Приватни капитал у Канади | Списак најбољих фирми | Зараде | Послови

Приватни капитал у Канади

Ако желите да знате све о приватном капиталу у Канади, на правом сте месту. У овом чланку ћемо говорити о тржишту приватног капитала, платама, процесу запошљавања, култури, водећим фирмама, радним местима и могућностима изласка из Канаде.

Погледајмо редослед чланка -

    Преглед приватног капитала у Канади

    Ако погледамо ажурирање 2016. године, видели бисмо да канадско тржиште приватних акција није добро пословало 2016. 2016. године, тржиште приватних капитала у Канади уговарало се за 24% у вредности, а број трансакција смањио се за 19%.

    Међутим, 2015. година није била нимало лоша. У 2015. години, трансакције ПЕ су достигле вредност од 49 милијарди долара; али је 2016. била у вредности од само 31 милијарду долара.

    Али и даље остаје питање зашто је Привате Екуити у Канади тешко погођен 2016. године?

    Док истражујемо, видимо да енергетски сектор у 2016. години није имао очекиване резултате. У 2016. години само је 18 послова закључено у енергетском сектору; чија је укупна вредност износила 3,1 милијарду долара. Ако се супротставимо енергетским уговорима у 2015. години, видели бисмо да је било 36 трансакција и да је вредност тих послова била 7,1 милијарду долара.

    Према Финанциал Пост-у из 2016. године, три инвеститора у приватни капитал - Хеллман & Фриедман ЛЛЦ, ПеннанрПарк Инвестмент Цорпоратион и Тхомас Х Лее Партнерс ЛП били су на врху листе, од којих је сваки закључио три посла.

    Такође је утврђено да су прва три квартала била врло плодоносна у погледу закључења уговора; али у последњем кварталу тржиште приватног капитала у Канади није могло да оправда очекивања.

    Као особа која тражи посао, како треба да приступите Привате Екуити-у у Канади? Морате то видети као неизбежност уобичајених карактеристика тржишта. Понекад ће тржиште расти, а понекад ће пасти. Па чак и ако се лоше погоди на тржишту, последице трају само неколико месеци; и опет након закључења још неколико послова, ствари ће почети изгледати сјајније него икад.

    Ако сте нови корисник приватног капитала, можда ћете погледати овај детаљан преглед приватног капитала

    Услуге приватног капитала нуде се у Канади

    Канада прати исте трагове америчког тржишта приватног капитала и нуди безброј услуга. Али пре тога, важно је споменути врсте подршке фондовима које нуде водеће компаније Привате Екуити у Канади. Врхунске приватне компаније у Канади имају оперативну инфраструктуру светске класе која подржава различите врсте фондова.

    Су -

    • Одрживост
    • Откуп
    • Природна наука
    • Комуникације
    • Окрени се
    • Секундарни фондови
    • Меззанине

    Врхунске компаније са приватним капиталом у Канади пружају све ове врсте фондова и нуде специјализовану подршку за све потребе својих купаца.

    Хајде сада да разговарамо о услугама.

    • Оснивање и структурирање фондова: Само обезбеђивање средстава компанијама не би било довољно док водеће приватне компаније не помогну компанијама у начину оснивања и не помену начине њиховог структурирања.
    • Рачуноводство фонда: Заједно са оснивањем и структурирањем фондова, приватне власничке компаније такође пружају рачуноводство фондова одговарајућим фирмама како би олакшале процес.
    • Услуге глобалног приватног капитала: ПЕ није регионални феномен и шири своја крила широм света. И да би пружили стисак компанијама, водеће приватне компаније нуде глобалну перспективу путем глобалних технолошких услуга приватног капитала.
    • Фонд административне услуге: Обезбеђивање средстава није једина ствар коју приватне инвестиционе компаније раде у Канади. Они нуде и многе друге помоћне услуге. Једна од најзначајнијих помоћних услуга је административна услуга фондова, коју приватне компаније у Канади нуде одговарајућим компанијама и која им помаже да пређу са тачке А на тачку Б.
    • Пренос агенцијских и корпоративних секретарских услуга: Иако се приватни капитал у Канади углавном бави различитим величинама послова; они такође нуде трансфер агенцијских и корпоративних секретарских услуга компанијама које су директно повезане са ЈП фирмама.
    • Бесплатне услуге: Осим горе наведених, водеће приватне власничке компаније у Канади нуде и различите комплементарне услуге попут глобалног скрбништва, управљања готовином, девизама и позајмицама хартија од вредности.

