Топ 9 најбољих књига о управљању временом свих времена - ВаллСтреетМојо

Списак најбољих књига о управљању временом

Управљање временом омогућава ефикасно управљање њиховим временом, а истовремено познавање ефикасног начина како да га најбоље искористимо. Даље, значај управљања временом не може се превидети. Испод је листа најбољих књига о управљању временом -

 1. Четворосатна радна недеља: Побегните 9-5, живите било где и придружите се новом богаташу(Набавите ову књигу)
 2. Завршавање ствари: уметност продуктивности без стреса(Набавите ову књигу)
 3. Оола пронађи равнотежу у неуравнотеженом свету(Набавите ову књигу)
 4. Есенцијализам: дисциплинована потрага за мање(Набавите ову књигу)
 5. Дубоки рад: правила за усредсређени успех у расејаном свету (Набавите ову књигу)
 6. Једите ту жабу !: 21 сјајна начина да зауставите одуговлачење и учините више за мање времена(Набавите ову књигу)
 7. Манифест контролне листе: Како исправити ствари(Набавите ову књигу)
 8. Сурге: Ваш водич за спровођење било које идеје у дело(Набавите ову књигу)
 9. Сцрум (Набавите ову књигу)

Размотримо детаљно сваку књигу о управљању временом, заједно са кључним преузимањима и прегледима.

1. - Четворосатна радна недеља: Побегните 9-5, живите било где и придружите се новом богаташу:

Корак по корак водич за луксузни начин живота

Аутор Тимотхи Феррисс

Ова врхунска књига о управљању временом садржи преко 100 страница свежег, супериорног и занимљивог садржаја који је израдио популарни аутор Нев Иорк Тимес-а о четворосатном телу, а читаоцима илуструје технику да живе додатно, а раде мање.

Приказ књиге

Занемарите претходну идеју о пензионисању, као и преостали одложени животни план, јер не постоји разлог за одлагање и све разлоге да то не учините, посебно у случајном економском окружењу. Без обзира на то да ли машта избегава насумично покретање, сведочи о врхунском светском туризму или остварује месечни приход од пет цифара с обзиром на минимално управљање, овај пут књига управљања чини се да је то нацрт.

Кључна за понети из ове најбоље књиге о управљању временом

 • Написао познати аутор у овом сегменту
 • Објашњава како Тим прелази са само 40.000 УСД сваке године и значајних 80 сати сваке недеље на значајних 40.000 УСД сваког месеца и само 4 сата сваке недеље
 • Описује начине за уговарање нечијег живота са страним фундаменталним сарадницима за само 5 долара на сат и наставак вашег рада
 • Техника елиминисања 50% целокупног рада за само 48 сати, користећи правила искусног италијанског економисте

Најновија побољшана верзија „Четворосатне радне недеље“ Тима Феррисса садржи:

 • Преко 50 примера из стварног живота, као и студије случаја читалаца и њихових породица који су стратешки удвостручили улагање импресивним бежањем од најчешћих запрека за улагања
 • Стварне шаблоне можете копирати за уклањање е-поште, размену са клијентима и шефовима, иначе ангажовање приватног кувара за мање од 10 долара по оброку
 • Техника правила планирања начина живота која се прилагођава несигурним финансијским временима
 • Најновији трикови и алати у комбинацији са напредним пречицама за пребивање слично милионеру или дипломати, иако нису
<>

# 2 - Довршење ствари: Уметност продуктивности без стреса

Водич за личну и пословну продуктивност

Аутор Давид Аллен

Према Фаст Цомпани-у, ова најбоља књига о управљању временом потпуно је ажурирано и ревидирано издање епског хита одређених стручњака за личну попустљивост.

Приказ књиге

Ова књига о врхунском управљању временом стара је скоро петнаест година од свог првог објављивања и верује се да је постала главна моћна пословна књига свих времена и одличан запис о личној компанији. Ален је прерадио књигу користећи класични текст који има кључне погледе на иновативно радно место, уводећи садржаје од којих се очекује да ће књигу учинити новом и значајном за неколико наредних година. Верује се да је овај најновији примерак „Геттинг Тхингс Доне“ одлично прихваћен не само због огромне базе постојећих обожавалаца, већ чак и од будуће генерације која жели усвојити своја утврђена правила.

