10 најбољих књига о биткоинима свих времена | Валлстреетмојо

Списак 10 најбољих књига о Битцоин-у

Битцоин је био прва крипто валута на свету. Појавом Битцоина, финансијски свет је схватио лепоту дигиталне валуте и отворило се мноштво могућности. Испод је листа Топ 10 Битцоин књига свих времена.

  1. Еарли Бирд добива Битцоин: Крајњи водич за све о биткоину. (Набавите ову књигу)
  2. Битцоин за лутке.(Набавите ову књигу)
  3. Битцоин од почетника до стручњака: Крајњи водич за крипто валуту и ​​технологију блокчејна. (Набавите ову књигу)
  4. Битцоин: Крајњи водич за свет биткоина. (Набавите ову књигу)
  5. Овладавање Битцоин-ом за почетак.(Набавите ову књигу)
  6. Битцоин: Крајњи почетник кроз напредни водич. (Набавите ову књигу)
  7. Битцоин профит курс пад.(Набавите ову књигу)
  8. Битцоин стандард: Децентрализована алтернатива централном банкарству. (Набавите ову књигу)
  9. Битцоин, Блоцкцхаин и даље.(Набавите ову књигу)
  10. Овладавање Битцоин-ом: Програмирање отвореног блок ланца. (Набавите ову књигу)

Размотримо детаљно сваку битцоин књигу заједно са кључним преузимањима и прегледима.

Завалите се, опустите се и покупите своје омиљене из најбољих књига на Битцоин листи -

# 1 - Еарли Бирд добива Битцоин

Крајњи водич за све о биткоину

аутор Андрев К. Цоуреи

Приказ књиге

Ако почињете са Битцоин-ом и немате појма, требало би да покупите ову најбољу књигу о битцоин-у. Луцидно је написано и читајући ову најбољу књигу о биткоину можете да исправите своје основе. Заједно са детаљним разумевањем Битцоина, научићете и о блоцкцхаин технологији, ИЦО, крипто валутама и Етхереуму. Књига започиње увођењем биткоина, а затим нуди историју еволуције дигиталне валуте. Касније ћете сазнати о Битцоин рударству, Битцоин новчаницима и Битцоин хаковима који ће се користити за улагање.

Кључна за понети из ове Топ Битцоин књиге свих времена

Ово је савршена књига за почетнике. Написано је тако да чак и лаик може да разуме. Најбољи део овога је начин на који је подељен. Разбио је сложене аспекте биткоина и створио низ сварљивих поглавља тако да чак и деца могу да читају и разумеју.

<>

# 2 - Битцоин за лутке

би Припто

Приказ књиге

Ово је још један почетнички водич за Битцоин и крипто валуту. Као што само име говори, чак и ако не знате ништа о Битцоин-у, ова једна књига биће довољна. Са толико информација на мрежи и другде, преплављујуће је знати шта функционише, а шта не. Ова најбоља књига о биткоину помоћи ће вам са јасним објашњењем и разумећете глаткост битцоин тржишта. У суштини, научићете о томе како Битцоин користи пеер-то-пеер технологију без инфилтрације од централних власти, како управљати трансакцијама, како купити Битцоин и још много таквих важних информација.

Кључни за понети из ове најбоље књиге о биткоинима свих времена

Постоје четири ствари које ћете одузети из ове најбоље књиге о биткоину - разумећете предности и недостатке тржишта биткоина, како се можете заштитити од преваре и крађе, како можете подесити свој Битцоин новчаник и како доћи до започео трговину Битцоин-ом.

<>

# 3 - Битцоин од почетника до стручњака

Крајњи водич за крипто валуту и ​​технологију блокчејна

Цхристиан Невман

Приказ књиге

Ако сте икада користили менталну мапу, знали бисте да из једне основне теме можете кренути ка многим непознатим темама које бисте можда желели истражити. Ова најбоља књига о биткоину је баш попут менталне мапе. Не само да ће вас научити основама Битцоин-а, већ ће вас заснивати и на другим темама које ћете можда постати знатижељни. Ова најбоља књига о биткоину учи вас основама биткоина, шта треба да урадите да бисте уложили и како треба да тргујете да бисте стекли богатство. Један корак вам помаже да пређете на следећи и следећи.

Кључна за понети из ове Топ Битцоин књиге свих времена

Људи који су почели да улажу у Битцоин напоменули су да је ова књига написана на луцидном језику и да су добили огромну корист након читања ове најбоље књиге о битцоинима. Ова најбоља књига о биткоину може учинити исто за вас. Можете читати, учити, сварити и применити се и извршити корекције курса где год се осећате потребним.

