10 најбољих књига које морате прочитати за припрему за испит ГМАТ

Листа 10 најбољих књига за припрему ГМАТ-а

Ако сањате о високом образовању, седење за ГМАТ улаз може вам отворити многа врата. И сјајно полазиште било би прегледавање најбољих књига о припремама за ГМАТ. Испод је листа књига за припрему ГМАТ-а -

  1. Службени водич за пакет ГМАТ прегледа + банка питања + видео(Набавите ову књигу)
  2. Комплетан сет водича за ГМАТ стратегију: Манхаттан Преп ГМАТ водичи за стратегију (Набавите ову књигу)
  3. Аце ГМАТ: Савладајте ГМАТ за 40 дана(Набавите ову књигу)
  4. ГМАТ за лутке(Набавите ову књигу)
  5. 1.138 ГМАТ практичних питања: Принцетон Ревиев (Припрема за испит у постдипломским школама)(Набавите ову књигу)
  6. Припрема за ГМАТ тест(Набавите ову књигу)
  7. Мапа ГМАТ: Стручни савети кроз тест дан(Набавите ову књигу)
  8. 30-дневни ГМАТ успех(Набавите ову књигу)
  9. Франклин ГМАТ Воцаб Буилдер(Набавите ову књигу)
  10. Јасност ГМАТ-а: Службени водич за ГМАТ само-проучавање(Набавите ову књигу)

Размотримо детаљно сваку књигу за припрему ГМАТ-а заједно са кључним преузимањима и прегледима.

# 1 - Службени водич за ГМАТ пакет прегледа + банка питања + видео

од ГМАЦ (Савет за пријем у постдипломске студије)

Ко може да води боље од самог савета?

Приказ књиге

Ово је комплетан курс о ГМАТ-у. Ако се озбиљно бавите ГМАТ-ом и желите постићи више, то је најбољи ресурс који ћете икада наћи. Овај водич су користили наставници и тренери, као и људи који траже пробијање ГМАТ-а у првом покушају. Овај пакет садржи све што вам је потребно за проучавање ГМАТ питања и одговора и показаће вам како ГМАТ размишља (образац питања).

Једина замка овог снопа је што не пружа никакве стратегије тестирања. Дакле, за ГМАТ стратегије, морате потражити друге књиге за припрему. Ово је припремљено и припремљено углавном за студенте почетнике, а ако овај свежањ можете прочитати заједно са сјајном књигом, бићете врло добро припремљени за полагање испита. Цена пакета је такође веома разумна за сваког ученика.

Кључне Такеаваис

  • Овај пакет ћете добити у облику 3 књиге и стварних питања са ГМАТ испита. Поред тога, добићете и ГМАТ водич за преглед, квантитативни водич за преглед и такође усмени водич за преглед.
  • Заједно са пакетом, добићете и преко 1500+ питања о банкама у питању и видео записима о мрежном приступу.
  • Овај пакет има 1440 страница. Тако да можете схватити колико је материјал свеобухватан.
<>

# 2 - Комплетан сет водича за стратегију ГМАТ

Манхаттан Преп ГМАТ стратешки водичи  од Манхаттан Преп

Овај пакет пишу инструктори који су постигли 99. перцентил за студенте који желе да постигну исти бод.

Приказ књиге

Ако започињете са припремом за ГМАТ, овај пакет би вам се чинио непроцењивим. Али зашто бисте куповали овај свежањ кад постоји пуно свежњева које је написало неколико других? Овај мамутски пакет састоји се од 10 водича од 1912 страница који ће покрити сваку област коју требате научити за бодовање изнад 700+ у ГМАТ-у.

Овај пакет не наглашава стратегију како можете постићи више од 700+, али ће вам пружити све алате и ресурсе да бисте могли да успете. Читаоци из целог света су напоменули да вас овај пакет може натерати да постигнете осредњих 600 на преко 700+ (ретко која добра школа прихвати око 600 оцена у ГМАТ-у).

Многи студенти су постигли преко 700+ само проучавајући ових 10 водича и ништа друго. Ови водичи су написани само за студенте који почињу да се припремају за ГМАТ.

Кључне Такеаваис

У овом пакету ћете добити све што вам је потребно да бисте били спремни за ГМАТ. Погледајте књиге које овај пакет укључује -

ГМАТ путоказ

  • Својства броја ГМАТ Водич за стратегију
  • Разломци, децимале и процентуални водич за ГМАТ стратегију
  • Алгебра ГМАТ стратешки водич
  • Проблеми са речју Водич за стратегију ГМАТ-а
  • Водич за стратегију геометрије ГМАТ
  • Водич за критичко образложење ГМАТ стратегије
  • Читање разумевања ГМАТ стратешког водича
  • Исправљање казне ГМАТ Водич за стратегију и
  • Интегрисано образложење и есеји Водич за стратегију ГМАТ-а

Заједно са свим овим издањима, добићете и годину дана приступа мрежним банкама рачунарско прилагодљивих питања и испитима из ГМАТ праксе.

