10 најбољих књига о трговању најбољим опцијама | ВаллСтреетМојо

Најбоље опције за трговање књигама

1 - Приручник за опције

2 - Обогатите се опцијама: четири победничке стратегије директно са берзе

3 - Трговање опцијама: Водич за брзи почетак

4 - Неваљале опције

5 - Трговање опцијама у ваше слободно време

6 - Библија опција опција

7 - Како зарадити опције трговања од милион долара

8 - Опције Волатилност и цене

9 - Комплетан водич за продају опција

10 - Опције трговања Грци

Да би напредовао на данашњим финансијским тржиштима, мора се размотрити могућност коришћења опција у инвестиционим подухватима. У овом чланку издвајамо 10 најбољих књига о трговању најбољим опцијама које бисте могли прочитати -

# 1 - Приручник за опције

аутор Бриан Оверби

Преглед књиге трговања опцијама

Циљ стварања ове главне књиге трговања опцијама био је поједноставити трговање опцијама и понудити смернице инвеститорима за трговање под различитим тржишним условима. Обухвата више од 40 стратегија трговања опцијама рашчлањених у облику интригантних представа које ће читаоце задубити и осећати се укљученима. Формат представе задржан је уједначено, што ће пружити информације о:

 • Размотрене и спроведене стратегије
 • Рационализација при истеку
 • Свеет Спот за извршење трговине
 • Максимални потенцијал за остваривање добити или губитка
 • Захтев за новац од марже
 • Временских ограничења
 • Имплицирана волатилност

Ово проширено издање састоји се од 10 нових представа и 56 нових страница садржаја који описују:

 • Кратка историја опција
 • 5 најчешћих грешака које чине трговци опцијама и како се оне могу избећи
 • Проширени речник
 • Објашњавање разлике између индекса и деоница
 • Управљање раним вежбама и задацима
 • Израчунавање делте позиције и његова употреба за управљање укупним ризиком позиције у случају стратегије са више ногу.

Кључна за понети из ове књиге трговања са најбољим опцијама

Ова књига трговања опцијама уоквирена је на врло поједностављен, али конструисан начин, што је корисно за нове, али и за искусне трговце. Обухватиће основне дефиниције и концепте који су потребни за разумевање тржишта, посебно за нове трговце, савете за избегавање уобичајених почетничких грешака и предложене стратегије за добро стезање на тржишту.

Да би се задовољили искусни трговци, нагласак је стављен на имплицирану волатилност са детаљним одељком о опционим Грцима који ће помоћи у разумевању како промене цена на тржишту утичу на цене опција.

<>

# 2 - Обогатите се опцијама: четири победничке стратегије директно са берзе

Лее Ловелл

Преглед књиге трговања опцијама

То је поуздана књига за трговање опцијама, богата детаљним увидима и стручним смерницама, нудећи стратегије и знање потребно за постизање оптималних резултата на тржишту опција. Брзо ће покрити основе пре него што пређе на 4 стратегије трговања опцијама које су аутору помогле да временом заради у овој арени. Стратегије су:

 • Куповина опција позива са дубоким новцем
 • Продајем опције Голи Пут
 • Продаја опција распона кредита
 • Продаја покривених позива

Кључна за понети из ове књиге са најбољим опцијама трговине

Ова најбоља књига за трговање опцијама садржи бројне примере стварних трговина из стварног живота и детаљне расправе о томе како се опције могу користити као алат за хеџинг, шпекулацију или стварање прихода. Уопштено ће покрити:

 • Детаљни рад горе поменутих стратегија
 • Објашњавање начина успостављања предузећа из куће са најбољим софтвером, алатима и веб локацијама за трговање опцијама
 • Детаљна дискусија о томе како се Делта и Волатилити могу користити у корист трговца
<>

# 3 - Трговање опцијама: Водич за брзи почетак

би ЦлидеБанк Финанце

Преглед књиге трговања опцијама

Ова књига о најбољим могућностима трговања је директна премијера са пуно информација спакованих у књигу која се лако чита. Читаоце води кроз мноштво стратешких одлука о трговању, показујући како трговац размишља и како долазе до решења критичних одлука. То мотивише трговца да буде амбициозан и постане страшан, оштар и лукав трговац опцијама. Поглавља у овој књизи трговања опцијама укључују:

 • Основе опција
 • Трговање основним стварима које се односе на Цалл и Пут опције
 • Стратегија звучних опција за почетнике
 • Кључни утицаји на цене опција
 • Значај опционих Грка
 • Популарне и сложене стратегије опција под различитим тржишним условима.

