10 најбољих књига о животном осигурању | ВаллСтреетМојо

Списак десет најбољих књига о животном осигурању

Испод је листа најбољих 10 најбољих књига животног осигурања које ће вам дати потребне смернице о животном осигурању како бисте заштитили породицу када више не бисте били овде.

  1. Уништавање лажи животног осигурања (Набавите ову књигу)
  2. Алати и технике планирања животног осигурања, шесто издање(Набавите ову књигу)
  3. Признања ЦПА: Истина о животном осигурању(Набавите ову књигу)
  4. Питања и одговори о животном осигурању(Набавите ову књигу)
  5. Нови саветник за улагања у животно осигурање(Набавите ову књигу)
  6. Живи своје животно осигурање(Набавите ову књигу)
  7. Новац. Богатство. Осигурање живота(Набавите ову књигу)
  8. Шта није у реду са вашим животним осигурањем(Набавите ову књигу)
  9. Како вас отимају политике животног осигурања(Набавите ову књигу)
  10. Потрошачки извештаји Приручник за животно осигурање(Набавите ову књигу)

Размотримо детаљно сваку књигу животног осигурања заједно са кључним преузимањима и прегледима.

# 1 - Пробијање лажи животног осигурања

38 Митови и заблуде које саботирају ваше богатство

Ким Д. Х. Бутлер и Јацк Бурнс

Преглед књиге животног осигурања:

Почнимо са овом најбољом књигом животног осигурања о рушењу митова. Већина нас има врло мало појма о животном осигурању, па верујемо било којим информацијама које чујемо ту и тамо. Ова књига ће вам пружити дестилиране информације о животном осигурању које бисте требали знати прије навршених 30 година. Ове информације ће вам уштедети гомилу новца и створиће сјајан заштитни фонд за вашу породицу. Ако сада не предузмете мере, мораћете да платите много више да бисте добили исту врсту заштитног фонда. Дакле, узмите ову књигу (чак и ако имате више од 30 година) и понашајте се разборито. Ова књига животног осигурања је врло практична и можете одмах применити лекције из свог живота. Најбољи начин да прочитате ову књигу је да прочитате свако поглавље, правите белешке и видите да ли сте погрешили. Ако је одговор да, промените га; ако не, пређите на следеће поглавље и поновите. Препоручујемо ову књигу да руши митове, али не очекујте да буде испуњена техничким жаргоном и прорачунима. Ова књига је написана за лаике и у облику који говори публици која треба да научи основе животног осигурања.

Кључна преузимања из ове књиге најбољих осигурања живота

  • Можда имате много питања у вези са животним осигурањем. На пример, можете се запитати није ли животно осигурање бацање новца? Да не изгубим сав новац када умрем? Или нешто слично, да ли да радим животно осигурање за супружника и породицу? Ова књига ће одговорити на сва ваша питања.
  • Након читања ове књиге, можете да прочитате нешто техничко да бисте схватили како можете да се осигурате за живот.
<>

# 2 - Алати и технике планирања животног осигурања, шесто издање

Степхан Р. Леимберг, Роберт Ј. Доиле и Кеитх А. Буцк

Преглед књиге животног осигурања:

Ова књига најбољих животних осигурања није основна књига и морате заиста дубоко да је разумете и потребна је ако желите да донесете опрезну одлуку. Изгледа да је животно осигурање тако лако. Када се одлучимо за животно осигурање, зовемо агента, разговарамо са агентом о могућностима које имамо, а затим изаберемо ону која се чини најбољом од свих. Али животно осигурање није тако једноставно. Много је других разлога на које бисте требали обратити пажњу, попут - накнада и накнада, пореза на имовину, наследства предузећа, потреба преживелих и преноса богатства. Морате да процените сваки фактор са једнаком мером, а затим одлучите које животно осигурање треба да узмете. Ако желите да избегнете све сложености, само прочитајте ову главну књигу животног осигурања након што прочитате основну књигу о животном осигурању. Читање ове књиге помоћи ће вам с алатима и техникама планирања животног осигурања, а након што се уверите у бројку, можете разговарати са агентом о најбољем животном осигурању.

