Инвестиционе банке у Бостону (плата, каријера) | Листа најбољих 7 банака

Преглед

Инвестиционо банкарство у Бостону се одвојило пружајући специфичну вредност циљаним купцима и нужно са широком индустријском стручношћу.

Ево неколико кључних карактеристика тржишта инвестиционог банкарства у Бостону -

  • Чвориште за финансијске каријере: Ако претпостављате да ћете завршити своје образовање и започети каријеру у финансијама, посебно инвестиционом банкарству, Бостон би требао бити најбоља мета коју бисте требали имати. Бостон је међу 10 најбољих градова у САД-у који имају уносну банкарску каријеру.
  • Огроман обим трансакција: Бостон је земља снова за водеће компаније за управљање имовином. Две водеће компаније за управљање имовином управљају имовином и инвестицијама вредним преко 2,5 билиона долара у Бостону. Због тога се Бостон често назива финансијским округом.
  • Родно место индустрије узајамних фондова: Још једно перо на шеширу је индустрија узајамних фондова у Бостону. Каже се да је Бостон родно место индустрије узајамних фондова. Поред тога, град је толико добро структуриран да је изузетно погодан за финансијске професионалце да живе, уче и дођу до било ког вође мисли и утицаја.

Понуђене услуге

Као што можете претпоставити, инвестиционе банке у Бостону нуде мноштво прилагођених услуга својим купцима.

Погледајмо врхунске услуге инвестиционог банкарства које ове банке нуде -

  • Савет за продају: Будући да се многе инвестиционе банке фокусирају на средње тржиште, једна од услуга која се издваја је саветодавна продаја. Ове банке у Бостону фокусирано гледају на тржиште и нуде прилагођену вредност својим клијентима. Кључне снаге инвестиционих банака су од разумевања захтева клијената до пружања индикативне процене и пружања помоћи клијентима у реализацији могућности полуге.
  • Прикупљање капитала: Ове инвестиционе банке помажу компанијама у прикупљању капитала. Капитал може бити у било ком облику дуга, нпр. старији дуг, приватни капитал, полукат, откуп менаџмента итд.
  • Стратешко саветовање: Како се инвестиционе банке фокусирају искључиво на захтеве клијената, нуде неколико услуга у вези са пружањем стратешких алтернатива, анализом капацитета дуга, анализом могућности ликвидности, откривањем стратешког оквира за максимизацију вредности акционара.
  • Савет за преузимања и преузимања: Инвестиционе банке су се специјализовале за пружање савета о спајању и преузимањима својим цењеним клијентима. Од потраге за аквизицијом до спровођења дубинске анализе до извршавања анализе процене, много тога иде у савет за преузимања и преузимања.

Списак најбољих инвестиционих банака у Бостону

Овде су главне инвестиционе банке у финансијском чворишту, Бостон -

  1. Провидент Хеалтхцаре Партнерс: То је једна од најбрже и брзо растућих бутик инвестиционих банака у Бостону. Главни фокус ове инвестиционе банке је на здравственим индустријама.
  2. Лекбридге Интернатионал: Примарни фокус ове инвестиционе банке је на саветима за спајања и преузимања.
  3. Цапстоне Партнерс: Цапстоне Партнерс удовољава потребама власника предузећа са средњег тржишта. Ова банка задовољава потребе корпоративних финансија власника предузећа.
  4. Цонсилиум Партнерс ЛЛЦ: Ова инвестициона банка основана је 2000. године. Главни фокус ове банке у Бостону је пружање савета за спајања и аквизиције и могућности за прикупљање капитала за нова и средња тржишта.
  5. МХТ партнери: Ово је још једна врхунска инвестицијска банка која се налази у Бостону. Интензитет и ниво фокуса који доносе у свакој трансакцији су без премца.
  6. Тулли & Холланд, Инц .: Тулли & Холланд, Инц. је једна од највиших инвестиционих банака у Бостону. Њихов главни фокус је на финансијским саветима који се баве потрошачким сектором.
  7. Лоцкебридге, ЛЛЦ: Главни фокус ове врхунске инвестиционе банке је пружање искусних домаћих и међународних савета власницима предузећа са нижег средњег тржишта.

Процес запошљавања инвестиционе банке у Бостону

С обзиром да се Бостон сматра финансијским чвориштем, процес запошљавања је такође врло динамичан и варира у складу са системом вредности инвестиционе банке и фокусом рада.

Типичан процес регрутације у Бостону је следећи -

  • Пожељни су врхунски институти: Као што можете очекивати ако сте студирали на врхунским институтима у САД-у или у свету, добићете лак приступ тржишту инвестицијског банкарства у области Бостона.
  • Подстиче се одговарајуће искуство: Уз то, требали бисте имати и релевантно искуство. Идеалан начин да се носите са овим је да након завршетка образовања одрадите неколико пракси у домену инвестиционог банкарства како бисте могли да покажете релевантно искуство и криву учења које имате.
  • Много зависи од препоруке: Будући да је цела финансијска индустрија уско повезана, ако вас препоруче врхунски извршни директор или партнер инвестиционе банке, имаћете предност над другима.
  • Кандидат треба добро гелирати са тимом: Сна-тиму се даје пуно вредности заједно са индивидуалним доприносом. Због тога ако имате сјајно образовање, велико искуство, али ако се не успете добро гелирати са постојећим тимом, нећете бити у праву за банку. Много зависи и од тога како приступите новом окружењу и осталим члановима тима у инвестиционој банци.

Култура

Велики нагласак је дат на култури инвестиционих банака. Ево кључних карактеристика типичне културе инвестиционих банака у Бостону -

  • Мали тимови: Инвестиционе банке намерно подстичу изградњу мањих тимова ради смањења трења и повећања приступачности. Као резултат, тим ради као јединица и остварује најдраже снове својих клијената у банкама.
  • Отворени приступ старијим партнерима: Ако као придошлица желите да знате нешто на шта само старији партнер може да одговори, више него добродошли сте да га питате у већини фирми за инвестиционо банкарство у Бостону.
  • Прекогранични послови: Тимови у инвестиционим банкама се подстичу да више раде на прекограничним пословима. Повећава скуп вештина, а такође помаже гелу код свих врста људи.
  • Фокус на купца: Готово све инвестиционе банке у Бостону имају немилосрдну страст и интензитет да испуне жеље својих клијената, а већина банака се неуморно придржава ове врсте усредсређености на купца.

Плате инвестиционог банкарства у Бостону

извор: зипрецруитер.цом

Као што је поменуо Зип Рецруитер, просечна зарада аналитичара инвестиционог банкарства у Бостону износи 86.227 долара годишње, што ни у ком случају није мала сума.

Излазне могућности

Ако бисте желели да напустите уносну каријеру у инвестиционом банкарству због пустошног стреса или неиспуњења, можете одабрати да радите у приватном капиталу или као саветник.