Форек књиге за трговање | Листа 10 најбољих књига о Форек трговању

Списак 10 најбољих књига о Форек трговању

Како су технологија и комуникација напредовали до неслућених висина и међу земљама не постоје границе, девизе су данас постале неодвојиви део економије. Пружамо информације о најбољим најбољим књигама трговања девизама. Испод је листа таквих књига -

  1. ФОРЕКС ТРАДИНГ: Основе објашњене једноставним терминима (Набавите ову књигу)
  2. Смрт новца: Надолазећи колапс међународног монетарног система (Набавите ову књигу)
  3. Како започети трговински посао са 500 долара(Набавите ову књигу)
  4. Форек систем управљања новцем(Набавите ову књигу)
  5. ФОРЕКС: Коришћење фундаменталне анализе и основних техника трговања да бисте максимизирали свој добитак (Набавите ову књигу)
  6. Цене девизних опција: Водич за практичара (Набавите ову књигу)
  7. Црна књига Форек трговања(Набавите ову књигу)
  8. Форек: Водич за почетнике за Форек трговање, Форек стратегије трговања (Набавите ову књигу)
  9. Једноставна стратегија(Набавите ову књигу)
  10. Трговина валутама за лутке(Набавите ову књигу)

Размотримо детаљно сваку од ових књига о трговању девизама, као и кључне преносе и прегледе.

# 1 - ФОРЕКС ТРГОВИНА: Основе објашњене једноставним терминима

Џим Браун

Кључне Такеаваис

Од велике је користи за оне који су започели трговину девизама и захтевају одговарајуће смернице, с обзиром на обиље информација на Интернету. То је добра књига за разумевање од самог основног. Аутор је такође поменуо један од својих система трговања и индикаторе без икаквих додатних трошкова.

Основни концепти и принципи обрађени су на директан начин и на једноставном језику. Примери са којима се трговци сусрећу у свакодневном раду такође су истакнути како би читаоци имали практично разумевање.

<>

# 2 - Смрт новца: колапс међународног монетарног система

аутор Јамес Рицхардс

Кључне Такеаваис

Амерички долар је средишњи део светске економије од Другог светског рата и његове перформансе могу имати таласан ефекат на финансијско стање других земаља широм света. Ова књига представља брзи поглед на финансијску будућност узимајући у обзир похлепу финансијера, неспособност централне банке и опасности прекомерног ослањања на амерички долар као резервну валуту.

Глобална финансијска криза 2008. године прогонила је америчку економију и ФЕД плаћа цену помоћи банкарима. Приморан је да штампа новац како би створио инфлацију за ублажавање дефлаторних ефеката прекомерног дуга из банкарске кризе. Владина способност задуживања мора бити спасилац на Валл Стреету. Недостаци девалвације услед вишка штампе који умањују унутрашњу вредност такође су опсежно помињани. Аутор је изнео две претпоставке за постизање датих теорија:

  • Рецесија 2007-08 била је структурна и централне банке су користиле погрешне алате претпостављајући да је то циклична ситуација.
  • Злато је једини ’прави новац’

Ниједна од претпоставки није довољно подржана у овој књизи. Међутим, написан је једноставним језиком и њихово финансијско разумевање може се проширити повезивањем основних финансијских знања и преовлађујуће економске ситуације у свету.

<>

# 3 - Како започети трговински посао са 500 УСД

аутор Хеикен Асхи Традер

Кључне Такеаваис

Већина нових трговаца који започну свој посао имају врло мало средстава за прикупљање капитала. Ова најбоља књига за трговину девизама истиче реалистичан начин како се може постати трговац са ограниченим капиталом са пуним радним временом, укључујући приватне трговце. Пружа детаљна упутства о томе како приступити трговинском послу са капиталом од само 500 УСД. Међутим, ова књига трговања девизама неће нагласити како брзо проширити посао до великог циља, рецимо 100.000 америчких долара. Неке друге важне компоненте књиге су:

  • Како неко треба стећи и глатко применити добре трговачке навике
  • Како бити дисциплиновани трговац
  • Социал Традинг
  • Вештине комуникације са Брокером
  • Како постати професионални трговац
  • Максимално повећајте повраћај са расположивих 500 долара и учините да се осећа врло великом количином
  • Трговинске активности за хеџ фонд
<>

# 4 - Форек систем управљања новцем

од Дон Гуиа

Кључне Такеаваис

Ова књига садржи једноставну теорију коју је дао аутор и која преокреће кретање тржишта ФОРЕКС-а помоћу поједностављеног система управљања новцем и помаже у максимизирању профита. Корице књиге истичу ову разлику која показује перформансе тржишта са системом и без њега.