<>

# 3 - Аце ГМАТ: Овладајте ГМАТ-ом за 40 дана

аутор Брандон Роиал

Ова књига је јединствена. Ако се борите са стратегијом ГМАТ-а, ово је прави ресурс за вас.

Приказ књиге

Ниједна књига не може бити довољна за звучну припрему. Ако сте пронашли књигу о областима студија, онда морате пронаћи другу која ће вас водити у постављању стратегија за испит. Садржи 420 страница и водиће вас кроз цео свет. Обухватио је практична питања, каква питања можете очекивати у ГМАТ-у, а такође нуди и детаљан планер студија који вам помаже да нулу свакодневно припремите.

Одличан је додатак вашој ГМАТ библиотеци ако озбиљно мислите на испит. То је врста курса који је написан с обзиром на просечног ученика. Али најбоља ствар у вези са књигом је што је можете користити и за предавање ГМАТ курсева студентима. Многи предавачи ГМАТ-а користе материјале ове публикације да би водили своје студенте. Укратко, ако планирате да се појавите на ГМАТ-у, ово морате прочитати за вас.

Кључне Такеаваис

  • Много је одељака који се истичу. Ипак, најбољи део је детаљан 40-дневни план студија који вам помаже да останете на курсу и одржавате дисциплину.
  • Могли бисте да разумете праву врсту ГМАТ питања и да будете у могућности да вежбате.
  • Пружио је сјајну анализу есеја аргумената (узрок и последица, представници, примена, поређење и аналогија, докази итд.).
<>

# 4 - ГМАТ за лутке

аутори Лиса Зиммер Хатцх и Сцотт А. Хатцх

Пружиће вам комбинацију текста и стратегије за полагање ГМАТ испита.

Приказ књиге

Не бисте га требали користити као уџбеник. Користите га као референтну књигу. Јер је ова књига одлична за рекапитулацију; али не баш за свеобухватно читање! Уврстили смо је на листу, јер вам је потребна књига која детаљно објашњава ГМАТ испит, како га полагати, како се припремити за њега, на која подручја да се фокусирате и која је сврха иза циљаних сегмената у ГМАТ-у. Информације које пружа овај водич неће се наћи ни у једној другој књизи.

Ово ће вам послужити као одлична књига додатака за ваш уџбеник и моћи ћете да очистите испит јасноћом и припремом. А можете га користити и на крају припреме (тачно пре испита); јер ће вам ово помоћи да вежбате оно што већ знате и очистите мало прашине да бисте остали оштри.

Кључне Такеаваис

  • У овој књизи од 360 страница пронаћи ћете десет грешака у писању које треба избегавати, објашњење формата теста, како смирити нерв, како образовано погодити, начине уштеде времена током испита и још много корисних одељака.
  • Такође ћете добити покривена четири важна подручја - вербални одељак, аналитичко писање, математика и критичко резоновање.
  • Уз ову књигу добићете и ЦД на којем можете положити 5 симулираних ГМАТ тестова.
<>

# 5 - 1.138 ГМАТ практичних питања: Принцетон Ревиев

Припрема за постдипломске тестове

Као што наслов сугерише, ова књига је намењена пракси.

Приказ књиге

Пракса не чини савршеним, али вежба вам може помоћи да се побољшате. И управо томе је намењена ова књига. Морате да преузмете ову књигу ако желите да поткрепите припрему. Многи студенти су поменули да чак и након што прождиру „ГМАТ свежњеве“, не могу да постигну више. Зашто? Јер им недостаје довољно праксе. Ако се и ви осећате исто, 1138 питања из ове књиге биће савршено за многе вежбе.

Можете прећи са квантитативних питања на вербална и са вербалних на интегрисана закључивања. Нећете добити само банку питања напуњену релевантним питањима; моћи ћете да приступите и мрежним питањима за реално искуство. Не сугеришемо да је ово једина књига коју бисте требали прочитати. Можете прочитати уџбеник (било који пакет ГМАТ-а), књигу стратегија и ову за вежбање. Одвојите понегде сваки дан, отворите ову књигу, пронађите одељак, подесите тајмер и почните да вежбате.

