10 најбољих књига о осигурању | Валлстреетмојо

Списак 10 најбољих књига о осигурању

Каже се да је осигурање сасвим друга тема; него засебан део финансија. Ова индустрија нуди огромно знање и када једном кренете правим путем, добићете и добре поврате од својих инвестиција и од продаје осигурања. Испод је листа 10 најбољих књига осигурања -

  1. Унутар индустрије осигурања(Набавите ову књигу)
  2. Пробојна агенција за осигурање(Набавите ову књигу)
  3. Гоинг Традигитал(Набавите ову књигу)
  4. Ако слон седи на вама, да ли сте покривени?(Набавите ову књигу)
  5. Осигурање и економија понашања(Набавите ову књигу)
  6. Паицхецкс и Плаицхецкс(Набавите ову књигу)
  7. Осигурање(Набавите ову књигу)
  8. Примењена аналитика осигурања(Набавите ову књигу)
  9. Осигурање (Набавите ову књигу)
  10. Економија осигурања (Спрингер Текстови из пословања и економије) (Набавите ову књигу)

Размотримо детаљно сваку књигу осигурања, заједно са кључним преузимањима и прегледима.

# 1 - Унутар индустрије осигурања

Гласер је објаснио индустрију у врло једноставном облику који је разумљив и обичном човеку или некоме ко није из индустрије осигурања. Ова књига садржи информације о новим осигуравајућим компанијама, финансијским планерима адвоката, менаџерима ризика, студентима, власницима предузећа итд. У овој књизи аутор даје детаље о унутрашњем раду осигуравајућих друштава и индустрије, као и како се продаје .

Име и аутор књиге

Унутар индустрије осигурања - Кевин Гласер

Приказ књиге

Ова најбоља књига осигурања занима вас за теме као што су Механизми и процеси продаје осигурања, Идентификација различитих метода дистрибуције, Дефиниција индустријске терминологије, Интерни рад осигуравајуће компаније, Расправљање о разним одговорностима различитих одељења осигуравајућих друштава, Чињенице које утичу на осигуравајуће друштво и његовог осигураника. Такође се говори о томе како постићи најбољи и прави уговор о осигурању, подношењу захтева за осигурање и о томе како агенције које вам могу помоћи у куповини осигурања

Најбоље понети из ове књиге најбољих осигурања

Ова књига је комплетан водич за индустрију осигурања. Основе које су овде дате савршене су за упућивање и увид у ову индустрију.

<>

# 2 - Пробој агенције за осигурање

Како помножити свој приход, време и забаву

Пробојна агенција за осигурање

Аутор је вођа једне од најуспешнијих агенција за осигурање у Малибуу у Калифорнији, па стога ова књига за почетак потиче од стручњака. Ову књигу је изузетно лако прочитати и осветљава вам пут невероватним идејама за повећање продаје и заступања у осигурању на следећи ниво успеха. Поделио је ширу визију својих искустава и прича о успеху. Барт је читаоцима показао како се то дешава и како то остварити.

Име књиге и аутор

Пробојна агенција за осигурање: Како помножити свој приход, време и забаву - од стране Барт Бакер-а

Приказ књиге

Не морате бити забринути због пословне фазе у којој сте почетник или постојећи играч Барт има решење и излаз за вас. Каже се да треба пронаћи начине, а не изговоре, а то аутор овде ради. Он вам помаже да своју агенцију за осигурање подигнете на виши ниво где год се тренутно налазили.

Најбоље за понети из ове књиге о најбољем осигурању

Ова књига осигурања је помоћ у основним основама индустрије осигурања, што је чини обавезном за читање за сваког појединца у овој индустрији.

<>

# 3 - Иде традигитал

Друштвени медији олакшани агентима осигурања

Нове методе и нова технологија морају се користити продуктивно. Најпознатији друштвени медији данас су најбољи начин за промоцију и повећање вашег пословања. Ово се односи на сва предузећа; међутим, аутор је у великој мери истакао промовисање осигурања кроз технологију. Трикови и начини за промоцију вашег осигурања заиста су обавезна литература за све који су укључени у ову индустрију, укључујући разумевање ове индустрије. Читање ове књиге може вам посебно помоћи да повећате продају и задржите купце.

Име и аутор књиге

Постајемо традиционални: друштвени медији олакшани агентима осигурања - Надеем Дамани и Ангела Јохнсон

Приказ књиге

Аутори су два најбоља агента осигурања који су применили формуле дане у њиховој књизи како би повећали продају осигурања, а такође задржали купце уз помоћ дигиталног маркетинга. Они су разрадили како да повећате ваше изгледе, вашу продају, као и како да задржите своје купце и ваш однос са њима. Ова књига комбинује традиционалне технике продаје осигурања заједно са дигиталним маркетингом.