Популарно се назива и „Роулетте Традер Монеи Манагемент“ који примењује обрнути инжењеринг за повећање профита уз истовремено смањење повлачења у већини сценарија. Аутор је једном посетио казин у Лас Вегасу, где је играјући руски рулет зарадио 2000 долара губитка. Да би се супротставио истом, овај систем је успостављен да би „срушио финансијска тржишта попут професионалног коцкара“. Овај систем се може аутоматизовати и може се користити и ручно.

Након развоја система, аутор се вратио у Лас Вегас са 20 долара и претворио га у профит од 500 долара у временском распону од једног сата који је био закључан механизмом аутоматског закључавања добити, а исти се примењује и на финансијским тржиштима. Насловна страница ће сама нагласити како је профит скоро 4 пута већи, а максимално повлачење је само око једне трећине величине.

<>

# 5 - ФОРЕКС: Коришћење фундаменталне анализе и основних техника трговања да бисте максимизирали свој добитак

аутор Даве Матиас

Кључне Такеаваис

Ово издање усредсредиће се на значај фундаменталне анализе у кретању девизних тржишта. Фундаментална анализа је основа трговања и примарни покретач девизних токова, а такође пружа практично знање и разумевање које је врло јединствено. Тржиште је врло нестабилне природе и осетљиво је на било коју врсту микро и макро издања, па је коришћење такве фундаменталне анализе од велике важности.

Иако не треба занемарити техничку анализу, потребно је задржати комбинацију обе ове анализе. Ова књига ће истакнути следеће аспекте:

  • Митови о основном трговању
  • Како макро и микро догађаји могу утицати на тржиште
  • Валуте и обвезнице
  • Употреба практичних примера и употреба модела у основном трговању
  • Токови на глобалном тржишту и други важни концепти трговања
  • Трговина и ток капитала у односу на девизно тржиште.
<>

# 6 - Цене девизних опција: Водич за практичаре

аутор Иаин Ј. Цларк

Кључне Такеаваис

Ова публикација ће обухватити све аспекте ФОРЕКС опција са становишта финансијског практичара и садржи све основне информације које трговац или квантитативни аналитичар треба да поседује ради у банци или хеџ фонду. Обухвата теоријски математички аспект, као и свеобухватни обухват примене, цена и калибрације.

Садржај је развијен на основу података трговца и примера из стварног живота. Такође ће представити чешће тражене производе са трговинских столова за девизне опције, као и разне моделе који бележе карактеристике ризика од суштинског значаја за тачно одређивање цена производа. Следећи аспект обухваћен је нумеричким методама потребним за калибрацију ових модела, пресудном компонентом у пракси, али често занемареном. Робустан третман даје се следећим карактеристикама:

  • Прецизне тржишне конвенције за управљање девизном нестабилношћу
  • Прилагођавање за поравнање и кашњење испоруке опција
  • Уговор о ценама опција за ванилу и баријеру под променљивим условима
  • Трофакторски дуготрајни девизни модел
  • Нумеричке технике калибрације за све моделе који се разматрају
  • Усвајање варијабилних приступа за опције које зависе од пута, користећи било једначине парцијалних диференцијала, било Монте Царло симулацију.

Повезујући математички робусну теорију са практичним сценаријима уживо, овај водич је битан за ФОРЕКС опције у контексту стварног тржишта.

<>

# 7 - Црна књига Форек трговања

Паул Лангер

Кључне Такеаваис

Садржај овог издања настао је након вишегодишњег тестирања и спаљивања прстију у нестабилности финансијског тржишта. Могу се пратити приче о успеху оних који су га учинили великим у финансијском свету, али мало ко ће разумети вештине и брзину коју научи након проласка кроз неуспех, а ова књига то исто наглашава.

Ова књига је намењена почетницима, средњим трговцима који се још увек труде да је увећају у свету трговине и могу бити опремљени храпавом тактиком за решавање сложених ситуација. Обухватиће 3 главне области у Форек трговању:

  • Како конструисати дефинитивну победничку стратегију поштујући лични животни стил и захтеве.
  • Начини за оптимизацију и максимизирање добити без преузимања непотребних ризика.
  • Од трговаца се захтева да преузму контролу над својим осећањима и пристрасностима током извршења и да следе неколико једноставних корака које треба следити током трговања.

