Књиге макроа | Списак 6 најбољих књига Екцел ВБА макронаредби

Списак најбољих књига о макроима ВБА

  1. Екцел ВБА макро програмирање
  2. ВБА и макронаредбе за Мицрософт Екцел (пословна решења)
  3. Оффице ВБА макронаредбе које данас можете користити
  4. ВБА и макронаредбе: Мицрософт Екцел 2010 (библиотека МрЕкцел)
  5. Писање Екцел макроа помоћу ВБА
  6. Екцел макронаредбе за лутке

Да бисте разумели језик ВБА и дали упутства апликацији, свакако је нешто што треба запамтити. Међутим, више од памћења, то је разумевање ВБА језика и његово практично искуство како би се применило у пракси, тако и да би се овладало апликацијом. Па, колико познајем корпоративни свет, он сада не може без овог софтвера и зато је важно савладати исти за савладати свој посао.

Да бисмо испунили ваше захтеве, за вас смо добили неколико најбољих књига о ВБА макроима које вам могу помоћи да разумете, вежбате и савладате ВБА макрое. Саслушање и учење од мајстора може бити могуће. Погледајте белешке у наставку да бисте себи помогли да постигнете успех у програму Екцел.

# 1 Екцел ВБА Макро програмирање

Име књиге и аутор

Аутор вам је дао низ књига које нису скупе са низом примера како би вам олакшао разумевање. Ова књига објашњава срж програмирања на око 40 страница и више што је срж ВБА макронаредби. Књига такође даје примере како аутоматизовати друге апликације МС Оффице-а из екцела. Такође покрива теме као што су модули класа, интерфејс апликативног програма, графикони, повезивање са базом података итд. У овој књизи је у потпуности поједноставио ВБА и његова упутства или макро. Чак и ако сте апсолутни почетник, чак и онда вам ова књига може помоћи да се усавршите у макроима и језику овог програма. Овде је приказано невероватно искуство екцела.

Резиме

Екцел ВБА макро програмирање укључује напомене које ће вам помоћи да развијете традиционалне екцел апликације уз помоћ ВБА или Висуал Басиц за апликације како бисте максимализовали употребу екцела уз помоћ различитих ресурса доступних само одређеним напредним корисницима. Обухвата све информације о ВБА, од развоја апликација до напредних техника овог програма. Ова књига укључује 21 комплетан пројекат из стварног света, заједно са својим радним кодом који ће вам помоћи да створите исти. Аутор који је део блуе-цхип корпорација већ 20 година укључује теме попут писања и отклањања грешака у ВБА коду, креирања прилагођених дијалошких оквира и оквира с алатима, искоришћавања екцел објектног модела, писања кода за интеракцију са базом података итд.

Кључно за понети

Ова књига даје узорке кодова за најмање 20 пракси. Такође помаже у основним ВБА кодовима и како проналазе начине да напајају Екцел лист уз помоћ ВБА аутоматизују задатак, преносе Екцел ћелије, претварају бројеве у ознаке, глобално мењају вредности, додају детаље о формулама и раде многе друге такви послови.

<>

ВБА и макронаредбе за Мицрософт Екцел (пословна решења)

Име књиге и аутор

Аутор Билл Јелен је невероватан својим књигама. Помогао је читаоцима невероватним референцама које читаоци могу боље разумети. Такође приказује веома важне аспекте развоја ВБА. Користио је АДО заједно са АПИ програмирањем неких изузетно важних корисника како би проширио снагу на екцел без ограничавања ограничења складиштења података на адресирање интерфејса екцел. Аутор заслужује мажење јер је сјајно обавио посао са овом књигом. Целу књигу је учинио најлакшом за почетнике. Чак и читаоци без правог мозга за програмирање могу да користе ову књигу за учење ВБА и подразумевају исте у свакодневним канцеларијским пословима.