    Сврха пружања свих ових услуга одговарајућим приватним компанијама је да се осигура да компаније изврше брзу транзицију између места где су биле и места где желе да буду. А ове услуге су применљиве за све врсте фондова (малих и великих) на свим нивоима.

    Врхунске приватне компаније у Канади

    Лига лидера је направила листу најбољих инвеститора у приватни капитал (на основу откупа са полугом) у Канади 2016. Рангирање је урађено на основу најпожељнијег приватног капитала у Канади у ЛБО - водећих приватних капиталних компанија, изврсне ПЕ компаније и високо препоручене организације приватног капитала.

    Погледајмо их једног по једног.

    Водећи: Лидер лидера споменуо је четири имена под водећим приватним компанијама у Канади 2016. године, што се није поклапало са извештајем Финансијске поште. Погледајмо их -

    • Бирцх Хилл Екуити Партнерс
    • Црествиев Партнерс
    • Хеллман & Фриедман
    • ТПГ Цапитал

    Одлично: Ове компаније нису најутицајније у 2016. години према Лидери лидера, али оне држе другу лествицу у погледу преференција на тржишту -

    • Абацус Привате Екуити Гроуп
    • Цаиссе ДЕ Депот ЕТ Плацемент ДУ Куебец
    • Цитиц Цапитал Партнерс
    • ЦПП одбор за инвестиције
    • Новацап Инвестментс
    • ОНЕКС партнери
    • Приватни капитал наставника

    Препоручује: Након водећих и одличних Привате Екуити фирми у Канади 2016. године, ево листе фирми које је Лига лидера топло препоручила -

    • АРЦ Финанциал
    • Центербридге Партнерс
    • ЦИ Цапитал Партнерс
    • Едгестоне Цапитал Партнерс
    • Фондс ДЕ Солидарите
    • Фосун Цапитал Гроуп
    • Серруиа Привате Екуити
    • Вестеркирк Цапитал

    Регрутовање приватног капитала у Канади

    Рецимо да сте управо завршили факултет и одгајате идеју да би вам приватни капитал био први посао. Како бисте приступили целом процесу регрутовања?

    У овом одељку ћемо говорити о процесу регрутовања у приватном капиталу не само у Канади, већ и у већини северноамеричких земаља.

    Погледајмо процес корак по корак -

    Временска линија

    Временски след у процесу регрутовања је најважнија ствар коју треба имати на уму. Ево кратког прегледа -

    1. Интервју у току циклуса: Током краја јануара до марта, започиње сесија са интервјуима током циклуса. Распоред није увек постављен, али временски оквир је увек од јануара до марта.
    2. Вансеријска сесија интервјуа: После марта, започиње сесија ван циклуса која траје дуго.
    Како започиње процес регрутације (у фирмама за јавно запошљавање у Канади):

    Као што већ знате, улазак у Привате Екуити у Канади није лак. Нећете моћи да се пријавите путем мрежних портала и не постоје средства за мрежне пријаве. Алтернатива је томе што ће вас ловци на главе контактирати за било које отворене позиције у приватним фирмама. Свака приватна компанија ангажује ловца на главе да изврши цео процес регрутације. Једном када се заврши цео поступак и нови запосли се придружи приватном капиталу, ловцу на главе биће плаћена накнада на основу унапред одређеног процента зараде новог запосленика. Дакле, ваш успех у запошљавању зависи од ловца на главе. Ако вам ловац на главе не препоручује да будете одличан кандидат за запошљавање, шансе да уђете у приватни капитал у Канади готово су мрачне.

    Прво приказивање

    Па како бисте могли да извршите утицај? Одговор је да треба да размишљате из перспективе ловца на главе. Кад год вас позову на први интервју, то је метода скрининга. Овај примарни интервју филтрираће најбоље кандидате из низа кандидата. А то значи да ће ловац на главе судити о сваком вашем покрету; чак и кад би он / она био прилично леп на површини. ПЕ фирма је клијент ловца на главе, а не ви. А ако ловац на главе не успе да испоручи најбоље кандидате / кандидате високог калибра, тада би се потрошило драгоцено време клијента, а ловац на главе ризикује да буде замењен другим ловцем на главе. Дакле, он / она ће вас препоручити само ако сте најбољи кандидат за жреб (у знању, вештини, спремности и ставу). Дакле, пре првог скрининга, морате се јако припремити. Припрема је кључна за утицај на ловца на главе и осигуравање одабира за следећу рунду.