Неки други аспекти који су обухваћени су:

  • Борба против тешких тржишних сценарија
  • Почните да константно зарађујете
  • Тактика како постати успешан трговац за 4 месеца
  • Осигуравање да се може финансирати њихова финансијска слобода у оквиру одређених граница и ограничења
  • Стекните довољно самопоуздања да тргујете одговарајућим знањем и постојећим бројевима.

Величина књиге је релативно мања, али знање које преноси значајно је незаменљиво и може се усвајати у сложеним ситуацијама током дужег временског периода.

<>

# 8 - Форек: Водич за почетнике за Форек трговање, Форек стратегије трговања

Маттхев Маибури

Кључне Такеаваис

Фокусираће се на 2 широка подручја: једно је почетнички водич за ФОРЕКС трговање, а друго су Најбоље стратегије или Висок профит и смањени ризик.

Водич за почетнике даје нацрт за изградњу плана трговања уз употребу Форек-а и како се помоћу њега може максимизирати зарада. Истакнуће апсолутне основне компоненте ка уводу у форек тржиште од 2000 милијарди долара. Ова девизна књига побољшава како појединац треба да тежи стварању фонда новца у зависности од својих финансијских потреба током одређеног временског периода за одређене догађаје попут брака, пензионисања итд. Може се остварити профитна маржа у распону од 70-90% следећи једноставна правила тржишта ФОРЕКС.

Други аспект ће се фокусирати на најбоље стратегије Форек трговања за висок профит и смањени ризик. Може се постати стручњак за ФОРЕКС уз употребу неколико различитих стратегија потребних за постизање успешног трговца. Поред тога, за искусног трговца могу да истраже стратегију која раније није смела да се нађе. Стога, ако је неко читалац који жели да стекне знање о девизама или као свакодневни задатак, ова књига ће научити следеће:

  • Основе Форек трговања
  • Утврђивање и разумевање тржишних трендова
  • Стратегије попут покретних просека, акције цена, свећњака, корњача, скалпирања итд.
  • Смањивање ризика од губитка
  • Улична паметна тактика за преживљавање узбурканих тржишних услова.
<>

# 9 - Једноставна стратегија

аутор Маркус Хеиткоеттер

Кључне Такеаваис

Ова најбоља књига трговања на девизном тржишту је моћна стратегија трговања даном за трговање фјучерсима, акцијама, ЕТФ-овима и ФОРЕКС-ом. Популарност се повећала из следећих разлога:

  • Обришите правила уласка заснивају се на одређеним индикаторима као што је МАЦД изнад нултих линија или не, а уносе је лако препознати и извршити.
  • Обришите правила излаза при чему ће човек имати јасну идеју да напусти тржиште у време заузимања положаја. На овај начин се може управљати количином ризика која се претпоставља за одређивање величине позиција и управљање новцем. Такође можете задржати трговину на аутоматском пилоту када се попуни налог за унос, одржавајући управљање трговином на минимуму и на тај начин смањујући трошкове.
  • Искориштавање малих трендова током дана: Трговање се може извршити откуцајем импулса и не мора нужно чекати да се трговачки дан заврши. Ова књига за форек трговање нудиће савете и за решавање таквих ситуација.
  • Софистицирани софтвер за трговање није потребан: За цртање опсега, Боллингер опсега, МАЦД и РСИ потребан је једноставан софтвер за графиконе са основним могућностима. Није потребно купити било какве власничке индикаторе или скупи софтвер за графиконе.
<>

# 10 - Трговина валутама за лутке

аутор Катхлеен Броокс

Кључне Такеаваис

Ово је кориснички приручник који објашњава функционисање ФОРЕКС тржишта и како се од њега може имати користи. Нуди лако праћење увода на глобално ФОРЕКС тржиште које објашњава величину, опсег, играче и друге главне економске покретаче који утичу на вредности валута и како канализовати тумачење података и догађаја. Истраживаће се различити стилови трговања за изградњу конкретне стратегије и плана игре за извршење. Области на које се треба фокусирати су:

  • Конвенција о трговини валутама и њени алати
  • Пружање инсајдерског погледа на кључне карактеристике етаблираних и успешних трговаца валутама.
  • Разумевање важности организације и припреме
  • Нуде смернице о замкама трговања које треба избегавати и правила за управљање разним врстама ризика.

Ова најбоља књига за форек трговање прећи ће на основни ниво трговања и побољшаће механику трговања на начин на који се тргује валутама, упаривање валута, разумевање цена, како тече глобални дан трговања итд. После тога, неко може тестирати своје знање и интуицију добијањем рачуна за вежбање у страном брокерском предузећу на мрежи пре него што новац уложи на стварно тржиште.

<>