ЕДУЦБА рецензије - комплетна анализа | ВаллСтреетМојо

едуЦБА критике - Да ли сте се радовали што ћете научити и надоградити се, међутим, јер то не можете због уског распореда тренинга у учионици или су вам можда превише досадни.

Ако је одговор да, онда ћу вас упознати са ЕДУЦБА-ом, којој верују многи професионалци, учесници обуке, кандидати и многи други ученици на мрежи.

Сада сигурно размишљате о чему ће бити реч о овој веб локацији, да ли бисте требали користити ЕДУЦБА или не? Да ли ће вам ова веб страница бити корисна или не? Па, можда вам пуно питања искрсне у вези с истим.

Погледајмо из птичје перспективе како функционише едуЦБА и да ли ће вам овај портал за учење бити користан или не.

Примећујемо да ЕДУЦБА пружа стручне курсеве у више категорија, укључујући инвестиционо банкарство, технологију, аналитику и још много тога.

Шта је ЕДУЦБА уопште?


едуЦБА је пружалац мрежне обуке који пружа вишеструки спектар курсева или га можете назвати програмом мрежне обуке за ученике, професионалце, читаоце, кандидате / студенте и још много оних који желе научити нешто ново и желе стећи практично знање, тј. импликације теоријског знање у корпоративни живот.

едуЦБА тренутно угошћује више од 500.000+ ученика кроз својих више од 1700+ курсева које формирају стручни професионалци и тренери из индустрије. Они такође пружају неограничен приступ 24 * 7 ученицима, тако да можете научити било када и са било ког места.

Ако тражите једну такву веб страницу која вам може понудити индустријско знање о вашем интересу или из ваше области и помоћи вам да лако дођете до посла, онда је ЕДУЦБА једина добра опција коју треба погледати.

Које функције нуди ЕДУЦБА?


Ево неколико карактеристика едуцбе које ће вам помоћи да изградите и побољшате своје вештине:

  • 1700+ курсева у више од 12 вертикала
  • Стручно усавршавање за раст ваше каријере
  • Мноштво мрежних курсева обуке на једном месту
  • Доживотна претплата
  • Приступ мрежним курсевима у било ком тренутку и било где
  • Премошћује јаз између ученика и предузећа
  • Живи сценарији случаја и изложеност корпоративним светским тренинзима
  • Научите да анализирате и тумачите концепте и ситуације попут индустријских стручњака
  • Квантум учења је исцрпан и информативан
  • Техничка подршка и смернице едуцба тима
  • Пружа сертификат о успешном завршетку курса

У овом детаљном ЕДУЦБА прегледу разговараћемо о томе како ће вам то помоћи да стекнете темељно знање о свом интересном пољу и да стекнете више практичне обуке. Да ли сте спремни? Проверимо детаље:

Како се користи ЕДУЦБА?


едуцба има више од 1700+ курсева у више категорија. Комплетна листа је доле наведена -

КатегоријаБрој курсеваДетаљи
Инвестиционо банкарство475+ курсеваПогледати све
ТО489+ курсеваПогледати све
Сертификати90+ курсеваПогледати све
Подаци и аналитика149+ курсеваПогледати све
Мобилне апликације49+ курсеваПогледати све
Пројектни менаџмент107+ курсеваПогледати све
Посао412+ курсеваПогледати све
Дизајн79+ курсеваПогледати све
Софт Скиллс & ЦРТ99+ курсеваПогледати све
Оффице продуктивност218+ курсеваПогледати све

Такође, добијате доживотни приступ свим будућим курсевима.

Да бисмо вам помогли да боље разумете веб локацију, прођимо кроз њу мало детаљније.

У истакнутој траци за претрагу можете га погледати било којим курсом тако што ћете једноставно откуцати назив курса који желите да научите, одвешће вас на одговарајућу страницу курса или можете такође одабрати курс са листе категорија кликом на на:

Из горње слике можете видети да ће вам се након што кликнете на икону приказати разне категорије. На пример, кликнуо сам на Категорија финансија која приказује даље подкатегорије, а то су курсеви инвестиционог банкарства, финансијска сертификација, БФСИ курсеви, курсеви финансијског моделирања, курсеви трговања и берзе и многи други. Такође, свака категорија, тј. Мобилне апликације, техничка обука (И.Т.), подаци и аналитика итд., Има своје следеће категорије. Једном када поставите курсор на било коју категорију, биће приказане следеће поткатегорије.