Резиме

Аутор жели да читаоци уштеде своје велике паре и науче ВБА макронаредбе код куће уз помоћ своје књиге која није баш скупа. Приказује предавања која комбинују постојећи софтвер како би вам помогли да испуните постојеће потребе да бисте испунили свој задатак. Ова књига покрива различите теме које вам пружају потпуно знање о језику ВБА. У ствари, он укључује основне теме као што су пивот табеле, колица, кориснички обрасци, програмирање догађаја, веб упити, вишедимензионални низови итд. Аутор вам гарантује да штедите свој новац као и време за вас.

Кључно за понети

Шта може бити боље од узимања смерница и знања од стручњака? Аутор вам може најбоље помоћи у вашим жељама јер је он главни иза МрЕкцел.цом. Такође је написао изврсна ВБА решења за бројне своје клијенте.

<>

# 3 Оффице ВБА макронаредбе које данас можете користити

Преко 100 невероватних начина за аутоматизацију програма Ворд, Екцел, ПоверПоинт, Оутлоок и Аццесс

Име књиге и аутор

Ова књига пружа информације читаоцима који такође годинама развијају макрое. Невероватни писци окупили су своја искуства како би вам помогли у развоју и учењу. Ова књига је врло добра да вам пружи практичне примере кодирања који ће вам помоћи да интегришете или комбинујете МС Оффице апликације. Ова књига је такође врло добра за нове кориснике јер помаже свим корисницима са МС Оффице апликацијама и примерима кодирања да се петљају за вежбање МС Оффице Екцел-а. Ову књигу је написало 6 стручњака за Мицрософт Екцел и сви су објединили своја искуства у апликацијама како би вам олакшали посао.

Резиме

Да бисте повећали продуктивност свог рада, можете у потпуности искористити ову књигу и ауторово знање. Помоћу алата и трикова наведених у књизи можете уштедети време и новац. У књизи свака лекција укључује повезана упутства и датотеке које се могу преузети, а током ових преузимања дат је тест ових ВБА макронаредби заједно са њиховим процедурама и триковима. Задаци у овој књизи обухватају уклањање дупликата из података, спајање неколико маилова одједном, као и чување прилога е-поште на вашим екцел датотекама. И наравно, књига покрива много више од само наведеног у белешкама.

Кључно за понети

Ова књига вам нуди 100 најбољих начина за коришћење апликације са ВБА макроима. А све ове методе тестирају професионални корисници и програмери апликације. Искористите знање које су окупили ови стручњаци да бисте вам помогли да боље разумете.

<>

# 4 ВБА и макронаредбе: Мицрософт Екцел 2010 (библиотека МрЕкцел)

Име књиге и аутор

За ову књигу према рецензијама каже се да је најбоља књига на ту тему и слажем се са критикама. То не помаже само у финансијском моделирању уз помоћ макронаредби, већ је и веома добар водич за студенте, јер је врло једноставно написано и врло добро објашњава макрое. Савршен водич за самопомоћ за студенте и наставнике. Аутор је своје знање врло добро и ефикасно пренео. Једноставно је попут отварања теме ако желите да сазнате како да отворите свој лаптоп и директно експериментишете са ВБА. Распоред тема у овој књизи је урађен врло добро, савршено се поставља по редоследу или редоследу. Ова књига такође укључује низ кратких једноставних и врло моћних и корисних примера.

Резиме

Овом књигом можете уштедети своје време и такође напунити своје изврсно знање. Уз помоћ ових апликација можете уштедети много свог времена и новца, а добро је што је време новац данас за корпоративни свет; међутим, врло снажно верујем у исто. Ова књига вам показује како можете екцел створити много ствари за које сте мислили да су немогуће. Аутор је за вас такође донео примере из стварног света, студије случаја са детаљним упутствима, заједно са макроима, решењима и 50 радних свесака упакованих са примерима директно из Мр. Екцел-а. Повећава ваше креативне стратегије, повећава продуктивност и приказује невероватне резултате, заједно с тим што вам помаже да избегнете критичне грешке у подацима.