Кључне Такеаваис

  • Добићете опсежне одељке за квантитативна питања, интегрисано резоновање и усмена питања. Заједно са тим, добићете питања на мрежи да бисте стекли симулирано искуство.
  • Такође ћете моћи да прођете више од 60 вежби које ће вам ојачати стисак над предметним областима и поправити било коју рупу у било којем предмету.
  • Сврха ове књиге је да допуни праксу разумевањем основних појмова. На 800 страница је одлично обавио посао.
<>

# 6 - Припрема за ГМАТ тест

Водич за ГМАТ тајне за студије: Комплетни преглед, практични тестови, видео водичи, тим за припрему за тајне испите за ГМАТ

Шта ако можете добити све водиче за ГМАТ заједно са видео упутствима? Да ли ћете успети у ГМАТ-у? Можеш се кладити.

Приказ књиге

Не гледајте број странице да бисте проценили вредност ове књиге. То је драгуљ јер укључује само ствари које су од највеће важности и одбацују сав пух. Ова књига је врло свеобухватна и нуди детаљан преглед ГМАТ испита.

Такође се наставља на анализу ГМАТ тестова одељак по одељак. Као резултат, могли бисте брзо да разумете шта читати, како приступити ГМАТ-у и које замке треба избегавати. Уз то ћете добити и питања о вежбама где можете применити све што сте научили.

Поред тога, добићете 118 видео водича који ће вас водити корак по корак. Сада, након прегледа материјала књиге, погледајмо и цену. Тако је јефтино ако упоредимо вредност коју пружа. Штавише, организовано је тако да можете да прегледате целу књигу у року од недељу дана. Ово је врло ефикасно ако желите да своју припрему допуните неким алаткама у последњем тренутку - пружиће вам исто.

Кључне Такеаваис

  • Ако вам је потребан кратак водич који садржи све кључне информације попут концепата, принципа, процедура, речника који ГМАЦ очекује да савладате, ваша претрага се овде завршава.
  • Добићете детаљан преглед целокупних ГМАТ тестова, преглед квантитативног теста, преглед интегрисаног образложења, преглед аналитичког писања, анализу вербалног теста, као и опсежна питања из праксе за темељну припрему.
<>

# 7 - ГМАТ путоказ: Стручни савети током дана тестирања

Манхаттан ГМАТ стратешки водичи Манхаттан ГМАТ-а

Тражите водич који ће вам помоћи да сагледате велику слику ГМАТ-а? Ово је књига коју бисте требали одабрати.

Приказ књиге

Стани овде. Ако немате појма о ГМАТ-у и начину полагања теста, ово је прва књига коју бисте требали прочитати. И релативно је кратак, само 256 страница. Али запамтите, ако сте већ положили тест и желите да приступите ГМАТ-у да бисте побољшали резултат, то вам можда неће толико помоћи. Ова књига је написана посебно за људе који немају искуства са ГМАТ тестом и желе да све детаљно науче.

Започињање припреме са ГМАТ-ом помоћи ће вам да стекнете јасност у вези са тестом и припремиће вас за тест. Ако не прочитате ниједну другу стратегију и на крају прочитате ову, друге књиге би вам се учиниле сувишним. Овај водич ће вам такође помоћи да планирате своје учење како припрема не би постала досадна (на пример, немојте читати дуже од 2 сата). Заједно са полагачима тестова, то ће такође помоћи стручњацима који су обучавали студенте за ГМАТ припрему.

Кључне Такеаваис

  • Научићете све и све што требате знати да бисте разбили ГМАТ. На пример, научићете о ГМАТ структури, како се она користи у школама, разлици између ГМАТ и ГРЕ, како се организовати за припрему, како научити садржај ГМАТ-а, велику слику ГМАТ-ових одељака и процени вашег напретка и тако даље.
  • То је одлична референтна књига током припреме за ГМАТ. Такође ће вам помоћи да планирате студирање.
  • Такође укључује 6 бесплатних онлајн испита који вам пружају симулирано искуство.
<>

# 8 - 30-дневни ГМАТ успех

Како сам постигао 780 на ГМАТ-у за 30 дана и како можете и ви! Аутор Брандон Ву и Лаура Пеппер

Можда изгледа као бајка, али немојте се слагати са именом, прочитајте књигу да бисте сазнали.

Приказ књиге

Да, материјал представљен у овој књизи ће пружити, али требате упамтити једно - 30 дана је премало времена за припрему ако желите да постигнете добар резултат. Помоћи ће вам да постигнете одличан резултат у року од 30 дана. Наша препорука је да одвојите више од 30 дана и за израду плана користите стратегије поменуте у овој књизи. Рецимо да имате 60 дана за припрему и да знате стратегије поменуте у овој књизи, да ћете бити спремни.

