ЦПА Књиге | Списак 10 најбољих књига са водичима за ЦПА

Списак 10 најбољих књига са водичима за ЦПА

ЦПА Водич за студије су различите доступне књиге које садрже информације о основама и другим сродним концептима потребним за поравнање испита за овлашћеног јавног рачуновођу (ЦПА). Испод је листа таквих књига у Водичу за ЦПА студије -

  1. ЦПА испит за лутке(Набавите ову књигу)
  2. Како положити ЦПА испит: ИПассТхеЦПАЕкам.цом Водич за међународне кандидате (Набавите ову књигу)
  3. МцГрав-Хилл Едуцатион 2.000 питања за преглед за ЦПА испит(Набавите ову књигу)
  4. Водич за студирање тајни ЦПА испита: Преглед ЦПА теста за испит за овлашћеног ревизора (Набавите ову књигу)
  5. Преглед испита Вилеи ЦПАекцел из јануара 2017. Водич за студију: Комплетан сет (Преглед испита за Вилеи ЦПА) (Набавите ову књигу)
  6. ЦПА на прслуку: Друго издање (серија „Џеп са прслуком“) (Набавите ову књигу)
  7. Комплетна ЦПА референца(Набавите ову књигу)
  8. Можете положити ЦПА испит: Будите мотивисани: Технике за изградњу знања и поверења (набавите ову књигу)
  9. Како се припремити за испит за овлашћеног ревизора (Набавите ову књигу)
  10. Како положити ЦПА испит: У првом покушају (ЦПА у каријери) (Набавите ову књигу)

Размотримо детаљно све водиче за студије ЦПА, заједно са кључним преузимањима и прегледима.

# 1 - ЦПА испит за лутке

аутор Кеннетх Боид

Ако желите да прочитате било који водич о ЦПА, почните са овим.

Приказ књиге

Као и све књиге о луткама, и ово је прилично лако прочитати, а поглавља можете завршити с лакоћом. Ако желите да положите ЦПА испит, узмите ову књигу. Помоћи ће вам да уклоните знање и научиће вас потребним основама које требате знати да бисте положили испит. Иако то не би требало да буде једина публикација коју проучите пре испита, може бити сјајан увод пре него што прочитате било шта друго. А ако сте збуњени око тога да ли треба да се бавите ЦПА-ом или не, ово ће вам помоћи да претражите душу.

Кључне Такеаваис

  • У овом издању добићете преко 4000 ЦПА испитних питања и потребне одговоре. Ова питања и одговори помоћи ће вам да се припремите за ЦПА испит.
  • Такође ћете моћи да решите 164 симулације ЦПА испита, због чега ћете осећати да заправо дајете ЦПА испит.
  • Осим тога, моћи ћете да пронађете и одељак попут „ЦПА испит 101“ где ћете научити структуру испита и како се оцењују одговори.
<>

# 2 - Како положити ЦПА испит: ИПассТхеЦПАЕкам.цом Водич за међународне кандидате

аутор Вилеи

САД нису једина земља у којој људи седе за ЦПА. Овај водич је савршен за међународне кандидате који желе да положе испит.

Приказ књиге

Из перспективе читалаца, ова књига неће служити само међународним кандидатима, већ ће служити и кандидатима у САД. Ово издање је врло детаљно и говори о многим аспектима ЦПА испита, на пример, плановима студија, контролним листама, сценаријима путовања и како се припремити за сваки испит итд. Замислите да имате нацрт како можете разбити ЦПА правилним проучавањем, плановима и информацијама о сваком минутном детаљу, а ова књига је то. Такође ћете уштедети сатима у претраживању мреже сатима, а све информације, сумње, питања и упите о ЦПА, овде ћете добити све решене.

Кључне Такеаваис

  • Ово је најјефтинији начин полагања ЦПА испита. А аутор је такође ЦПА, па је то написала из искуства.
  • Ниједна друга књига неће вам пружити међународну перспективу боље од ове књиге.
  • Такође ћете добити ефикасне и прагматичне ресурсе за припрему овлашћених јавних рачуновођа.
  • Научићете како да положите овај испит за годину дана. Ауторка је своје технике и поделила у овој књизи.
<>

3. - МцГрав-Хилл Едуцатион 2.000 питања за преглед за ЦПА испит

Денис М. Стефано и Даррел Суретт

Име доказује о чему се ради. Погледајмо преглед и најбоље понети.