Сада да бисте погледали курсеве, можете одабрати било коју од поткатегорија да бисте видели различит број курсева доступних у свакој подкатегорији. Такође можете да кликнете на икону Финансије на насловној страници да бисте проверили подкатегорије Финансије као што су:

Након клика на икону Финансије бићете преусмерени на страницу Финансије која изгледа

На горњој слици је приказано да су на левој страни поменуте све подкатегорије категорије финансија, која чак приказује број курсева доступних у свакој подкатегорији, као што је у поткатегорији 54 подкатегорија инвестиционог банкарства. доступно, у подкатегорији 68 курсеви обуке за трговање и берзу су курсеви итд. На десној страни налази се икона броја странице на којој можете проћи кроз укупне курсеве финансијске категорије.

На сличан начин свака друга категорија има одредишну страницу праћену разним подкатегоријама и повезаним с тим бројем курсева. Дакле, ако желите да погледате курсеве у оквиру Мобилних апликација, можете да кликнете на Категорија мобилних апликација и у њој ћете видети разнолики број поткатегорија и курсева.

Сада када одлучите која би поткатегорија могла да вас занима, можете кликнути на следећу поткатегорију и можете проверити листу курсева. Ево снимка екрана за вас ради бољег разумевања.

Горња слика приказује страницу под-категорије Курсеви инвестиционог банкарства која ће вам дати назнаку о Истакнути курсеви тј. Обука путем интернетског банкарства за инвестиције (која се ученицима највише допада).

Следеће укључује Ново и вредно пажње колона која вас обавештава о новим доданим курсевима обуке и углавном су то курсеви или програми обуке који су у данашње време тражени. Ако се померите надоле или се крећете страницом надоле, што ће вам дати идеју о броју популарних курсева у подкатегорији инвестиционог банкарства доступних на едуЦБА.

Ови курсеви су популарни курсеви за којима индустрија захтева, а њих су покренули индустријски стручњаци како би вам пружили увид у праксу која се води у предузећима.

Кликните овде за бесплатне пробне курсеве

 

Странице курса ЕДУЦБА


Прошли смо са страницама категорија, страницама подкатегорија, а затим варирали бр. курсева, сада ћемо видети како изгледају странице курсева и знати шта све укључује:

Ово је почетна страница пре пријављивања која укључује кратак опис курса обуке, након чега проверавате прегледе различитих учесника обуке, ученика итд., Затим бр. сати наравно (укључује ХД видео записе). На пример, на овом курсу обуке за интернет инвестиционо банкарство састоји се од више од 97+ сати ХД видео записа, 528+ предавања, до сада се 13009+ студената уписало за овај курс или је одабрало овај курс за студирање, и на крају овај курс може бити узима било који појединац, био он основни ученик, средњошколац или напредни ученик.

Слично томе, сваки курс садржи одређени видео час предавања, колико је студената похађало тај одређени курс и ниво курса.

Када се крећете страницом можете видети 5-6 картица које се састоје од прегледа курса, курикулума, често постављаних питања (ФАК), рецензија, квиза и сертификата.

  1. Преглед курса:

Садржи кратак опис курса, тј. О чему се ради на овом курсу, ко треба да га похађа, који су све предуслови потребни за учење о овом курсу, шта је циљ овог курса. На сва ова питања ће се одговорити путем ове картице која ће вам помоћи да знате да ли је овај курс који желите да научите или не. Дакле, то је најбољи део који треба знати о структури курса.

  1. Наставни план и програм:

Следећа картица састоји се од курикулума курса који ће показати које су све подтеме обухваћене предметом и која су сва предавања обухваћена сваком подтемом. Дакле, ово ће вам донети корист да дубље познајете курс или програм обуке познавањем целокупне структуре курса.

  1. Често постављана питања (ФАК):

Ова картица укључује најчешћа питања која учесници тренинга постављају да би знали о курсу, да би знали о едуцба платформи, да би знали о инструкторима обуке и још многа, јер се на таква питања дају одговори.