Најбоља храна за понети из ове најбоље књиге о осигурању

Аутори вам дају профитабилније искуство кроз своју књигу.

<>

# 4 - Ако слон седи на вама, да ли сте покривени ?:

Како разговарати са агентом осигурања да бисте се правилно осигурали (Како постати правилно осигурано, књига 1)

Аутор послује више од 25 година и дели своје искуство у индустрији јер има успешну агенцију за осигурање коју води. Помажемо осигуравачима да се заштите од катастрофа и покрива њихове јединствене ситуације, јер нико од нас не зна када ће се катастрофа догодити, а ми морамо бити спремни за исто. Провешће вас кроз поступак заштите људи и ствари које волите од непредвиђених инцидената.

Име и аутор књиге

Ако слон седи на вама, да ли сте покривени?: Како разговарати са агентом осигурања да бисте се правилно осигурали (Како постати правилно осигуран) (том 1) - од— Барт Бакер

Приказ књиге

Ова књижица осигурања започиње оним што ако слон седи на вама, наравно, овај инцидент није планиран, то је непредвиђени инцидент који треба покрити. Међутим, да ли сте покривени за такве непредвиђене догађаје у животу и да ли сте знали да можете заштитити своје вољене и своје најпосећеније ствари од таквих догађаја.

Најбоља храна за понети из ове књиге о осигурању

Занимљиве приче и практични савети које је дао Барт веома су драгоцени за сваког појединца што ову књигу чини правим штивом.

<>

# 5 - Осигурање и економија понашања

Побољшање одлука у највише несхваћеној индустрији

Изванредно средство за руковање ризиком назива се осигурање. Међутим, људи овај концепт који пружа финансијску заштиту људима дубоко разумију, било да се ради о инвеститорима, агентима осигурања или регулаторима. Ова књига ће вам дати увид у то како се људи понашају када је реч о појединачном ризику, доносиоци одлука у индустрији осигурања и њени креатори политике и њихова веза са економском теоријом. Многи људи мисле да је осигурање мистерија коју заиста не вреди решавати, али то није случај и морате прочитати ову књигу да бисте боље разумели осигурање.

Име и аутор књиге

Осигурање и економија понашања: побољшање одлука у најнормалније схваћеној индустрији - од стране професора Ховарда Ц. Кунреутхера, професора Марк В. Паули-а, др. Стацеи МцМорров

Приказ књиге

Аутор упоређује поступке људи који су укључени у ову индустрију са оним што је предвиђено са референтним моделима избора који су преузети из теорије класичне економије. Индустрија држи нешто новца на премији ако купци заједно са исплатама компанија итд.

Најбоље за понети из ове књиге о најбољем осигурању

Људи који су стварно радознали да знају чињенице из ове индустрије морају да прочитају ову књигу, јер вам заиста даје велико разумевање на једноставном разумљивом језику. Такође погледајте шта је бихевиорална економија

<>

# 6 - Чекови и Плаицхецкс

Решења за пензију за живот

Том је аутор 3 успешне књиге и сјајна особа која је добила образац за решења за пензију. Да бисте добили право решење за пензионисање, морате сами да одговорите на неколико питања, а аутор их је описао у овој књизи. Ова књига је светски позната, јер је продана у више од 80000 примерака широм света и скоро две године је међу најпродаванијим категоријама.

Име и аутор књиге

Плате и провизије: Решења за пензионисање за цео живот - Том Хегна

Приказ књиге

Добијање помоћи за доношење одлука о продаји или куповини правих решења за пензионисање је сјајна ствар. Потражите помоћ стручњака овде. Том своју стратегију доказује математиком и статистиком како би изразио свој приступ који ће вам помоћи да своју будућност осигурате све док живите.

Најбоље понети из ове књиге најбољих осигурања

Томов приступ овде је прави начин за доношење и помоћ људима у доношењу одлука о пензији.

<>

# 7 - Осигурање

Најбољи практични водич за управљање ризиком, имовину, одговорност, живот и здравље са концептима и покрићем

Добијате разлог зашто да разумете осигурање и његове производе не само ако радите у овој индустрији, већ чак и ако сте купац и желите да купите осигурање. Опис је савршен да објасни како осигурање може управљати нивоом ризика у вашем животу. А када се догоде непредвиђени догађаји, нисте у поправку економских ограничења, ово вам помаже да се ускоро опоравите од инцидента.