Кључна за понети из ове књиге трговања са најбољим опцијама

Без обзира да ли читалац тек долази у опције или етаблирани ветеран који тражи нови приступ основној стратегији, непристојни стил и живописни сценарији читаоце ће задубити и мотивисати да стекну више знања.

<>

# 4 - Неваљале опције

Преглед књиге трговања опцијама

Ова књига о најбољим опцијама за трговање научиће како трговци могу да зараде путем Интернета тргујући опцијама са финим детаљима и јасним сликама које допуњују пружене информације. Не треба имати финансијску или техничку позадину за примену ових техника, а то може учинити свако ко жели да заради новац путем онлајн трговине.

Аутор се дубоко упушта у многе опције опција истакнуте за доследно зарађивање новца на мрежи. Дати су тачни детаљи од онога што свака трговина ради до тога како је потребно да се постави у оквиру софтвера за трговање. Укључена су детаљна упутства са снимцима екрана како би се лако пратило упутство за употребу профитабилних стратегија трговања. Аутор је уверен да трговци постижу успех на тржишту опција улагањем од само 50 долара, иако то није загарантован приступ.

Кључна за понети из ове књиге са најбољим опцијама трговине

Већина читалаца који су трговци високо су ценили садржај ове књиге и могу се применити у већину опција опција под различитим условима. Долази са низом поставки за скенирање које ће се користити у ТхинкорСвим-у, једној од водећих платформа за трговање, и бесплатној за употребу као део ове књиге са најбољим опцијама трговања. Отуда, то ће изоштрити само практично знање, већ и начин на који треба руковати трговинском платформом, постаје импровизован.

<>

# 5 - Трговање опцијама у ваше слободно време

аутор Виргиниа МцЦуллоугх

Преглед књиге трговања опцијама

Ова књига о трговању опцијама посебно је намењена женама, описујући их и подстичући их да буду успешне трговке опцијама упркос томе што раде на пуно радно време или су домаћице на пуно радно време. Примарни фокус је извршавање послова на мрежи и саопштавање онога што је потребно знати да бисте били успешан трговац. Нуди корак по корак водич на лако разумљивом језику како за почетнике, тако и за напредне инвеститоре.

Иако трговање опцијама није безризичан начин улагања, за жене које имају ограничен резервни новац за инвестирање, трговање опцијама може бити врло уносан начин зараде.

Кључна за понети из ове књиге са најбољим опцијама трговине

Редовно се приказују уредне и уредне табеле и свећњаци, што чини посебно занимљиво за почетнике да разумеју перформансе опција. Понуђена су изврсна упутства за куповину позива и позива. Читаоци су идентификовали још неколико упозорења, на пример давање табела живописнијим или укључивање неких других стратегија које би је могле учинити занимљивијом, али у целини је дефинитивно штиво за некога ко жели да истражи тржиште са ограниченим апетитом за ризиком.

<>

# 6 - Библија опција стратегија

од Гуи Цохена

Преглед књиге трговања опцијама

Ова књига о трговању опцијама је практични модул од почетка до краја који нуди смернице о томе колико флексибилно и повољно може бити трговање опцијама. Језик је лако разумљив са једноставним примерима који се лако укрштају, тако да се брзо може пронаћи оно што се тражи и искористити прилике чак и ако су краткотрајне. Аутор је покрио сва главна подручја која је неопходно знати док се препуштамо стратегијама опција.

Кључна за понети из ове књиге са најбољим опцијама трговине

Аутор је врло успешно објаснио већину сложених техника на гладак начин чинећи их лакшим за разумевање било којим трговцем чак и са скромним искуством у трговању опцијама. Осим што нуди изузетну вредност, то је коначна референца на савремено трговање опцијама. Неки од критичних аспеката су:

 • Контролишите већи износ имовине за ограничени износ новца
 • Трговина полугом
 • Тргујте за значајан износ прихода
 • Како остварити профит од пада залиха
 • Смањење или уклањање ризика
 • Профит од волатилности или заштите од различитих фактора

Бројни читаоци и трговци су успешно истакли и препознали бројне аспекте у вези са објашњавањем детаља о распонима опција, начину њиховог коришћења, одабиру залиха заједно са њиховим предностима и недостацима.

<>

# 7 - Како зарадити опције за трговање од милион долара

аутор Цамерон Ланцастер

Преглед књиге трговања опцијама

Ова књига о трговању опцијама је релативно кратко читање, али аутор је урадио изузетан посао научивши читаоце како да тргују опцијама? с лакоћом. Истина о трговању опцијама и зарађивању новца је јасна и једноставна. Открива тајну опција које је Валл Стреет сакрио. Наглашава чињеницу да опције не одражавају поштено шансе за раст или пад залиха и паритет стављања / позивања може се искористити.