Дакле, ако желите да знате било шта пуно о платформи, можете послати своја питања или недоумице на које ћете одмах добити одговор.

  1. едуЦБА рецензије

На овој картици едуЦБА рецензија можете погледати повратне информације или сведочења оригиналних купаца који су едуцба користили у сврху учења и како је било њихово искуство учења за одређени курс, као и целокупну веб страницу едуцба. Кроз ово можете упознати гледиште купаца према едуцби.

Оцењено 4.6 / 5

на основу 23 рецензија купаца

  1. Квиз

Следећа је картица Квиз која садржи углавном питања везана за курс, што укратко помаже ученицима да вежбају и провере своје знање у вези с тим предметом или темом. У овом квизу можете да га учествујете након што сте сазнали више о курсу како бисте анализирали своје вештине о теми.

  1. Потврда

Последња картица ће вам показати формат узорка сертификата који ће вам бити додељен након успешног завршетка курса. И сви смо свесни да у данашње време добијате на значају у својој биографији или остајете на првом месту на тржишту; морали сте да имате сертификат којим доказујете да сте завршили следеће програме обуке. Дакле, ово је најбољи део едуцбе који вам нуди сертификат након завршетка курса и што додаје предност у вашем животопису.

Након странице за пријављивање


До сада смо видели како можете да управљате едуцба веб локацијом пре него што се пријавите и како изгледа та веб локација. Сада ћу вам у овом ЕДУЦБА прегледу показати како се пријавити и како можете управљати страницом након пријаве. Прво погледајте таблу за пријаву:

Овај панел за пријаву моћи ћете да видите у горњем десном углу угла странице. Када се пријавите са одговарајућим подацима за пријављивање, бићете директно преусмерени на "Мој курс" Страна.

Горња слика приказује страницу добродошлице едуцбе која је слична оној пре пријављивања на страницу на којој су све категорије на левој страни, а затим који год курс који сте недавно погледали или научили можете погледати на тој картици, такође вам показује и ажурирање нових курсева на овој страници.

Једном када одлучите који курс са нестрпљењем очекујете да научите или вежбате, можете га претраживати путем картице за претрагу или кроз категорије. На пример, желео сам да сазнам о обуци за интернет инвестиционо банкарство, па ћу га директно претраживати тако што ћу откуцати назив предмета или кроз категорију Финансије.

Након одабира одређеног курса, води се до главне странице курса на којој се наравно налази и курикулум, заједно са информацијама о сертификатима, форумима за дискусију и најавама (најновије ажурирање о чланцима на блогу, ресурсима и другим информацијама).

Као што можете видети страницу за пријављивање на курс обуке за интернет инвестиционо банкарство која ће вас водити које сте предавање завршили, а које нисте. На десној страни су приказане информације о сертификату којем можете приступити давањем сертификационог теста (подразумева само неколико курсева) и тиме о форуму за дискусију и најавама.

Одвешћу вас на страницу са видео снимцима на којој можете приступити видео предавањима како бисте стекли боље разумевање о онлајн тренинзима.

На овом снимку екрана главне видео странице лева страна садржи видео записе из наставног плана и програма; на десној страни се налази видео (који можете проширити да бисте добили пуни приказ) у којем се репродукује видео одређеног предавања и одговарајућег одељка. Непосредно према доњој страни видео записа постоје опције претходни и следећи где можете да промените видео из претходног у следећи видео, а такође постоји икона која се зове Означи као завршено који ће вам показати да ли је видео завршен или не, тако да можете имати идеју о завршетку видео записа. Или ако желите поново научити било које предавање на које можете кликнути Означи као недовршено; тај видео можете видети као недовршен када одете на главну страницу курса.

На овај начин приступате видео водичима било које теме по вашем избору, а након завршетка курса можете затражити и сертификат.

Надам се да вам је овај ЕДУЦБА преглед помогао да разумете процес онлајн програма обуке и разноврсне курсеве обуке које они користе својим купцима по врло занемарљивој цени. Запамтите, нема краја за учење и освајање више знања. Дакле, започните своје путовање учења и стицања стручних вештина са ЕДУЦБА.