Приказ књиге

То је свеобухватна књига о вежбању питања за ЦПА испите. Према читаоцима, питања су прилично добра, али једино питање је мало одговора. Можда ћете требати да се обратите неким другим књигама за неколико одговора, али у овом ценовном рангу књига са више од 500 страница је добра опклада. Међутим, то не би требало да буде прва књига коју бисте требали прочитати ако се припремате за ЦПА испит.

Када се темељито упознате са структуром ЦПА, наставним планом и програмом, начином оцењивања, можете одабрати овај Водич за студије ЦПА испита за интензивну праксу. Може да послужи као допунски материјал вашој целокупној припреми за ЦПА испит.

Кључне Такеаваис

  • Ова књига је врло систематична и сваки предмет је савршено уређен по реду. Свих 2000 питања која ћете покушати биће у савршеном низу. Тако вежбање постаје знатно лакше.
  • Мало је одговора погрешних (боље рећи погрешно отиснутих), али свеукупно је сваки одговор дат детаљно како бисте могли да га пронађете зашто од у сваком случају.
  • Питања дата у књизи одржавају стандард за ЦПА испитна питања и након увежбавања ових питања нећете имати потешкоћа у решавању ЦПА испитних питања.
<>

# 4 - Водич за проучавање тајни ЦПА испита: Преглед ЦПА теста за испит за овлашћеног ревизора

ЦПА Тест Сецретс Тест Преп Теам

Ова књига је за вас ако желите да разјасните своје концепте о испиту за овлашћеног ревизора.

Приказ књиге

Многи читаоци су напоменули да је ово најбољи ЦПА водич који су икада прочитали. Гледајући садржај, чиниће се тако, јер је овде дат испод 284 странице целокупан курикулум ЦПА. Све што треба да урадите је да проучите све странице кад год имате времена за рекапитулацију. Деловаће као допуна концептима и основама које сте већ научили за ЦПА испите. Сваки одељак је сређен на одговарајући начин тако да можете у покрету да прегледате читав одељак, а затим да започнете са следећим одељком.

Кључне Такеаваис

  • Ово је кратко у поређењу са дугачким водичима који су написани за ЦПА испит. Као резултат, можете лако сварити материјал и испуцати испит.
  • Сваки концепт у четири различита предмета детаљно је споменут, тако да можете стећи здраву идеју о свакој теми обухваћеној ЗПП-ом.
  • Језик је луцидан и не укључује никакве академске жаргоне. Као резултат, ову књигу можете читати кад год и где год желите да усавршите своје основе.
<>

# 5 - Преглед испита за Вилеи ЦПАекцел, јануар 2017. Водич за студију: Комплетан сет (преглед испита за Вилеи ЦПА)

аутор Вилеи

Ови комплети књига су једини услов за испуњење ЦПА испита.

Приказ књиге

Ако тражите комплет уџбеника и нигде нисте могли да пронађете, ваша претрага се овде завршава. Ове четири књиге ће обухватити све што требате знати да бисте у једном потезу положили испит за овлашћеног ревизора. Од основних појмова до питања, од симулација до лекција величине залогаја, све ћете добити у овим књигама.

Једина замка је што не долазе са ЦД-РОМ-ом. Дакле, ако желите да искусите како се ЦПА испит дешава путем рачунарских тестова, можете да затражите две недеље бесплатног приступа веб локацији Вилеи или можете да искористите купоне / попусте које Вилеи шаље својим претплатницима на билтене. Међутим, ове четири књиге су крајњи ресурси (3456 страница) за припрему ЦПА.

