Књиге о финансијама | Листа 10 најбољих књига о финансијама свих времена

Листа 10 најбољих књига о финансијама свих времена

Једноставно читање црно-белог текста није довољно да би се обогатили, важно је размишљање и спровођење њихових мисли. Пружамо вам информације о 10 најбољих књига о финансијама свих времена које можете изабрати.

  1. Закон божанске надокнаде: О послу, новцу и чудима (Преузмите овде)
  2. Наука о богаћењу(Преузми овде)
  3. Тајне ума милионера: Овладавање унутрашњом игром богатства (Преузмите је овде)
  4. Мисли и обогати се: Ваш кључ за финансијско богатство и моћ (преузмите га овде)
  5. Аутоматски милионер: Моћан план у једном кораку за живот и завршетак богатих (набавите га овде)
  6. Интелигентни инвеститор: Књига практичних савета (Преузмите је овде)
  7. Јим Црамер'с Пажљиво се обогатите(Преузми овде)
  8. Један на Валл Стреету: Како искористити оно што већ знате да зарадите новац на тржишту (набавите овде)
  9. Милионер Фастлане: Испуцајте код за богатство и живите богати цео живот (Преузмите га овде)
  10. Успех вођен духом: Научите тестиране временом библијске тајне како бисте створили богатство док служите другима! (Преузми овде)

Размотримо детаљно сваку књигу о финансијама, заједно са кључним преузимањима и прегледима.

# 1 - Закон о божанској надокнади: о раду, новцу и чудима

Аутор - Марианне Виллиамсон

Увод

Аутор је међународно признати аутор, светски познат наставник и такође надахнути мислилац. Такође је написала књигу попут Повратак љубави, Исцељење душе Америке итд., Да, претпостављате да је тачно о чему причамо, Марианне Виллиамсон. У овој књизи она открива духовне принципе који вам могу помоћи да превазиђете свој финансијски стрес ослобађањем божанске моћи у изобиљу.

Приказ књиге

Марианне Виллиамсон се фокусира на уклањање или одбацивање вашег финансијског стреса објашњавајући вам закон божанске надокнаде. Она прецизира да универзум личи, или је рукопис свемогућег, и самим тим се исправља и самоорганизује. Универзум планира да сам уклони недостатке из ваших околности. Деактивирање закона врши се само све већом вером у чињенице недостатка и чињенице закона овог универзума.

Кључно за понети

Ова књига о раду, новцу и чудима објашњава да наше мисли стварају нашу финансијску стварност. Аутор ове књиге врло јасно каже да ништа што је стварно не може бити угрожено и по том питању не постоји ништа нестварно.

<>

# 2 - Наука о богаћењу (штедљива књига)

Аутор - Валлаце Ваттлес

Увод

Аутор даје свету моћ позитивног размишљања. Био је стварни утицај на бројне друге ауторе и без њега сјајне књиге попут Тајне, Закона привлачности и Закона позитивног мишљења. Ова књига је далеко од филозофских разлога, а заснива се на практичности, а посебно је намењена мушкарцима и женама који би желели да се обогате пре него што постану филозофски.

Приказ књиге

Богаћење је егзактна наука и она има одређене законе који надгледају процес постизања богатства. Бројни људи који су мушкарци и жене вани могу да раде ствари на одређени начин да би се обогатили. Ова књига подсећа на ову одређену чињеницу и детаље постајања богате личности позитивног карактера.

Кључно за понети

Мушкарац или жена који имају способност читања и разумевања ове књиге могу им помоћи да се обогате, било да је талентована, безглава, интелектуална, глупа, физички јака или физички слаба.

<>

# 3 - Тајне ума милионера: Овладавање унутрашњом игром богатства

Аутор - Т. Харв Екер

Увод

Између жеље за успехом и његовог постизања постоји врло танка линија. Аутор објашњава трик да изађете тамо и постигнете успех или свој финансијски успех да бисте се обогатили. Сасвим је нормално питати се зашто се неки људи лако обогате, док се неки током целог живота боре за свој хлеб и путер? Аутор вам одговара на ово питање.

Приказ књиге

Аутор ове књиге може вам предвидети финансијску будућност за 5 минута. Ова књига даје шансу да идентификујете и ревидирате нацрт вашег новца и приметно повећате свој новац, а такође и акумулирате своје богатство на прави начин. Па, аутор је применио ове принципе и од Нула постао милионер за само две и по године, што значи да су ти принципи доказани и тестирани.

Кључно за понети

Књига вам даје основни узрок успеха. Такође има способност да својим информацијама мотивише читаоце на успех.

<>

# 4 - Мислите и обогаћујте се: ваш кључ за финансијско богатство и моћ

Аутор - Наполеон Хилл

Увод

Овај бестселер инспирисао је бројне привреднике из Сједињених Америчких Држава да се оснаже за успех. Аутор није укључио само своју причу о успеху и принципе, већ је укључио и приче о успеху и принципе привредника који су направили успешну лекцију из стварног света. Такође је призната као једна од највећих књига самопомоћи свих времена.

Приказ књиге

Свакако можете стећи драгоцене увиде из ове књиге читајући стварне лекције не само аутора већ и других успешних и моћних америчких бизнисмена. Учи вас свему што треба да знате и оснажите се финансијским успехом. Ово је књига о самопомоћи за сваку финансијску ситуацију.

Кључно за понети

Ваше мисли су најмоћније ствари јер су за вас најбољи мотивациони фактор. Претварање ових горућих мисли у богато богатство никада ниједан други писац не може објаснити боље.

<>

# 5 - Аутоматски милионер: Моћан план у једном кораку да живи и заврши богат

Аутор - Давид Бацх

Увод

Након што су га милион пута питали за тајну богатства, аутор је коначно написао ову књигу, да, тачно је тако. Ова књига фокусирана је на причу о просечном америчком пару чији приход никада није прелазио више од 55000 америчких долара годишње. Како идете даље, прича открива чињенице богаћења и њене захтеве.