Кључна за понети из ове најбоље књиге о управљању временом

 • Довршење ствари или ГТД сада је целовит начин руковања личним задацима и контактирања професионалаца, док је репродуковао исцрпну серију семинара, издатака, организационих алата и веб локација.
 • Књига је написана на једноставном енглеском језику који чак и ученик енглеског језика може да разуме и разуме
<>

# 3 - Оола пронађи равнотежу у неуравнотеженом свету:

Стате оф Авесоменесс

Аутор Даве Браун и Трои Амдахл

Оола је водич за проналажење стабилности у нестабилном универзуму споља и није карактеристичан спис за самопомоћ. То је изврсна уметност писања једноставним језиком коју је лако разумети већ при првом читању.

Приказ књиге

Ова најбоља књига о управљању временом описује причу о ситуацији када је нечији живот стабилан и развија се у 7 главних вертикала живота, наиме. Забава, пријатељи, вера, поље, породица, финансије и фитнес. Оола се очекује да буде слична групи напредних и истинитих прича које имају важне поруке за читаоце. Аутори који помажу, Трои Амдахл или Тхе ОолаГуру и Даве Браун или Тхе ОолаСеекер, предано улажу напоре да развију ову врсту епског писања.

Кључна за понети из ове најбоље књиге о управљању временом

 • Ола је добио импресивне повратне информације од врхунских олимпијаца, лидера у индустрији, музичара, професионалних спортиста и аутора
 • Ова књига о управљању временом мора се прочитати како би уписала три основна корака за уравнотежење и проширивање нечијег живота у свету који се стално мења
 • Откријте особине које спречавају појединца да брже оствари своје снове и начине постизања тих циљева
 • Утврдите скривена сазнања доњег веша у зебрастим пругама, црног Ниње и пијаног тајландског мајмуна
 • Зашто упркос свим својим животним грешкама и даље зарађујете одличан живот
 • Добијте инспирацију за предузимање акција, остварите своје циљеве док успостављате ОолаЛифе
 • Идентификујте 7 главних области за раст у животу које треба уравнотежити
 • Откријте мистерије како свој живот учинити корак испред
<>

# 4 - Есенцијализам: Дисциплинована потрага за мање

Начин само исправљања ствари

Написао Грег МцКеовн

Ова најбоља књига о управљању временом подржава читаоца да разбаруши свој радни живот, а истовремено му омогућава да право време уради. То не значи било какву технику управљања временом, осим стратегију продуктивности. Међутим, односи се на систематски начин дискриминације оног што је неспорно важно, а затим уклањање свега осталог што није неопходно, играјући тако највећу могућу улогу у стварима које су заправо важне.

Приказ књиге

Ова књига штеди пуно времена за сваког појединца на послу, јер примена концепата овог списа омогућава кориснику да минимизира губитак времена, истовремено повећавајући оперативну ефикасност извршиоца. Стога се свакој особи у било којој организацији саветује да барем једном прође кроз ову књигу о управљању временом, што би сигурно повећало ефикасност читаоца.

Кључна за понети из ове најбоље књиге о управљању временом

 • Будући да концепти књиге приморају читаоца да примени високо селективан приступ у погледу онога што је важно, контролисана потрага за мање омогућава реализатору да спроведе контролу над сопственим одабиром у погледу трошења нечије толико потребне енергије и драгоценог времена, уместо да дозволи другима да донети одлуку за нас.
 • Есенцијализам је потпуно нова техника извођења сваке акције. Очекује се да ће ова књига о управљању временом бити основно штиво за сваког појединца, менаџера или вођу који се труде да учине најмање, али ће постићи боље резултате док ће организовати и уништити сопствено постојање.
<>

# 5 - Дубоки рад: правила за усредсређени успех у расејаном свету

Постати изузетно ретки су најдрагоценије вештине кроз економију

Аутор Цал Невпорт

Ова најбоља књига о управљању временом објашњава значај концентрисаног рада са пуним фокусом на постизање жељених резултата.