Кључне Такеаваис

  • Добићете преко 3400+ страница материјала, а они се могу користити као уџбеници.
  • Кроз ове књиге ћете научити и све о сваком предмету (АУД, БЕЦ, ФАР и РЕГ).
  • Такође ћете добити 2000+ питања са вишеструким избором, 170+ симулација и 600+ лекција величине залогаја у овим књигама.
<>

6. - Вест-Поцкет ЦПА: друго издање (серија „Вест-Поцкет“)

Ницк А. Даубер, Јоел Г. Сиегел и Јае К. Схим

Ово је лако сварљив ЦПА референтни приручник за професионалце који би желели да избаце своје рачуноводствене вештине.

Приказ књиге

Наизглед би изгледало да је то књига за разоноду, али није. Читаоци који су купили и прошли ову књигу известили су да је то једна од најбољих књига коју су икада купили за испит за овлашћеног ревизора. Наравно, не може се третирати као уџбеник, али ако желите да се сетите основа, ова књига нема премца. Једино што можете назвати демеритом је то што говори само о рачуноводству. Али ако се фокусирамо само на рачуноводство, ово је сама по себи књиговодствена библиотека. Ако се припремате за ЦПА или сте већ стекли ЦПА, ова књига ће вам помоћи да постанете спремни за све околности. Укратко, то је мали обим неколико година рачуноводствених курсева.

Кључне Такеаваис

  • У сложеном свету рачуноводства, ова књига је постала извор за професионалце у последњих 15 година.
  • Овај водич за студију је свеобухватан извор о томе шта треба тражити, шта радити, на шта пазити и како то учинити у рачуноводству. Сви ресурси су дати у лако разумљивом формату питања и одговора и разговарају о темама попут односа, финансијских мера, процедура, контролних листа и решења.
  • Такође укључује нове стандарде ревизије процене ризика и стандарде ПЦАОБ (Одбор за надзор рачуноводства јавних предузећа).
<>

# 7 - Комплетна референца за ЦПА

Ницк А. Даубер, Јае К. Схим и Јоел Г. Сиегел

Ова књига је још једно ремек-дело ових аутора који су такође написали „водич за џеп на прслуку“.

Приказ књиге

Ова књига је врло свеобухватна и научићете све што је потребно да научите и још много тога. Има преко 700 страница и садржи контролне листе, решења и основне концепте рачуноводства. Ако ово издање купите као референцу, није вам потребан ниједан други ЦПА приручник за рачуноводство. Узмите уџбеник и користите ову књигу као додатак и готови сте са 1/4 ЦПА програма. Није написан само за припрему ЦПА, већ је користан и за професионалце који су већ очистили ЦПА. Као потенцијални ЦПА, можете га користити и своје знање из рачуноводства подићи на други ниво.

Кључне Такеаваис

  • Много ћете научити из ове књиге. Од ове књиге ћете научити све од рачуноводствених стандарда Кодификација (АСЦ), ГААП, МСФИ, финансијског рачуноводства, финансијског планирања до анализе финансијских извештаја, процене ризика, ревизије и опорезивања.
  • Чак и ако је написан за професионалце са ЦПА, сваки потенцијални ЦПА би то требало прочитати пре него што поправи испит, јер ће дати идеју о томе шта очекивати у рачуноводственом окружењу и како на њих одговорити.
<>

# 8 - Можете положити ЦПА испит: Будите мотивисани: Технике за изградњу знања и поверења

аутор Дебра Р. Хопкинс

Учење је само половина онога што вам је потребно за полагање ЦПА испита. Друга половина би била приказана у овој књизи.

Приказ књиге

Идеја је да се испит очисти у једном потезу, у првом покушају. А ова публикација ће вам показати како. Чишћење ЦПА испита није на крају посао особе са несретним срцем. Увек треба да гурате напред да бисте читали мамутске књиге и покушали да интернализујете материјале колико год можете, што никада није лако. Овај водич за учење ће вам показати како се добро припремити, како бити сигурни у своју способност да очистите испит и како унети изгубљену мотивацију. Додатни звук који се уз њега даје ученицима је непроцењив. Испоставило се да је то сјајан ресурс и треба га слушати изнова и изнова како би се оптимизовала корист.

