10 најбољих листа инвестицијских банака на средњем тржишту | ВаллстреетМојо

Инвестиционе банке на средњем тржишту

Врхунске инвестиционе банке на средњем тржишту - Шта су инвестиционе банке средњег тржишта?

Инвестиционе банке су широко класификоване у Булге брацкет, Миддле маркет и Боутикуе инвестиционе банке. Средње тржиште, као што и само име говори, су инвестиционе банке средњег нивоа, углавном због величине послова која се креће од 50 до 500 милиона америчких долара. Они пружају исти скуп услуга које пружају велике власице, тј. Банке са избоченим заградама, али нису географски присутне на међународном нивоу попут њих.

Испод је листа најбољих инвестиционих банака за средње тржиште.

# 1 - Виллиам Блаир & Цо.


Виллиам Блаир & Цо. је основан 1935. године, са седиштем у Чикагу и бави се инвестиционим банкарством, са својим присуством првенствено у Кини и Азији. То је приватна инвестицијска банка која својим клијентима пружа мноштво финансијских услуга.

  • Банкарске услуге

Виллиам Блаир пружа низ финансијских услуга од истраживања капитала и посредовања, управљања имовином, приватног капитала и инвестиционог банкарства.

  • Култура канцеларије

Виллиам Блаир се може похвалити одличном канцеларијском културом у којој је купац краљ, а захтеви клијента су највиши.

  • Предности слабости

Виллиам Блаир & Цо. фокусира се на различите индустријске вертикале, наиме на финансијске услуге, енергију, здравство, технологију и малопродају. Клијенти у основи укључују власнике приватних и јавних предузећа.

# 2 - Баирд


Баирд је основан 1919. године и средња је инвестициона банка са канцеларијама у Сједињеним Државама, Европи и Азији. Реч је о компанији за инвестиционо банкарство у власништву запослених која запошљава више од 3100 професионалаца.

  • Банкарске услуге

Браид се бави приватним управљањем богатством, управљањем имовином, приватним капиталом, фиксним приходима и тржиштима капитала. Неће бити погрешно рећи да је то све на једном месту за све врсте финансијских услуга. Баирд нуди своје услуге следећим индустријама, наиме здравству, некретнинама, технологији, потрошачима, енергији, дистрибуцији, енергетици и индустријској технологији.

  • Банк Цултуре

Као и свака друга инвестицијска банка средњег тржишта, и Баирд својим запосленима пружа обилне могућности за учење и раст.

  • Предности слабости

Баирд је присутан на свим континентима и једна је од највећих приватних фирми за финансијске услуге. Захтева изузетну ревност и жар да би био део тако високог радног места.

# 3 - Хоулихан Локеи


Хоулихан Локеи је основан 1972. године са седиштем у Лос Ангелесу, у Калифорнији. Већа је од својих колега и у власништву је 250 запослених. То је глобално призната инвестициона банка са саветодавним фокусом. Твртка има разне награде на свој рачун, Награда за најбољу фирму за инвестиционо банкарство бити један од њих.

  • Банкарске услуге

Услуге Хоулихан Локеи укључују финансијско реструктурирање, корпоративне финансије, услуге финансијског саветовања, заједно са спајањем и преузимањима, што је њихова снага и главни разлог, сматра се једном од најбољих у инвестиционим банкама на средњем тржишту.

  • Култура канцеларије

Хоулихан Локеи је врло строг у одабиру својих запослених, одабире најбоље што тржиште може да понуди. Њени запослени требало би да буду интелигентни људи посвећени решавању потреба клијената својим креативним резултатима.

  • Предности слабости

Хоулихан Локеи створио је име за себе у многим међународним круговима. Присуство се шири широм Сједињених Држава, Европе и Азије. Фокусира се на мноштво индустрија, било аутомобилску, здравствену, ваздухопловну, некретнинску, прехрамбену, телекомуникациону, спортску и др. Хоулихан Локеи се сматра најбољим међу својим вршњацима и то је То место за надобудне инвестиционе банкаре.

# 4 - Линцолн Интернатионал


Линцолн Интернатионал је основан 1996. године са седиштем у Чикагу. Сматра се елитном институцијом са канцеларијама распоређеним у разним међународним градовима, међу којима су Лондон, Амстердам, Франкфурт, Мумбај, Сао Пауло, Токио, Њујорк, Париз, Лос Анђелес, Пекинг, Москва, Милано и Беч. Према њиховом веб месту, у 2013. години је извршио више од 130 саветодавних задатака.

  • Банкарске услуге

Линцолн Интернатионал пружа услуге финансијског саветовања и реструктурирања, заједно са спајањем и преузимањима. У ствари, његово одељење за спајања и преузимања сматра се једним од најбољих и познато је да је прилично агресивно у свом приступу.