Кључна преузимања из ове најбоље књиге животног осигурања

  • За разлику од било које друге књиге животног осигурања, ово није лако прочитати. Јер покрива сваки аспект животног осигурања да вас не би преварили људи који знају више од вас.
  • Ова књига је врло свеобухватна и не требате читати другу књигу о планирању животног осигурања ако можете прежвакати информације које је ова књига представила.
<>

# 3 - Признања ЦПА: Истина о животном осигурању

написао Бриан С. Блоом

Преглед књиге животног осигурања:

Шта ако набавите књигу која вам може показати све углове и крајеве трајне полисе животног осигурања и водити вас кроз живот? Да ли бисте узели ту књигу и прочитали је? Па, ова врхунска књига животног осигурања је тачно решење за сва питања у вези са животним осигурањем. Нећете добити само практичан увид у све полисе животног осигурања; такође ћете добити преглед од професионалца који је био тамо и видео то. Ова књига животног осигурања вас учи тачним стварима како бисте спречили да вам новац исцури кроз прсте и помогла вам да новац користите у другим пореским ефикасним инвестиционим портфељима са ефикасним растом. Такође ћете научити нека основна правила улагања попут „правила 72“, „опортунитетних трошкова“, „сложених камата“ и тако даље и тако даље. Штавише, моћи ћете да се повежете са многим примерима из стварног живота који вам помажу да боље разумете концепте. Укратко, ово је књига коју морате прочитати пре него што икада помислите да узмете трајну полису животног осигурања.

Кључна преузимања из ове књиге најбољих осигурања живота

  • Аутор напомиње да постоје три врсте знања која имамо - „свесно компетентно знање“ којег смо свесно свесни, „свесно неспособно знање“ које свесно нисмо свесни и на крају „несвесно неспособно знање“ које ми немамо не знамо чега нисмо свесни. Ова књига научиће вас трећој врсти знања.
  • У овом сажетом тексту научићете много о животном осигурању које ће вам олакшати примену.
<>

# 4 - Питања и одговори о животном осигурању

Тони Стеуер

Преглед књиге животног осигурања:

Ова књига животног осигурања показаће вам тачно шта треба да знате. Након читања ове књиге многи читаоци су напоменули да је ова књига заиста написана за потрошаче и да је аутору заиста стало до потрошача и њиховог интереса. Не само да ћете добити пуно стварних илустрација како проценити полису осигурања и како разумети смртне случајеве; такође ћете добити пуно одговора на сва ваша питања у вези са пољима животног осигурања. Ако сте потрошач и немате појма о томе које животно осигурање бисте узели, прочитајте ову књигу и знали бисте. Читањем ове најбоље књиге животног осигурања опремићете се алатима и техникама потребним да бисте знали како бисте свом агенту поставили права питања и сами обавили дужни надзор. Уз то, ову књигу може прочитати било који лаик. Луцидан је, занимљив за читање и веома свеобухватан. Узмите ову књигу и читајте узастопно. Кад прочитате ову књигу, разговарајте са агентом и осигурајте се на основу свог знања и разборитости. Читање ове књиге учиниће читање свега осталог непотребним.

Кључна преузимања из ове најбоље књиге животног осигурања

  • Постоје четири најважније ствари које ћете научити - како да планирате животно осигурање, како да задржите своју политику на снази, како да предузмете детаљну анализу и процене компанија и на које замке треба да пазите пре него што направите полису животног осигурања.
  • Ова књига је све за све оне који немају никакво знање о животном осигурању. Све одговоре које имате можда ћете добити у овој књизи.
<>

# 5 - Нови саветник за улагања у животно осигурање:

Постизање финансијске сигурности за вас и вашу породицу помоћу данашњих производа осигурања

аутор Бен Балдвин

Преглед књиге животног осигурања:

Једном када стекнете основну идеју о животном осигурању, време је да то схватите као алат за улагање и штедњу. Ако немате појма о животном осигурању, ово можда није права књига за вас. Прво схватите зашто вам је потребна полиса животног осигурања, зашто не бисте требали обратити пажњу сваком агенту и зашто све што се говори о животном осигурању није тачно. А онда се вратите овој књизи. Ова књига је напредна и ако желите да своју инвестицију животног осигурања подигнете на виши ниво, прочитајте је. Ова књига животног осигурања је јасно написана и сваки лаик може да је прочита (али не бисте требали пре него што икада прочитате основну књигу о животном осигурању). Осим уобичајених потрошача, ова књига је савршен водич за оне који би желели да финансијско планирање схвате као професију или који већ имају неколико година искуства у финансијском планирању. Поред тога, упознаћете и детаље производа животног осигурања у које можете уложити и умножити свој новац.