Кључне Такеаваис

  • На тржишту су доступни многи водичи за ЦПА студије који говоре о томе шта треба припремити за ЦПА; ова књига вам показује како се припремити за ЦПА како бисте у првом покушају могли да очистите испит.
  • Из овог Вилеи-овог ремек-дела ћете добити четири резултата - 60-минутни аудио програм о томе како остати на врху ЦПА испита, питања за ЦПА испит, одељак о подели мамутског материјала на лако сварљиве делове , и на крају, стратегије да останете мотивисани током припреме за испит.
<>

# 9 - Како се припремити за испит за овлашћеног рачуновођу (Баррон’с Хов то Препарате фор ЦПА Екам)

ЦПА Ницк Даубер

Ова књига је стара, али садржи све златне грумене потребне за полагање ЦПА испита.

Приказ књиге

Ово је објављено 1998. Ако погледате годину издања, прилично је стара, али то не мења вредност материјала. Када су студенти изабрали ову књигу 2014. године, она има исту важност. Али наравно, ново издање ове књиге помоћи ће ученицима више јер им не би било потребно да свуда претражују релевантна питања са вишеструким избором.

ЦПА испитни механизам се много променио од када је објављен. Али технике и материјали важе и данас. Штавише, испод 12 долара то заиста не доноси никакве проблеме. Купите га и научите материјал и не заборавите да упоредите материјале са било којом од горе поменутих недавних књига. Ово сигурно може бити одличан ресурс за вашу ЦПА припрему.

Кључне Такеаваис

  • Прочитајте ову књигу као основни ресурс за учење сва четири предмета и знали бисте зашто је ова књига и даље релевантна у садашњим сценаријима.
  • Не само да ће вас научити сваком предмету, већ ће такође дати идеје о томе како се припремити за испит, како организовати навике у учењу, како се пријавити за ЦПА испит, како се бавити рачунарским питањима, и тако даље и тако даље .
  • И добићете 500+ страница ЦПА водича испод 12 УСД. Шта још можете добити?

Преузмите три водича за проучавање ЦПА са горње листе. Први би требао бити уџбеник, други би био референтни приручник, а други би требало да буде књига о томе како се припремити за ЦПА испит. И бићеш добро да кренеш.

<>

# 10 - Како положити ЦПА испит: у првом покушају (ЦПА у каријери)

аутор Кари Р. Схумваи

Ово је кратак водич и у једном покушају ће вам помоћи да положите ЦПА испит.

Приказ књиге

То је стратешка књига о томе како проћи ЦПА. Аутор је положио испит и своје искуство поделио у овој књизи. Можда се питате шта водич за ЦПА са 42 странице може научити некога о ЦПА испиту. Али не бисмо требали ићи према величини књиге; него треба да погледамо садржај и видимо да ли је користан или не. Ако погледамо рецензију читалаца, видећемо да су многи студенти споменули како су им технике описане у овој књизи помогле да полажу испит у једном покушају. Ову књигу можете прочитати за једно поподне и одмах применити стратегије и алате. Аутор је малопре положио испит, али идеје и стратегије које је применио за полагање ЦПА испита и даље су веома релевантне.

Кључне Такеаваис

  • Каже се да се најбоље идеје често налазе у малом пакету. За ову књигу можемо рећи исто. Ова књига је прилично једноставна за читање и врло кратка. Тако бисте одмах схватили поврат улагања.
  • Стратегије, технике и тактике из ове књиге помоћи ће вам на испиту. И од ове књиге добићете већу вредност него што ћете платити.

Преузмите три књиге са горње листе. Први би требао бити уџбеник, други би био референтни приручник, а други би требало да буде књига о томе како се припремити за испит за овлашћеног ревизора. И бићеш добро да кренеш.

<>

Остале препоручене књиге

  • Основне књиговодствене књиге за почетнике
  • 10 најбољих књига о бонтону
  • ГМАТ припремне књиге
  • Најбоље књиге Стеве Јобс | Врх 8
  • 10 најбољих књига о финансијама за нефинансијске менаџере

АМАЗОН ПРИДРУЖЕНО ОТКРИВАЊЕ

ВаллСтреетМојо је учесник програма сарадника Амазон Сервицес ЛЛЦ, придруженог програма за оглашавање осмишљеног да обезбеди начин да веб локације зараде од оглашавања и повезивањем са амазон.цом