    Интервјуи током циклуса

    Након пројекције, интервјуи током циклуса воде се током јануара-марта. И обично се понуда продужава у року од кратког викенда у случају мега фондова. Интервјуи са ЈП не би били попут инвестиционог банкарства. Биг Привате Екуити у Канади доноси брзе одлуке и они бирају најбоље и најпогодније кандидате у року од 3-4 дана од процеса разговора. Дакле, идеја је да увек требате бити спремни за интервју. Ако вас затраже да дођете на разговор у 2 сата ујутро, требали бисте бити спремни да идете на разговор. Такође, погледајте овај врх Питања и одговори о интервјуу за приватни капитал

    Интервјуи ван циклуса:

    Интервјуи ван циклуса воде се током дужег временског периода, обично након марта. Генерално, поступак разговора трајаће дуже од сесије разговора током циклуса. Бићете интервјуисани и ако учините добро, бићете обавештени у кратком року; али за понуде ће требати више времена.

    Формат:

    Обично постоје три круга за интервјуе током циклуса и ван циклуса. Прво би се одржао интервју у првом кругу, затим анализа студије случаја или тест вештина финансијског моделирања, а на крају би био завршни круг са партнерима из приватних компанија из Канаде.

    Изузетак:

    Након спомена читаве ствари, важно је напоменути да процес регрутације у Канади није увек структуриран (посебно за пензијске фондове). Заједно са ангажовањем ловаца на главе, људи са искуством такође се запошљавају путем референци или препорука.

    Култура приватног капитала у Канади

    Култура рада у Канади је нешто другачија од америчке. Како Канада има релативно мало тржиште приватног капитала од САД-а, мање је мега-фондова, а већина је малих и између фондова којима приватне инвестиционе компаније управљају.

    Радно време је око 70-100 сати недељно, у зависности од тога у којој фирми радите и величине средстава којима управљате. Као резултат, равнотежа између пословног и приватног живота увек се не може одржати.

    Међутим, ако се држите приватног капитала у Канади 2-4 године, прећи ћете на виши ниво где ћете радити мање сати него ваши јуниори.

    Плате у приватном капиталу у Канади

    Као што већ знате, плата у приватном капиталу је огромна. У Канади постоји једноставна структура коју прате велике приватне компаније. Доље наведена плата намењена је професионалцима из прве године приватног капитала и како прелазите на виши ниво, ваша плата би се постепено повећавала -

    • Ако се налазите на канадском тржишту капитала и придружите се пензијским фондовима; зарађивали бисте око 150.000 америчких долара годишње.
    • Ако сте у почетној фази приватне капиталне каријере и придружите се компанији са приватним капиталом са средњим капиталом, тада би ваша плата износила око 200.000 америчких долара годишње. Да ли видите разлику између уласка у пензиони фонд и фонда са средњим капиталом? Да, разлика је 50.000 долара годишње у платама.
    • И на крају, ако се придружите компанији Онек, ваша плата би била већа од 250.000 америчких долара годишње.

    Дакле, из горњих информација јасно је да у зависности од приватних капиталних фондова одлучите да се придружите; то би у великој мери утицало на вашу плату. Штавише, такође морате имати на уму да је и ваша зарада директно пропорционална уложеном радном времену. А радно време у великој мери зависи од средстава.

    Могућности изласка из приватног капитала у Канади

    Пре него што икада одлучите да изађете из приватног капитала у Канади, прво разјасните зашто бисте уопште желели да изађете? Да ли бринете о радном времену? Или нисте задовољни платом? Ако вам је плата ствар, можете погледати врхунске фирме попут Онек-а, Бирцх Хилл-а, Броокфиелд-а и Империал-а, које играју пустош у погледу плата.

    А ако сте забринути због радног времена, можете се држати приватног капитала још неко време и унапредити на више позиције.

    Јер у Канади је тешко отићи на друга поља из приватног капитала! Релативно је лако доћи у приватни капитал из позадине инвестиционог банкарства; али није лако прећи на нешто друго.

    Међутим, уз довољно умрежавања и хладних позива, можете започети интервјуе у инвестиционом банкарству, хедге фондовима, ако је то оно чему циљате.

    У крајњем случају

    У Канади тржиште приватног капитала увек није стабилно. Али неколико врхунских фирми које склапају велике послове обично нису погођене. Зато од почетка покушајте да се придружите великим фирмама ако желите да останете у Канади. У супротном, увек се можете иселити и придружити америчком тржишту приватних капитала. Једини услов, у том случају, била би врхунска диплома цењеног универзитета у САД-у.