одговор да пресечете криву и учините да се ваш глас чује? Одговор је агресивно умрежавање. Оваква врста умрежавања није врло честа на западном тржишту. Али овде морате то да урадите, посебно ако долазите из друге земље. Морате започети са прегледом листе приватних власничких друштава, управљањем њиховим контакт подацима, а затим сазнањем ко су кључни доносиоци одлука у предузећима. Тада треба да покушате да се повежете са њима и изградите однос. То можете учинити хладним позивима или састанцима лицем у лице. Много ћете бити одбијени и мораћете да имате неку тврду кожу да бисте прошли ову врсту лечења. Ако то можете учинити довољно, на крају ћете успоставити везу и добити понуду. Увек имајте на уму да вам је потребна само једна фирма спремна да прихвати вашу кандидатуру. За то морате да направите засебна мотивациона писма и биографије у вези са средствима за која се пријављујете. Агресивно умрежавање није лако. Али ако сте одлучни да уђете у Привате Екуити у Сингапуру, ово је најбољи излаз.

  Пракса:

  Ако видите да нисте у могућности да добијете посао са пуним радним временом (као странац то не би било лако), покушајте да одрадите неколико пракси. Можда на крају приватне компаније које су вас ангажовале као приправнике настављају да вам продужавају услове и запошљавају вас као стално запосленог. Иначе можете показати стажирање као позадину и свој интерес за рад у индустрији приватног капитала.

  Интервјуи:

  Процес интервјуа је готово сличан. Прво треба да прођете кроз поступак пријаве. Ако уђете у ужи избор, морате проћи одговарајући интервју како бисте доказали да сте прави кандидат за посао и фирму. Тада бисте дали 2-3 рунде интервјуа где је потребно да представите анализу случаја и одговорите на нека техничка питања. Други последњи круг био би са доктором медицине и кадром, а ако сте завршили, можда ћете морати да прођете кроз круг теста допадљивости (овај круг зависи од одређене фирме из ЈП) где ће се од вас тражити неформална вечера тражио да се гелира са људима у фирми. И они ће надгледати ваше пословање као део фирме.

  Језик:

  Сингапур је разнолик и подстиче мултикултурално порекло. Дакле, не би било као да нисте знали кинески или друге језике. Али да, ако желите да направите печат и будете испред своје кривице, корисно ће вам бити знање кинеског језика.

  Култура у приватним капиталним предузећима у Сингапуру

  Култура приватног капитала у Сингапуру разликује се од западне културе. Овде су екипе мање. Као резултат тога, могли бисте да имате велику изложеност у директном бављењу инвестицијама. У приватним власничким фирмама у САД-у или Великој Британији није лако запосленима на почетном нивоу да стекну искуство у бављењу врхунским инвестицијама. Али у Сингапуру је то врло раширено.

  Међутим, иза тога постоји разлог. Пре свега, за разлику од САД или Велике Британије, толико је инвестиција већ у плану. Дакле, лекари и партнери немају времена да претраже све да би пронашли најбоље понуде. То је посао запослених на почетном нивоу. Друго, новозапослени не морају да улажу нова улагања, јер је у плану много улагања. Тако могу да уложе више времена и труда сортирајући праве инвестиције и рано се излажу много.

  У Сингапуру радна култура такође није толико интензивна. Људи се труде, али касне ноћи нису често, а постоји здрав баланс између пословног и приватног живота.

  Како је тим генерално мањи, нови запослени могу да уђу у собу било ког лекара и могу да постављају питања са којима се боре. Као резултат, растете много брже у Привате Екуити-у у Сингапуру него у било којој западној ПЕ компанији (чак и ако је величина посла мања).

  Плате у приватном капиталу у Сингапуру

  Ако радите у Сингапуру, зарадићете сличан износ плата. Међутим, како су порези мали, а држава свакодневно помаже у изградњи нових предузећа, моћи ћете да уштедите много више (размислите о стабилној и стабилној економији).

  извор: робертвалтерс.цом.сг

  Према истраживању Роберта Валтерса, увидимо зараде професионалаца у приватном капиталу у Сингапуру.

  Као почетник, нећете бити укључени у набавку инвестиција; стога би ваш главни посао био извршење инвестиција. Као аналитичар, у 2015. се зарађивало око 80.000 до 120.000 америчких долара годишње, а 2016. године било је око 90.000 до 130.000 америчких долара годишње.

  За покретање инвестиција у 2015. и 2016. години, сарадници су зарадили око 150.000 до 200.000 америчких долара годишње, а директори потпредседника су зарадили око 200.000 до 300.000 америчких долара годишње.

  За извршење инвестиција, 2015. и 2016. године, сарадници су зарађивали око 130.000 до 160.000 америчких долара годишње и 140.000 до 170.000 америчких долара, а потпредседници ВП-а зарађивали су око 180.000 до 250.000 америчких долара годишње.

  Излазне могућности из приватног капитала у Сингапуру

  Излазне могућности у Сингапуру су обично две. Али већина људи који раде у приватном капиталу углавном не напуштају посао да би отишли ​​у другу прилику за каријеру. Али, наравно, постоје изузеци.

  Прва прилика за излазак је инвестиционо банкарство јер у Сингапуру постоји огромна прилика за инвестиционо банкарство (након Привате Екуити-а). А друга излазна прилика због које људи напуштају посао је рад у ризичном капиталу. У Сингапуру постоји прилично фирми са ризичним капиталом.

  Закључак

  Тржиште приватног капитала у Сингапуру доживљава пад, али то не значи да Сингапур није добро место за рад у ПЕ. Људи из других земаља привлаче се за рад на ПЕ-у у Сингапуру из два главна разлога -

  • Прво, влада Сингапура осигурала је стабилност економије и свако мало се оснива мноштво нових предузећа.
  • Друго, крива учења и зараде у Сингапурском приватном капиталу прилично су веће од осталих тржишта физичког васпитања на свету.