Име и аутор књиге

Осигурање: Најбољи практични водич за управљање ризицима, имовином, одговорношћу, животом и здрављем са концептима и покрићем (Књига о личним финансијама 1) - од Јамес Стевенс-а

Приказ књиге

Ова књига вам помаже да откријете све што бисте икада желели да знате о индустрији осигурања. Ова књига је једини водич који ће вам практично помоћи да донесете праву одлуку о управљању ризиком у свом животу. Да бисте најбоље искористили своје осигурање, разумевањем основа и ова књига вам помаже у томе.

Најбоља храна за понети из ове најбоље књиге о осигурању

Ова књига не само да вас учи ономе што треба да знате о осигурањима, већ вас учи и зашто да знате о њима.

<>

# 8 - Примењена аналитика осигурања:

Оквир за постизање веће вредности из средстава података, технологија и алата (ФТ Пресс Аналитицс)

Аутор објашњава како користити анализу и систематски приступ за побољшање пословања почев од осигураватеља, управљања ризиком и потраживања. Ова књига ће вам помоћи да постигнете већу вредност дефинисањем аналитичких стратегија широм света и превазилажењем изазова који стоје усред вашег пута. Ова књига помаже вам да повећате своју анализу у вези са осигурањима како бисте вам помогли да извучете максимум из улагања у осигурања.

Име и аутор књиге

Примењена аналитика осигурања: оквир за постизање веће вредности из средстава података, технологија и алата (ФТ Пресс Аналитицс) - аутор - Патрициа Л Сапорито

Приказ књиге

Ова књига је за сваког појединца како би јој помогла да стекне аналитички поглед на ову индустрију и њихове инвестиције и разумевање управљања ризиком. То је веома вредна књига за студенте са МБА нивоа, за професионалце, за менаџере у аналитичкој домени, ИТ стручњаке, продајне и маркетиншке људе, научнике података итд.

Најбоља храна за понети из ове књиге о осигурању

Аналитичко разумевање ове књиге помаже вам да добијете праве информације и донесете праву одлуку у вези са управљањем ризиком.

<>

# 9 - Осигурање

Концепти и покривеност: имовина, одговорност, живот, здравље и управљање ризиком

Ова књига није превише гломазна или огромна да би преоптеретила читаоце и публику; танка књига садржи објашњење свих производа осигурања које дефинишу кључну терминологију и ограничења таквих производа. Пружа позадину полиса осигурања и производа. Књига која није нимало компликована, врло лепо представљена до тачке само са правим информацијама. Ова књига је савршена књига за основне информације о осигурању јер је одлична књига за почетнике.

Име и аутор књиге

Осигурање: концепти и покривеност: имовина, одговорност, живот, здравље и управљање ризицима - аутор - др Марсхалл Вилсон Реавис ИИИ

Приказ књиге

Ризик и неизвесност једнаки су огромном губитку; Међутим, ризик је присутан свуда и у свему што радимо и они се могу спречити. Осигурање је алат који вам може помоћи у економском губитку узрокованом ризиком. Аутор вам доноси приступ функцијама које се могу применити у овој индустрији. Обухват и основне информације о овим смерницама добро су описани у овој књизи.

Најбоље за понети из ове најбоље књиге осигурања

Основно разумевање индустрије, концепта, производа осигурања савршено је за почетнике.

<>

# 10 - Економија осигурања (Спрингер текстови из пословања и економије)

Ова књига покрива аналитичку економију доношења одлука под ризиком и управљање ризицима, заједно са потражњом за осигурањем од стране појединаца и корпорација, објективним алатима и стратегијама управљања које користе осигуравајућа друштва. Ова књига је погодна за додипломске студенте, студенте менаџмента, професионалце и људе који нису из осигурања. Аутор се суочава са одлукама које произилазе из теоријског и практичног искуства индустријских стручњака.

Име и аутор књиге

Економија осигурања (Спрингер текстови из пословања и економије) - написао - Петер Звеифел, Роланд Еисен

Приказ књиге

Ова књига укључује питања у парадоксу доношења одлука и образложења која се односе на ризике. Шансе за смртну спиралу на променама на тржишту осигурања које могу настати у будућим преуређивањима и поновном рађању финансијске кризе 2007-09 са све већом доступношћу општих информација.

Најбоља храна за понети из ове књиге о осигурању

Аналитичко одлучивање о економији под ризиком и управљањем ризицима чини ову књигу другачијом од осталих и драгоценим материјалом за читање

<>
Амазон Ассоциате Дисцлосуре

ВаллСтреетМојо је учесник програма сарадника Амазон Сервицес ЛЛЦ, придруженог програма за оглашавање осмишљеног да обезбеди начин да веб локације зараде од оглашавања и повезивањем са амазон.цом