Кључна преузимања из ове књиге најбољих животних осигурања

  • Ова најбоља књига животног осигурања у потпуности се заснива на сагледавању животног осигурања из различитих перспектива. Осим осигурања живота, животно осигурање се такође може третирати као инвестицијски производ. На основу информација из ове књиге, можете купити праву полицу животног осигурања за множење свог новца.
  • Ова књига покрива предности и недостатке куповине животних осигурања путем Интернета, како користити капитал у полисама, преглед различитих фаза животног осигурања и тако даље и тако даље.
<>

# 6 - Живи своје животно осигурање

Изненађујуће стратегије за изградњу доживотног просперитета вашом политиком целог живота

аутор Ким Д. Х. Бутлер

Преглед књиге животног осигурања:

Ако сте си икад поставили питање - „али како би ми животно осигурање помогло да умножим свој новац осим осигурања смрти?“ ово је књига за вас. Ово је врло кратка књига у поређењу са било којим водичем животног осигурања на тржишту. Али, то ће вам помоћи да разумете различите врсте полиса животног осигурања и показаће вам како креативним начинима можете да изградите одложени порез / неопорезиви раст свог новца користећи полисе животног осигурања. Најбоља ствар у овој књизи је што вам ова књига показује како искористити животно осигурање док сте још живи, не само за исплату породици након ваше смрти. Као што можете очекивати да ова тема није лака тема за расправу, аутор се сјајно труди да је удели у мале кораке како би просечни читаоци могли да разумеју концепт. Штавише, аутор такође говори о томе како приступити животном осигурању у својим 20-има, 30-има, 40-има и 50-има. Укратко, ауторови финансијски савети у вези са животним осигурањем врхунски су и корисни за све који би током година желели да умноже свој новац кроз животно осигурање.

Кључна преузимања из ове најбоље књиге животног осигурања

  • Ово је врло сажет водич. Све што треба да уложите поподне да бисте прошли кроз све концепте. Ако прочитате и примените све што научите из ове књиге, никада нећете сумњати у животно осигурање.
  • Ова књига животног осигурања показује вам како да преузмете финансијски живот у 20-има, 30-има, 40-има и 50-има.
<>

# 7 - Новац. Богатство. Осигурање живота

Како богати користе животно осигурање као неопорезиву личну банку за надокнађивање уштеђевине

Јаке Тхомпсон

Преглед књиге животног осигурања:

Ово је опет сажет водич за животно осигурање. Али не говори о старим основним принципима животног осигурања; него дискусија иде даље од једноставног коришћења животног осигурања као алата за штедњу и улагање. Ова књига животног осигурања показаће вам како богати користе животно осигурање да би зарадили више новца и остварили неопорезиви доходак. Ако бисте ову књигу желели да прочитате са разумевањем животног осигурања као алата за заштиту, тада ћете се можда осећати разочарано. Јер ова књига претпоставља да већ знате величанственост вођења праве политике која штити вашу породицу. Одговорит ће на неколико горућих питања о животном осигурању попут - шта ће се догодити са касом готовине саграђеном након што осигураник умре; могу ли баке и деке осигурати да њихови унуци имају користи од њихових унука; како можете претворити 401 (К) у паушалну политику; да ли се накнада за смрт смањује након 7 година, ако да, зашто и тако даље и тако даље. Међутим, ова најбоља књига животног осигурања неће одговорити на сва ваша питања. Можете користити основну књижицу животног осигурања, а уз то и ову књигу можете користити као референцу за богаћење животним осигурањем.

Кључна преузимања из ове књиге најбољих осигурања живота

  • Моћи ћете знати како богати користе животно осигурање да би створили више богатства, смањили ризик и створили предвидљив приход; а такође и како се може зарадити 300 посто поврата коришћењем полиса осигурања.
  • Такође ћете сазнати зашто банке и корпорације улажу милијарде долара у ову једну индустрију, плус како можете уштедети порез и зарадити више новца користећи полисе животног осигурања.
<>

# 8 - Шта није у реду са вашим животним осигурањем

написао Норман Ф. Дацеи

Преглед књиге животног осигурања:

Рецимо да желите да прочитате Библију о животном осигурању. Ваша једина жеља је да информације буду релевантне и да вам говоре све што требате знати (чак и најцрње истине) о животном осигурању. Па, ова врхунска књига животног осигурања је мало стара, али можемо је назвати библијом животног осигурања. Читајући ову књигу схватићете да животно осигурање има много аспеката него што вам ваш агент икада каже. За сваког потрошача који је размишљао о куповини полисе осигурања или за некога ко зарађује за живот продајући животно осигурање, ова књига је обавезна литература. Ово је врста књиге коју бисте увек требали држати за својим столом ако сте укључени у продају финансијских производа / помоћ клијентима у финансијском планирању. Ова књига вам се понекад може чинити негативном јер се фокусира на погрешне ствари у животном осигурању, тако да их можете исправити као агент и као потрошач. Пре него што се икада запослите у животном осигурању или ако размишљате о другом / трећем, прво прочитајте ову књигу. И били бисте свесни мана тржишта животног осигурања и ретко ко би могао да вас завара својим паметним триковима.

