Инвестиционо банкарство у Даласу (плата, каријера) | Списак најбољих банака

Преглед тржишта инвестиционог банкарства у Даласу

У новије време Далас је једно од најатрактивнијих места за људе који траже посао. Чак и ако знамо да је Њујорк финансијско средиште САД-а, подаци показују да је Даллас сада на првом месту у САД-у у погледу доступности финансијских послова. Далас је на првом месту са 9,3% радних места у финансијским активностима. Чак је и више од Њујорка за 0,5%. Па, шта то говори о тржишту инвестиционог банкарства у Далласу?

Испада да много тога зависи од финансијског тржишта. Будући да је Даллас могао да обезбеди ниске трошкове живота, запослени из свих крајева земље траже финансијски посао у Далласу како би могли да уштеде већину новца који зараде и живе пристојан живот. Две ствари помажу да се тржиште инвестицијског банкарства у Далласу издвоји. Један је ласерски фокус на улагања на средњем тржишту. Већина инвестиционог банкарства у Даласу била је усредсређена на средње тржиште. Друга ствар је потпун, прилагођен приступ усмерен на купца.

Сада, разговарајмо о услугама које нуди инвестиционо банкарство

Услуге које нуди инвестиционо банкарство у Даласу

Погледајмо ово -

  • Извор капитала: Инвестиционе банке помажу компанијама на средњем тржишту да добију потребан капитал за почетак пословања. Овај капитал може бити обртни капитал који би компанија користила за свакодневно пословање. Или је то можда капитал за раст помоћу кога компанија проширује свој домет.
  • Савет за преузимања и преузимања: Када компаније желе да се споје или преузму компанију да би прошириле своје пословање, инвестиционе банке им помажу у извршењу истог. Поред тога, ове инвестиционе банке користе анализу економске реалности (ЕРА) како би откриле како се компанији може пружити услуга.
  • Реструктурирање дуга: Многе компаније са средњег тржишта не користе добро свој дуг. Чак и ако постоји простор за добро коришћење дуга и стицање полуге, многе компаније то не раде. Инвестиционе банке у Даласу помажу овим компанијама да реструктурирају биланс стања тако да могу искористити праву полугу.
  • Откуп менаџмента: Инвестиционе банке помажу својим клијентима да пронађу алтернативне руте традиционалне продаје предузећа. Ове стратегије помажу клијентима да добију одличне понуде и свака трансакција за њих постаје вин-вин.

Списак најбољих инвестиционих банака у Даласу

Погледајмо топ 5 инвестиционих банака -

  • Цапитал Аллианце Цорпоратион - Фокус ове инвестиционе банке је на компанијама са средњим тржиштем. Ова банка је основана 1976. године, пре око 42 године.
  • Аллегианце Цапитал Цорпоратион - Ово је још једна врхунска инвестициона банка са седиштем у Даласу. Ово је једна од водећих инвестиционих банака у Далласу. Има светску мрежу од 44 фирме у око 25 земаља.
  • РГЛ саветници - РГЛ Адвисорс су једна од највећих инвестиционих банака у Далласу. Четири ствари које помажу овој инвестицијској банци да се истакну су стручност у индустрији, неовисан приступ, прилагођене услуге и међународне везе.
  • Кратос Цапитал - Ова банка служи својим клијентима последњих 10 година. Пажљиву марљивост преносе на следећи ниво како би могли тачно да послуже својим клијентима.
  • Инфинити Финанциал Гроуп - Ово је још једна од највиших инвестиционих банака са седиштем у Даласу. Фокус ове инвестиционе банке је на нижем и средњем тржишту. Специјализована је за саветодавна и преиспитивања преузимања и корпоративне финансије.

Процес регрутације

Процес запошљавања инвестиционог банкарства у Даласу је мешан. То значи да се прави кандидати бирају на више метода - упућивање запослених, запошљавање преко агенција за запошљавање итд.

Што се тиче Глассдоор-а, ево снимка како саговорници из ЈПМорган-а гледају на процес регрутације -

Из горње слике је јасно да максималан број пријава долази кроз процес пријаве на мрежи. Још два значајна процеса која се користе за запошљавање су упућивање запослених и регрутација у кампусу. Добра вест је да су чак и питања за интервјуе за инвестиционо банкарство ЈПМорган-а прилично једноставна, како су их пронашли кандидати. Тешкоћу су оценили само на нивоу 2,7 од 5.

Узимајући ове податке, можете се припремити за интервјуе и пробити тржиште инвестиционог банкарства. Ипак, морате запамтити да су умрежавање и стажирање два најважнија фактора за пласман у врхунску инвестициону банку у Даласу.

Култура

Што се тиче животног стила, Далас је једно од најбољих места у САД-у. Због тога су многи трагаоци за финансијским послом дошли у Далас како би их регрутовале врхунске банке и финансијске корпорације. Трошкови живота у Даласу су прилично ниски. Као резултат, инвестициони банкари и запослени у финансијама могу уштедети много новца радећи у Даласу.

То је разлог зашто је Даллас место где је већина финансијских послова доступна у САД-у. Радно време је типично као и било која друга држава. Ако желите да растете у домену инвестиционог банкарства, мораћете да радите више од већине финансијских послова доступних у Даласу.

Плате инвестиционог банкарства у Даласу

У погледу осталих држава, Даллас пружа добру компензацију на тржишту инвестиционог банкарства. Просечна основна зарада инвестиционог банкара у 76.778 америчких долара годишње.

извор: Глассдоор

Ова плата је 20% мања од националног просека, али ипак је прилично згодна ако упоредимо надокнаду инвестиционог банкара са надокнадом других финансијских послова.

Излазне могућности

Будући да Даллас има много могућности у финансијском домену, инвестициони банкари могу напустити посао и могу искористити многе алтернативе.

Али и даље остаје питање - зашто ће инвестициони банкар напустити посао кад је накнада уносна, а могућности за раст обилне? Разлог може бити дуго радно време или боље могућности.

Излазне могућности доступне за излазне руте су корпоративне финансије, други финансијски послови у предузећима, комерцијално банкарство или отварање сопственог посла.