Инвестиционо банкарство у Торонту (плате, каријера) | Списак најбољих банака

Преглед инвестиционог банкарства у Торонту

Када говоримо о инвестиционим банкама у Торонту, мало ствари се истиче. Ево неколико фактора које ћете приметити ако се икада пријавите за посао инвестиционог банкарства у Торонту -

  • Мања величина тржишта: За разлику од САД-а, Торонто (једно од ретких финансијских чворишта Канаде) има много мању величину тржишта у погледу инвестиционог банкарства. То значи да заиста можете добити велике користи директним умрежавањем у великом кругу. И као резултат тога, сви се познају.
  • Фокус на нишну индустрију: У овом случају, тржиште инвестиционог банкарства у Торонту прилично је ниша по обиму. У Торонту је фокус индустрије усмерен на технолошку, биотехнолошку и фармацеутску индустрију. Ако узмемо у обзир целу Канаду, фокус индустрије је на рударству, енергетици и природним ресурсима.
  • Није баш структурирано: Ако нисте из директног МБА порекла, то су добре вести за вас. Будући да је у Торонту структура на тржишту инвестиционог банкарства прилично несистематична. На пример, стицање МБА је плус, да, али није неопходно за улазак у свет инвестиционог банкарства. Истовремено ћете прилично брзо добити унапређење (од аналитичара до сарадника).

Услуге које нуди инвестиционо банкарство у Торонту

Фокус инвестиционих банака у Торонту је на средњим тржиштима. С обзиром на то да је тржиште ниша и фокусира се само на неколико индустрија, можда није циљ досезање ширег круга купаца.

Ево неколико значајних услуга које се нуде -

# 1 - Савет за спајања и преузимања

Како компанија треба да приступи спајању и преузимању - на то одговарају инвестиционе банке у Торонту са својим јединственим приступом и запањујућом техничком ефикасношћу. Инвестиционе банке Торонта су без премца од детаљног прегледа до анализе сценарија са клијентом до сређивања финансија.

# 2 - Приватно, јавно и финансирање дуга

Финансирање предузећа једна је од најважнијих услуга које нуде инвестиционе банке. За приватно финансирање, банке се темељно припремају за презентацију, самостално раде дубинску анализу и закључују посао убрзавањем замаха. У јавном финансирању, инвестиционе банке се баве конвертибилним задужницама, повлашћеним акцијама, претплатама и обичним акцијама. И на крају, за финансирање дуга, инвестиционе банке прегледавају разне финансијске спонзоре, разматрају различите алтернативе структуре капитала и на крају закључују посао.

# 3 - Ликвидност и одузимање

Инвестиционе банке у Торонту чине све да повећају пословну вредност својих клијената. Због тога они проналазе најпрофитабилније стратегије продаје предузећа, претражују потенцијалне купце који могу да га купе, а такође анализирају и препоручују смер деловања.

# 4 - Савет за стратегију

Стратегија је један од најосетљивијих делова било ког посла - може дословно створити или разбити посао. Због тога је, иако помаже клијентима у другим услугама, стратешко саветовање једна од најтраженијих услуга које инвестиционе банке у Торонту пружају. Од процене стратешких алтернатива до проналажења најприкладнијег стратешког правца деловања - инвестиционе банке у Торонту сваки корак јасно дефинишу и беспрекорно извршавају.

Врхунске инвестиционе банке у Торонту

Ево листе неких од најбољих инвестиционих банака у Торонту -

  1. Финансије Народне банке
  2. ИНФОР финансијска група
  3. Цанаццорд Генуити
  4. ГМП хартије од вредности
  5. Парадигм Цапитал
  6. ЈП Морган
  7. Голдман Сакс
  8. Банк оф Америца - МЛ
  9. ХСБЦ
  10. УБС
  11. Деутсцхе Банк
  12. Морган Станлеи
  13. Цитибанк
  14. Лазард
  15. Веллс Фарго
  16. Алварез и Марсал
  17. Тржишта капитала Данди
  18. Хаивоод Сецуритиес
  19. Зелени брег
  20. Еверцоре

Процес регрутације

У процесу регрутовања увек се истиче једно. И то је умрежавање. Ако се не умрежавате пуно, шансе су вам суморне. Будући да Торонто нема пуно слободних места за професионалце у инвестиционом банкарству, док се директно не повежете са шефовима великих инвестиционих банака у Торонту, нећете добити солидно искуство стажирања.

Ако можете да стажирате код водеће банке, ваш следећи потез би био да се савршено уклопите у животну средину. У случају регрутовања инвестиционог банкарства у Торонту, изузетно је важно бити спреман за тим.

Заједно са Супердаи интервјуима, можда ћете морати да седнете у додатне рунде како би организација коначно могла да изабере најбоље за тим и најбоље одговара организацији.

Култура

Култура инвестиционог банкарства у Торонту је слична колико и у САД. Ако мислите да само зато што радите у Торонту, можете напустити канцеларију након 8 сати дневно, у великој сте грешци.

Морате да радите најмање 90+ сати сваке недеље ако желите негде да стигнете. Значи без обзира на све, требате дуго времена улагати у свој посао, из дана у дан.

Инвестиционо банкарство у Торонту - плате

Као по платном обиму, просечни аналитичар инвестиционог банкарства у Торонту зарађује 61.445 УСД годишње, што је сасвим добро.

  • Основни распони плата су 41.612 - 77.091 УСД
  • Бонус варира од 6.500 до 27.500 америчких долара
  • Укупна исплата је 53.725 Ц $ - 92.910 Ц $

Као што видите одозго, ако желите да уђете у инвестиционо банкарство у Торонту, бићете лепо награђени.

Излазне могућности

У Торонту се професионалци у инвестиционом банкарству углавном држе инвестиционог банкарства много више него њихови вршњаци из САД-а. Постоји неколико оних који желе да изађу и промене страну (попут одласка на страну куповине), али ретко људи промене каријеру и оду, раде нешто друго.

Такође, ако неко ради МБА, не иде у потпуности за инвестиционо банкарство у Торонту. То значи да ако планирате да се бавите МБА-ом након што сте неколико година наставили каријеру у инвестиционом банкарству, можда ћете дефинитивно морати да размислите о другој каријери.