  • Култура канцеларије

Линцолн Интернатионал је једна од најбољих инвестиционих банака средњег тржишта са којима можете сарађивати. Познат је по свом агресивном приступу и очекује од својих запослених да раде напорно и да задрже име које је створио за себе. Има више од 300 запослених и брзо је растућа фирма.

  • Предности слабости

Будући да је Линцолн Интернатионал напредна и основана фирма са својим канцеларијама распрострањеним по земљама, очекује исту ревност и посвећеност од њихових запослених.

# 5 - Лазард


Лазард је основан 1848. године и основан је у Хамилтону на Бермудима, мада своје пословање води из Њујорка, Сједињене Државе. Има више од 2600 запослених у разним канцеларијама у више од 42 града у 27 земаља са великим присуством у Сједињеним Државама. Лазард Миддле Маркет је огранак инвестиционе банке средњег тржишта бренда Лазард који је бутик банка.

  • Банкарске услуге

То је фирма за финансијско саветовање и управљање имовином и приходе зарађује углавном од спајања и преузимања. Лазард ММ бави се управљањем имовином, инвестиционим банкарством и осталим финансијским услугама и углавном је намењен институционалним клијентима.

  • Култура канцеларије

Лазард, бутик банка створила је нишу за себе на тржишту, познато је име, а поуздани бренд Лазард ММ води исто наслеђе напред, уз дубоке и поуздане везе Лазарда.

  • Предности слабости

Лазард ММ има име и репутацију која подржавају основну делатност, спајања и преузимања. Са тако снажним везама на тржишту, пословање са клијентима приватног капитала постаје много углађеније и поузданије.

# 6 - Стифел


Стифел је основан 1890. године са седиштем у Миссоурију, Сједињене Државе. Број запослених у њему је око 5200 и има далекосежно и широко искуство у попуњавању преко 3100 јавних понуда, 900 трансакција спајања и преузимања и 400 приватних пласмана од 2000. године. Фокусира се на различите индустрије, наиме одбрану, ваздухопловство, финансијске институције, здравство, енергетику, имање да споменемо само неколико.

  • Банкарске услуге

Његове услуге укључују управљање имовином, финансијске услуге, инвестиционо банкарство и управљање. Стифел је препознат по свом саветима за ИПО у сегменту средњег тржишта, а више је пословао и са ИПО-ом било да се ради о капиталу или дугу.

  • Култура канцеларије

Стифел има врло моћне и кредитно способне људе на челу послова, што га чини амбициозном фирмом са јаким и веродостојним везама. Будући да је његов главни фокус на ИПО, он педантно пружа стручност у свакој фази ИПО-а.

  • Предности слабости

Снага Стифела лежи у снажној саветодавној стручности и анализи заснованој на истраживању приликом покретања ИПО-а компаније. Са својим дубоким везама, Стифел се сматра једном од најбољих опција за компанију која планира да покрене свој ИПО у сегменту средњег тржишта.

# 7 - Харрис Виллиам & Цо.


Харрис Виллиам & Цо. је основан 1991. године са седиштем у Вирџинији, Сједињене Државе. Запошљава више од 200 запослених и има канцеларије углавном у Сједињеним Државама и Европи у градовима попут Франкфурта, Лондона, Сан Франциска, Бостона, Филаделфије, Минеаполиса и Кливленда.

  • Банкарске услуге

Харрис Виллиам & Цо. је подружница ПНЦ Финанциал Сервицес и стекао је неколико инвестиционих банака са средњим тржиштем у претходној деценији. Пружа финансијско саветовање у погледу поштених мишљења, реструктурирања и спајања и преузимања. Харрис Виллиам & Цо. је своје име основао у трансакцијама откупа (ЛБО) и прилично је популаран код приватних компанија које траже савет о куповини и преузимању са стране куповине.

  • Култура канцеларије

Харрис Виллиам & Цо. је устаљено име у сценарију спајања и преузимања, стекло је поверење клијента успостављањем и одржавањем високих стандарда перформанси. Усредсредио је своје пословање на одређене индустрије, наиме на медије и телеком, здравствену заштиту и науке о животу, пословне услуге, потрошаче, транспорт и логистику, дистрибуцију специјалности, енергију и енергију.

  • Предности слабости

Харрис Виллиам & Цо. је за себе створио име бренда фокусирајући се углавном на ЛБО услуге. Савет за спајања и преузимања на страни куповине није имао много фирми на којима се фокусирало. Харрис Виллиам & Цо. је управо то урадио и има јаке и дубоке везе у мрежи приватних капитала.