Приказ књиге

Аутор повезује дубоко дело са његовим позитивним утицајем у постојећој повезаној ери. Не расправља се о томе да је дистракција лоша, већ цени значај њеног наличја.

Кључна за понети из ове најбоље књиге о управљању временом

 • Наглашава чињеницу да би развијање значајне радне етике донијело значајне користи
 • Касније представљање исцрпног програма обуке у облику четири кључне смернице за промену ваших навика и ума како бисте обезбедили ову вештину
<>

# 6 - Једите ту жабу !: 21 сјајна начина да зауставите одуговлачење и учините више за мање времена

Једи ту жабу! Да ли је метафора да опишем најгору ствар коју бисте икада урадили?

Бриан Траци

Ова књига о управљању временом детаљно описује чињеницу да нема довољно времена да се уради све на нечијој листи „Обавеза“, тако да успешне личности постављају логичне циљеве које треба постићи на крају, док стратешки извршавају да би освојили све што је планирано .

Приказ књиге

Књига се посебно заснива на концепту да су логички циљеви од суштинског значаја за постизање било којег циља у организацији.

Кључна за понети из ове најбоље књиге о управљању временом

 • Једи ту жабу! Метафора илуструје технику постизања најважнијих циљева док се организује један дан
 • Садржи 21 изводљиве и практичне мере које би помогле извршиоцу у минимизирању чина одуговлачења уз истовремено брзо обављање изузетно важних задатака
<>

# 7 - Манифест контролне листе: Како исправити ствари

Припрема контролне листе наглашава сложеност живота и одређује начин на који се са тим треба суочити

Аутор Атул Гаванде

Најновији бестселер Атула Гавандеа приказује моћ припреме контролне листе која открива неколико потешкоћа у нечијем животу, као и објашњење технике за интелигентно руковање.

Приказ књиге

Чини се да је ова књига о врхунском управљању временом целоживотно учење за владу, право, здравство и целокупну финансијску индустрију у свим одељцима планираних активности.

Кључна за понети из ове најбоље књиге о управљању временом

 • Аутор објашњава предности израде контролне листе која доноси далеко боље крајње резултате у поређењу са резултатима генерисаним када се не користи таква техника
 • Књига садржи исцрпан низ примера који откривају предности припреме контролне листе која је од суштинског значаја за свако приватно предузеће или владину организацију
<>

# 8 - Пренапонски вал: ваш водич за спровођење било које идеје у дело

Свето писмо је савршено за оне читаоце који имају план на уму и треба им само мало поверења да тај план спроведу у дело

Матт Кане

Савршено писање за стратешко спровођење страствене идеје на уму.

Приказ књиге

Савршен водич за уливање самопоуздања било којој особи са идејом да је примените на јединствен и економичан начин.

Најбоља храна за понети из ове најбоље књиге о управљању временом

 • Написана на једноставном енглеском језику, ова најбоља књига о управљању временом ће привући и приморати читаоца да је прочита до краја
 • Ова књига илуструје начине за ублажавање анксиозности, превазилажење гутања и борбу против страхова како бисте успешно применили све своје идеје током живота
<>

# 9 - Сцрум

Процес примене дела једноставним корацима и тачном секвенцом за постизање изванредних резултата

Аутор - Јефф Сутхерланд

Кључ за решавање изузетно тврдоглавих проблема ове ере.

Приказ књиге

Ова атрактивна метода стварања скрума током обављања било ког задатка повећава продуктивност са најмање времена потребног за обављање активности.

Кључна за понети из ове најбоље књиге о управљању временом

  • Објашњава технике учињења било ког задатка ефикасним и на исплатив начин
  • Најбољи алат за тимску оптимизацију и решавање проблема у било којој универзалној апликацији
<>

Остале препоручене књиге

 • Најбоље ГМАТ припремне књиге
 • Најбоље књиге о управљању
 • Екцел Боокс
 • Књиговодствене књиге
АМАЗОН ПРИДРУЖЕНО ОТКРИВАЊЕ

ВаллСтреетМојо је учесник програма сарадника Амазон Сервицес ЛЛЦ, придруженог програма за оглашавање осмишљеног да обезбеди начин да веб локације зараде од оглашавања и повезивањем са амазон.цом