Важни концепти који су истакнути су:

 • Основе опција
 • Волатилност / паритет Пут-цалл
 • Очекивана вредност опционих уговора
 • Управљање ризиком и одређивање величине трговине
 • Где и како доћи до извора трговине
 • Додатни бонус савети за трговање
 • Разлози зашто трговци опцијама губе новац

Кључна за понети из ове књиге са најбољим опцијама трговине

То је занимљива књига о трговини опцијама коју су изричито препоручили бројни трговци широм света који су нови или чак имају искуства у овој области. Било је познато да је контроверзно пошто је е-поштом послата на Валл Стреет, па је стога штампана у спољни свет.

<>

# 8 - Опције Волатилност и цене

аутор Схелдон Натенберг

Преглед књиге трговања опцијама

Ова најбоља књига трговања опцијама препозната је као једна од најпродаванијих за нове професионалне трговце, јер им је дато да науче стратегије трговања и разне технике управљања ризиком од суштинског значаја за успех на тржиштима опција. Нуди свеобухватан водич који покрива широк спектар тема једнако разноликих и узбудљивих као и само тржиште, укључујући следеће аспекте:

 • Основи теорије опција
 • Динамиц Хедгинг
 • Анализа ризика
 • Волатилност и стратегије усмереног трговања
 • Уговори о волатилности
 • Руковођење положајима који се заузимају.

Кључна за понети из ове књиге са најбољим опцијама трговине

Може се стећи потпуно разумевање како су теоријске технике одређивања цена примењене у практичним моделима који се користе. Трговци такође могу применити принцип процене опција за стварање стратегија које имају највеће шансе за успех с обзиром на процену трговца о тржишним условима. Ова књига трговања опцијама наглашава чињеницу да је трговање опцијама наука и уметност и како се од њих може извући максимална корист.

<>

# 9 - Комплетан водич за продају опција

аутор Јамес Цордиер / Мицхаел Гросс

Преглед књиге трговања опцијама

Било каква врста улагања направила је огроман скок током последњих неколико деценија. Стратегија куповине и држања сада је замењена куповином и надом. Широк спектар фактора сада може имати широко распрострањен утицај на перформансе инвестиције. Инвеститор треба да узме у обзир све макроекономске факторе пре него што предузме или повећа било коју врсту улагања. Овај водич ће узети лист предности и радикално ће променити целу филозофију ка изградњи робусног и високо приносног портфеља.

Кроз читав процес се пружа детаљни водич који помаже у остваривању стабилне и високе добити чак и под несигурним тржишним условима. Неки од важних аспеката на које ће се фокусирати ова најбоља књига за трговање опцијама су:

 • Основи продаје опција
 • Продаја опција као стратегија и с тим повезано управљање ризиком
 • Анализа тржишта и писање опција

Кључна за понети из ове књиге са најбољим опцијама трговине

Наглашава чињеницу да су опције продаје мање стресне и оправдане од традиционалних стратегија и стратегија трговања правцима. Није много упућено на Грке или сложене математичке прорачуне што их чини практичнијим и мање теоретским. Такође ће се укратко споменути сезоналност и коришћење основа за рочне фјучерсе и друге. Продаја премије је редовна стратегија за постизање нише на тржишту, јер ставља вероватноћу на страну трговца.

<>

# 10 - Опције трговања Грци

написао Дан Пассарелли / Виллиам Бродски

Преглед књиге трговања опцијама

Свеукупно тржиште опција је изузетно динамично и изазовно и трговци морају имати знање опционих Грка за процену опција и извршење послова без обзира на тржишне услове. Ови опциони Грци укључују:

 • Делта
 • Гама
 • Тхета
 • Вега
 • Рхо

Кључна за понети из ове књиге са најбољим опцијама трговине

Ови алати се држе у перспективи како за надобудне, тако и за професионалне трговце, нудећи објашњење у директном и приступачном стилу. Вешто ће нагласити како се стратегије трговања могу користити за стицање профита са аспеката као што су волатилност, временски пад или промене каматне стопе. Такође користи Нове табеле и примере са дискусијама о томе како правилна примена ових Грка може довести до тачности одређивања цена и трговине, истовремено нудећи упозорења о низу других могућности.

Све ове опције Грци су међусобно независни и играју виталну улогу у одређивању цене опције. У сценарију крутог тржишта, управо ове опционе Грке треба искористити, а понекад је импулс трговања тај који може да одлучи о будућем току инвестиције. Такође нуди савете о улагањима која се могу извршити кроз спредове, паритет поновног позива, синтетичке опције, волатилност трговања и напредно трговање опцијама.

Поред тога, садржи одговарајуће нове информације о томе како тачност одређивања цена може бити покретачка снага оствареног профита.

<>