Једина замка је што сугерише да треба да учите 3-4 сата током 30 дана да бисте постигли добар резултат, што у стварности није тачно. Међутим, уз ово, ако прочитате уџбеник, сигурно ћете положити испит у летећим бојама. Такође је савршен водич за људе који имају мало или нимало времена за припрему. Идеја је узети довољно времена, темељито прочитати уџбеник и користити овај стратешки водич да бисте разумели како се припремити.

Кључне Такеаваис

  • Ако тражите брзо решење без губљења времена, ово је стратешки водич за вас. Нећете наћи никакво паперје, покривене су само важне тачке. Стога би читање било лако и врло корисно.
  • Такође ћете добити „обрачун са идиомима“, „терминологију са једноставном референцом из математике“, „усмена питања и питања из математике“, као и нови одељак о „интегрисаном резоновању.
<>

# 9 - Франклин ГМАТ Воцаб Буилдер

4507 ГМАТ речи за високу ГМАТ оцену

Ако ово читате само за усмена разумевања, обрисаћете вербални одељак ГМАТ-а.

Приказ књиге

Огромна је разлика између енглеског и америчког енглеског и ако не знате где можете да направите пуно грешака. Али ова књига ће вас покрити. Неће вас научити само 4507 речи за ГМАТ успех; такође ће вам омогућити да разумете кохерентно значење тако да се лако можете сетити. Реплика је аудио програма Франклин Воцаб Буилдер.

Ако ово купите, моћи ћете да преузмете први ЦД из целокупног 22 ЦД програма. На квантитативна питања лако је одговорити ако редовно вежбате, јер математика у потпуности зависи од разумевања логике. Али вербална способност је све о памћењу правих речи како бисте могли да очистите одељке. Специфичне методе и технике коришћене у овој књизи помоћи ће вам да лако изговорите вербални одељак. Још боље, ако уз књигу можете да купите и читав аудио програм - то би био сјајан извор за разјашњавање усмених питања у ГМАТ-у.

Кључне Такеаваис

  • Више од 4500 речи упознаћете само куповином једне књиге. Штавише, упознаћете како се с лакоћом сећате толико речи. Уз то, уз ову књигу ћете бесплатно добити и аудио (први ЦД).
  • Ово је комплетан водич за речник. Такође ће вам помоћи да откријете разлику између правописа у САД-у и Великој Британији.
<>

# 10 - Јасност ГМАТ-а: Службени водич за ГМАТ само-проучавање

Тхомас Халл и Некус Едуцатион

Да ли сте икада одржали курс јасности о ГМАТ-у? Ова књига је курс о јасноћи.

Приказ књиге

Ово је још један стратешки водич за ГМАТ. Али написано је на потпуно другачији начин. Многи читаоци су поменули да су користили уџбенике за припрему за ГМАТ, али успут су се осећали изгубљено јер нису могли да задрже већину информација. А онда су открили овај специфични стратешки водич који им је помогао да створе реалан план студија, учине их дисциплинованијим за учење и процене напретка који су постигли.

А посебно ако учите сами и одлучите да не држите ниједан курс за ГМАТ, овај водич би вам био непроцењив. Може потрајати неко време да се разуме; али када прегледате целу књигу, стекћете идеју о томе како се припремити за ГМАТ. Ово ће вам такође уштедети пуно времена за припрему, а могли бисте и да подижете резултат 70-100 поена месечно.

Кључне Такеаваис

  • Ако је ваша ствар само-учење, купите овај стратешки водич и приручите свежње Манхаттан-а / ГМАЦ-а; и сигурно бисте постигли 700+ оцена у ГМАТ-у.
  • Неће вам уштедети само време и новац (предавање није потребно); уштедеће вам и много муке. Питајте некога ко је седео или ГМАТ и није могао да постигне добар резултат!
  • За ово издање биће потребно око четири сата. А ако га следите, добићете план студија да завршите комплетан курс у року од 64 до 308 сати.
<>

Остале препоруке књига

  • Најбоље књиге за ЦПА студијске водиче
  • Најбоље књиге Стеве Јобс-а
  • Сетх Годин Боокс
  • Правне књиге
  • Књиге које је препоручио Елон Муск
АМАЗОН ПРИДРУЖЕНО ОТКРИВАЊЕ

ВаллСтреетМојо је учесник програма сарадника Амазон Сервицес ЛЛЦ, придруженог програма за оглашавање осмишљеног да обезбеди начин да веб локације зараде од оглашавања и повезивањем са амазон.цом