Приказ књиге

Аутор врло паметно и ефикасно преноси чињеницу да се обогаћујете и лако завршавате из удобности вашег дома. Постављање плана за сат времена без буџета, снагом воље само мотив за зарађивање пуно новца може вам помоћи да стигнете тамо. Дао је примере из стварног живота да бисте их разумели.

Кључно за понети

Гледајте даље од вашег система плаћања. Давид Бацх објашњава акције преображавања финансијског живота лако и пуно забаве.

<>

# 6 - Интелигентни инвеститор: књига практичних савета

Аутор - Бењамин Грахам

Увод

Филозофија која је безвременска је улагање вредности. То је једна од најбољих књига икада написаних за људе који улажу у акције. Концепт улагања и раста разликује се за различите људе. Аутор нуди здраве и сигурне принципе улагања који раде више од 40 година, од објављивања првог издања.

Приказ књиге

Ова књига је класичан пример здравог рада који се нуди због сигурних принципа улагања. То је најбоља књига у финансијама икад написана за инвеститоре који воле да улажу у акције, обвезнице, задужнице или било шта у вези са берзом. Најбоља књига коју сте икада прочитали да би ваше инвестиције биле успешне.

Кључно за понети

Ова књига помаже и спречава инвеститоре да направе значајне грешке у инвестирању и помаже им у развоју дугорочне стратегије инвестирања, чинећи је удобном за њих касније.

<>

# 7 - Јим Црамер'с Пажљиво се обогатите

Аутор - Јамес Ј. Црамер

Увод

Ова књига вас упозорава на брзо богаћење, обећања која вас могу довести до неопрезних одлука које, према аутору, могу бити одскочна даска за сиромашну кућу. Чини то другачије, што је пажљиво или опрезно. Уврштавајући 35 година свог улагања, аутор доводи до насловног наслова.

Приказ књиге

Користећи се сопственим знањем о берзи, аутор је написао ову књигу Пажљиво се обогатите. 35 година искуства са његовим падом и успех заснован на губицима и добити коју је остварио на свом профитном путу забележен је у његовом јединственом стилу писања. За њега је то једноставно акумулирање богатства претварањем ваше уштеђевине у дуготрајно богатство.

Кључно за понети

Не доносите непромишљене одлуке с обећањем да ћете се брзо обогатити, што није начин. Играјте другачије да бисте размишљали о трајном богатству које не желите да направите домом сиромаха.

<>

# 8 - Један горе на Валл Стреету:

Како искористити оно што већ знате да зарадите новац на тржишту

Аутор - Петер Линцх

Увод

Аутор Господин Линцх легендарни је менаџер узајамних фондова и продао је више од милион примерака ове књиге. Такође наводи да је просечан инвеститор у предности у улагању у фондове више од професионалаца и да то користи у своју корист да би стекао свој финансијски успех. Могућности за инвестирање су свуда, од супермаркета до радног места.

Приказ књиге

Аутор потврђује да просечан инвеститор може постати специјалиста у својој области ефикасним бирањем добитних акција. Све што треба да ураде је да примете постојеће тржиште, потраже потенцијално успешну компанију и искористе прилику пре него што је професионалац зграби. Упутства која се лако следе су наведена у овој књизи са насловима.

Кључно за понети

Занемарите успоне и падове тржишта и усредсредите се на дугорочне приносе да бисте добили лепу награду за своје инвестиције. Дугорочно би требало да буде између 5 и 15 година.

<>

# 9 - Милијунаш Фастлане: Испробајте код до богатства и живите богати цео живот

Аутор - МЈ ДеМарцо

Увод

Он некако не верује у споро коловоз, јер ће вас то довести до одласка у богате пензије након 65. Спора трака вам даје само ограничење, већ финансијско ограничење свега онога што не можете учинити за себе и своју породицу. Међутим, брза трака је алтернативни пут ка богатству који може испунити ваше снове данас, а не када или након што остарите.

Приказ књиге

Ова најбоља књига о финансијама је пречица коју је математика доказала да данас живи богат, уместо да сутра умре богат. Не дозволите да вам финансијски гуруи исперу мозак и убеде вас да полако вежбате у сну да умрете богати у својој глави. Уместо тога, пребаците своју траку на брзу и живите данас богато претварајући своје снове у стварност.

Кључно за понети

Жртвовати све своје снове данас да бисте умрли богати дефинитивно је погрешно. Морате да живите данас јер бисте желели да живите богати уместо да умирете богати.

<>

# 10 - Успех вођен духом:

Научите тестиране временом библијске тајне како бисте створили богатство док служите другима!

Аутор - Дани Јохнсон

Увод

Ова најбоља књига о финансијама заснива се на ауторовом личном искуству да за неколико година постане милионер и то не само милионер већ и млада милионерка и успешна пословна жена. Али примењујући своје принципе, аутор је створио успех не само за себе, већ и за хиљаде других, искључиво заснован на безвременском принципу.

Приказ књиге

Аутор самосталног мултимилионера зна како да лако преокрене свој финансијски живот. Такође је једна од најквалитетнијих тренерица успеха и помогла је хиљадама људи да постигну сјајне резултате у свом послу и личном животу. У овој књизи користила је библијске тајне проверене временом да би стекла финансијски успех заједно са духовним кључевима који откључавају врата истинском богатству. Много се може прочитати о откривању навика које воде до сиромаштва и финансијске борбе.

Кључно за понети

Просвећује и води ка правом богатству. Препрека нашем финансијском успеху су наше навике које нас воде ка сиромаштву и финансијској борби.

<>