Кључна преузимања из ове најбоље књиге животног осигурања

  • Ова књига животног осигурања је у потпуности ажурирана и уређена према потребама данашњег тржишта животних осигурања. Зато га немојте одлагати само зато што је написан пре 25 година.
  • Ова књига је током година упозорила хиљаде Американаца на злоупотребу и похлепу на тржишту животног осигурања. И вама може помоћи.
<>

# 9 - Како вас опљачкају политике животног осигурања

аутор Артхур Милтон

Преглед књиге животног осигурања:

Ова најбоља књига животног осигурања само је продужетак претходне књиге. Ова књига је кратки, слатки водич и заштитиће вас од обмане шећерно обложених напада индустрије животног осигурања. Све је добро - заштитити породицу полисом животног осигурања, знати све о томе како функционише планирање животног осигурања, како искористити животно осигурање у своју корист и уштедети порез и зарадити више новца, како можете повећати повраћај животног осигурања. Али врло ретко људи говоре о замкама животног осигурања које бисте као потрошач и као нови агент животног осигурања требали знати. Ова књига животног осигурања не говори само о лошој страни пословања животног осигурања, већ вам говори и историју животног осигурања која вам помаже да спојите тачке и повежете се са оним што аутор покушава да објасни. Ако уз ову књигу прочитате књигу „Шта није у реду са вашим животним осигурањем“, нећете сумњати у то коју врсту животног осигурања требате узети. Ова књига ће вам уштедети гомилу новца и моћи ћете да штедите и инвестирате у боље инструменте од животног осигурања у готовинској вредности.

Кључна преузимања из ове књиге најбољих осигурања живота

  • У овој књизи ћете научити две најважније ствари -
  • Прво, агенти животног осигурања продају животно осигурање у новчаној вредности само из једног разлога, а то је зарада провизије.
  • Друго, уопште не требате узимати животно осигурање у готовинској вредности. Осигурање готовинске вредности је само орочено осигурање са компонентом штедње са лошом стопом зараде. Ако се осигурате на одређено време, остатак новца можете уложити у друге боље алате за инвестирање.
<>

# 10 - Извештаји потрошача о приручнику за животно осигурање:

Како купити праву политику од праве компаније по правој цени

Јерсеи Гилберт, Еллен Сцхултз и Цонсумер Репорт Боокс

Преглед књиге животног осигурања:

Ова књига животног осигурања се не препоручује свима, јер је садржај књиге непроцењив, а ова књига је мало скупа, јер од сада више није у штампи. Ако вас јако брине животно осигурање и имате довољно новца да купите књигу већу од 200 долара, ово је једина књига коју бисте требали прочитати. Испуњена извештајима за потрошаче, ова књига ће вам помоћи да одлучите право животно осигурање које ћете узети и одбити остатак полиса. Ова књига такође ће вас просветлити о лажима индустрије животног осигурања и пружиће вам алате за њихово превазилажење. Ова књига била би вам корисна ако имате породицу и желите на сваки начин заштитити њихов интерес. Уштедеће вас од буке и дима у индустрији и даће вам дестилиране информације о томе како да се повучете, како да размислите о полиси животног осигурања како бисте заштитили своју породицу и како да вас нико од агената животног осигурања не збуни више.

Кључна преузимања из ове најбоље књиге животног осигурања

  • Ова књига најбољих животних осигурања написана је давне 1967. године и овде је оцењено преко 400 полиса животног осигурања како би се из буке сазнала истина.
  • Из ове књиге пронаћи ћете много извештаја и чланака које нуде извештаји потрошача који ће вам помоћи да одлучите колико полиса осигурања требате купити, а које купити између свих опција које имате.
<>

Остале књиге које би вам се могле свидети

  • Књиге о финансијском планирању
  • Најбоље најбоље књиге о самопобољшању
  • Књиге о микроекономији
  • Књиге узајамног фонда
  • 8 најбољих књига Џорџа Сороша о финансијама

АМАЗОН ПРИДРУЖЕНО ОТКРИВАЊЕ

ВаллСтреетМојо је учесник програма сарадника Амазон Сервицес ЛЛЦ, придруженог програма за оглашавање осмишљеног да обезбеди начин да веб локације зараде од оглашавања и повезивањем са амазон.цом