# 8 - Бровн Гиббонс Ланг & Цо.


Бровн Гиббонс Ланг & Цо., популарно познат као БГЛ, основан је 1989. године са седиштем у Кливленду, Сједињене Државе. То је независна банка средњег тржишта која својим клијентима пружа финансијске услуге раширене широм Сједињених Држава, пре свега у Чикагу, Њупорт Бичу и Сан Антонију. Основан је са циљем пружања звучних и непристрасних савета искусних и квалификованих саветника власницима предузећа који су се суочавали са изазовима у својој индустрији. Власници предузећа желели су стручњаке који могу да анализирају могућности и проблеме који посебно утичу на њихову индустрију и предузећа, Бровн Гиббонс Ланг & Цо. искористио је ову прилику и стога служи врло нишном сегменту у пословању на средњем тржишту.

  • Банкарске услуге

Бровн Гиббонс Ланг & Цо. испуњавају корпоративне финансијске саветодавне и трансакционе потребе својих клијената. Првенствено се фокусира на сектор некретнина и пружа савете за инвестиционо банкарство о некретнинама, здравству, индустријском и вишепородичном простору.

  • Култура канцеларије

Будући да је Бровн Гиббонс Ланг & Цо. независни банкар, генерално се верује да не постоје циљеви унакрсне продаје за његове запослене, па ће саветодавна служба бити без предрасуда и непристрасна.

  • Предности слабости

Бровн Гиббонс Ланг & Цо. опслужује врло нишни сегмент компанија са средњег тржишта и задржао је фокус на ограниченим индустријама, од којих су неке потрошачки производи и малопродајне услуге, метали и прерада метала, здравство и науке о животу и индустрије некретнина.

# 9 - Раимонд Јамес


Раимонд Јамес Финанциал основан је 1962. године са седиштем на Флориди у Сједињеним Државама. Има више од 6500 запослених који управљају са око 2,7 милиона рачуна на више од 2600 локација широм Сједињених Америчких Држава, Канаде, Јужне Америке и других локација. Пружа финансијске услуге појединцима, корпорацијама и институцијама и бави се инвестицијама и финансијским планирањем у посредовању у хартијама од вредности и осигурању, инвестиционом банкарству, управљању имовином, управљањем готовином, банкарским и поверљивим услугама.

  • Банкарске услуге

Раимонд Јамес Финанциал својим клијентима нуди мноштво финансијских услуга фокусирајући се првенствено на ИПО и М&А. То је инвестициона банка средњег тржишта која свој труд и пословање концентрише на компаније веће величине у сегменту средњег тржишта.

  • Култура канцеларије

Раимонд Јамес спојио се са Морган Кееган & Цо. 2012. године и постао велико и признато име у инвестиционим банкама средњег тржишта. 2013. године, Раимонд Јамес прогласио је профитабилност 100 узастопних квартала.

  • Предности слабости

Раимонд Јамес је своје услуге проширио на различите индустрије, наиме на некретнине, сигурност, одбрану, инфраструктуру, финансијске услуге, здравство, потрошаче, малопродају, транспорт, технологију и услуге. Спајањем 2012. године, Раимонд Јамес је проширио не само свој домет већ и своју стручност и искуство.

# 10 - КПМГ корпоративне финансије


КПМГ је фирма за финансијске услуге основана 1987. године са седиштем у Холандији. Један је од ревизора велике четворке, а други су ЕИ, ПвЦ и Делоитте. Током последње деценије, КПМГ шири своја крила у домену финансијских услуга и успешно је себи створио нишу у области инвестиционог банкарства на средњем тржишту. КПМГ има вишедеценијску стручност и знање, заједно са широком мрежом клијената раширених по земљама које у потпуности верују КПМГ-у.

  • Банкарске услуге

КПМГ се првенствено бави рачуноводственим, пореским и ревизорским услугама, огранком финансијских услуга КПМГ, односно КПМГ корпоративним финансијама, детаљно анализира сваки аспект посла и пружа увид у анализу стратешких опција, процену, формирање структуре посла заједно са механизмима потребно за представљање посла на тржишту, имајући на оку процес трансакција и преговоре са заинтересованим странама за успешно закључење посла.

  • Култура канцеларије

КПМГ је марка за коју свако може да гарантује, дугогодишње наслеђе награда не само за професионалну изврсност, већ и због тога што је преферирани послодавац запослених мајки довољно говори о изузетној канцеларијској култури.

  • Предности слабости

КПМГ са собом доноси снажно и цењено име и створио је нишу за себе својом професионалном стручношћу у разним индустријама и земљама. КПМГ корпоративне финансије су се, међутим, ограничиле на 11 вертикала, наиме осигурање, некретнине, потрошачка тржишта, медији и маркетинг, технологија и комуникације, енергија и природни ресурси, пословне услуге, чиста технологија и индустријска технологија, финансијске услуге, здравство и индустрија тржишта.