Кључно за понети

Ова књига ће вам помоћи да се померите према ВБА макро кривуљи учења, јер вам показује како да снажно аутоматизујете и нови екцел лист. Можете потражити помоћ у стварању корисних података о Екцел листовима. А коаутор је МВП Билл Јелен, мајстор екцела.

<>

# 5 Писање Екцел макроа помоћу ВБА

Помоћу ВБА након што се разуме основна техника, пола вашег проблема је решено, али ипак морате добро познавати екцел да бисте га савладали. Уместо да користите дуготрајне технике попут копања по претраживачу објеката или Мицрософтовој документацији, ову књигу можете користити јер она на врло организован начин покрива најбољи екцел објектни модел боље од осталих књига. Уместо да објашњава синтаксе, објашњава намеру својстава и њихове методе. Ако сте неко ко нема знање или има врло мало знања о екцелу и ВБА макроу, онда је то баш за вас. У ствари, људи изнад почетничке фазе такође могу извући максимум из ове књиге јер укључује услужне програме корисне за кориснике.

Име књиге и аутор

<>

Резиме

Аутор је уредник визуелних основа, креира Екцел Програмско окружење, заједно са потпуно савременом ситуацијом са комбинованом развојном ситуацијом за писање, отклањање грешака у ВБА макроима и покретање тестова итд. Карактеристике аутора Стевена Рома нема -глупост јер има практичан водич и полаганог корака са пуно руковања читачима. Ова књига је засута мноштвом врло корисних примера који решавају уобичајене проблеме повезане са екцелом са којима се већина нас сусрела. Да бисте повећали основну снагу програма екцел и ВБА Мацро, морате поседовати ову књигу јер ће то повећати вашу продуктивност.

Кључно за понети

Ова књига је намењена основним читаоцима, јер је специјализована књига са темама специјализације. Учи вас како да пишете Екцел макрое помоћу ВБА са врло потребним референцама и примерима. Ово је најбоља карактеристика књиге.

# 6 Екцел макронаредбе за лутке

Име књиге и аутор

Аутор је аутор неколико књига и Мицрософт Цертифиед Апплицатион Девелопер. Са више од 15 година искуства у саветовању и развоју канцеларијских решења, аутор је успешно написао ову књигу како би помогао читаоцима који траже смернице у Екцел ВБА макроима. Именован је као Мицрософт МВП због доприноса у екцел заједници. Ова књига је најбоља у групи и у својој категорији књига коју је створио разумљива је за све старосне групе и категорије читалаца који долазе из свих позадина. Сигурно ће помоћи ученицима, практичарима и стручњацима да се истакну у постизању своје стручности из ове теме. Морате поседовати ову књигу у својој збирци екцел књига, јер је она обавезна.

Резиме

Чак и ако уопште немате искуства са програмирањем, ова књига ће вам помоћи да уштедите време за аутоматизацију апликације и повећате продуктивност. Свако поглавље ове књиге садржи практичне макронаредбе које вам помажу да их одмах примените. Заједно са теоријом, ова књига нуди и практично знање које вам помаже да разумете техничке детаље при напору. Ова књига нуди вам врло ефикасне макрое за решавање проблема, заједно са објашњењем зашто и где се користи сваки макро. Посебне карактеристике ове књиге укључују разумевање основа ВБА и макронаредби, рад са опсезима, радним листовима и радним свескама, слање е-поште из Екцела, чисте податке и аутоматизовано извештавање, коришћење заједно са саветима и триковима за организовање вашег радног тока.

Кључно за понети

Најбоље за понети укључује готове макронаредбе које треба само увежбати и применити да бисте повећали продуктивност. Теорија и њена примена у најбољем облику приказани су у овој књизи.

<>
Амазон Ассоциате Дисцлосуре

ВаллСтреетМојо је учесник програма сарадника Амазон Сервицес ЛЛЦ, придруженог програма за оглашавање осмишљеног да обезбеди начин да веб локације зараде од оглашавања и повезивањем са амазон.цом