<>

# 4 - Битцоин: Крајњи водич кроз свет Битцоин-а

Битцоин Рударство, Битцоин Инвестинг, Блоцкцхаин Тецхнологи, Цриптоцурренци

аутор Икуиа Такасхима

Битцоин Боок Ревиев

Ова књига говори о томе како је Сатосхи Накамото променио финансијску мапу света од 2008. И како је нестао након што је свету представио дигиталну валуту. Ова најбоља књига о биткоину научиће вас преглед како је Битцоин постојао, како је створио своју магију, како је свет почео да прихвата дигиталну валуту, колико земаља је свој фокус пребацило са уобичајене на дигиталну валуту и ​​зашто. Ова књига је другачија јер не говори само о Битцоин-у у дужини, већ и о томе како је Битцоин померио читав систем валута у свету.

Кључни за понети из ове најбоље књиге о биткоинима свих времена

Ова најбоља књига о биткоину је водич за почетнике, а не за напредне фазе. Ако већ знате много о Битцоин-у, можда вам се ова књига неће свидети. Али ако желите да имате глобални поглед на то како је Битцоин еволуирао и променио финансијску индустрију, ова најбоља књига о биткоину је за вас.

<>

# 5 - Овладавање Битцоин-ом за почетнике

Битцоин и криптовалуте, рударство, инвестирање и трговина

аутор Алан Т. Норман

Приказ књиге

Учење о Битцоин-у има много фаза. Ако сте нови у овоме, узмите ову најбољу књигу о биткоину. Зашто? Јер ова књига ће вам помоћи да савладате Битцоин пре него што испробате било коју књигу напредног нивоа. Ова најбоља књига о биткоину научиће вас о томе како је Битцоин створио револуцију у свету финансија. У последњих 10 година концепт новца се у потпуности променио, а Битцоин и друге криптовалуте револуционарно су схватиле како функционишу дигиталне валуте - од потпуно централизованог приступа до потпуно децентрализованог система. Најсложеније теме биткоина научићете у лако разумљивим, сварљивим комадима величине битова.

Кључна за понети из ове Топ Битцоин књиге свих времена

Ова најбоља књига о биткоину научиће вас много - како радити Битцоин трансакције, где држати своје биткоине, како куповати и инвестирати у биткоине, како прихватити биткоине, шта је рударство биткоина и како бисте осигурали сигурност биткоина .

<>

# 6 - Битцоин: Крајњи почетник кроз напредни водич

Све што треба да знате о улагању у Битцоин, Блоцкцхаин, Цриптоцурренциес, ... Будућност финансија (ЦРИПТОЦУРРЕНЦИ)

аутор Самуел Реес

Битцоин Боок Ревиев

Ова најбоља књига о биткоину више је свеобухватан водич него водич за почетнике. Ова најбоља књига о књизи биткоина не само да ће вам дати преглед како Битцоин функционише, већ ћете научити и како улагати Битцоин, Етхереум и друге криптовалуте, као и тајне стварања поврата од 10.000% улагања у криптовалуте. Аутор је тврдио да ако сте купили биткоине вредне 100 долара у 2009. години, до 2017. године већ бисте зарадили 8 милиона долара. Зграбите ову најбољу књигу о биткоину и научићете глатку биткоинску и криптовалутну инвестицију и рударство биткоина.

Кључни за понети из ове најбоље књиге о биткоинима свих времена

Ако волите да учите о Битцоинима, ово је једна од најбољих књига о биткоинима. Ово није погодно само за почетнике, већ помаже и почетницима инвеститорима који желе да зараде помоћу Битцоин-а.

<>

# 7 - Битцоин профит курс пада

Како зарадити новац помоћу биткоина за 7 дана или мање! Врхунски водич за рударство, инвестирање и трговање биткоинима

Франк Рицхмонд

Битцоин Боок Ревиев

Будући да су многи од вас чули за Битцоин и колико компанија га је усвојило као средство плаћања, ова најбоља књига о биткоину може вам отворити очи. Ово је једна од најновијих и најбољих књига о биткоину. Научиће вас много о томе како започети инвестирање у Битцоин. Уништиће све митове и помоћи ће вам да научите како је Битцоин почео и о технологији која је олакшала еволуцију Битцоин-а. Према аутору, Битцоин је много више од дигиталне новчанице у доларима. Научићете како да купите свој први Битцоин, како Битцоин адресе функционишу и како их заштитити и како се одлучити за своју прву размену Битцоин икада.

Кључна за понети из ове Топ Битцоин књиге свих времена

Ако желите да остварујете профит користећи Битцоин, ово се може назвати падом курса на Битцоин добити. Будући да је Битцоин прилично нов (чак и ако је стар скоро 10 година) у свету финансија, морате се добро информисати пре него што инвестирате у Битцоин. Ова најбоља књига о биткоину може бити добар водич који ће вам помоћи да започнете.

<>

# 8 - Битцоин стандард

Децентрализована алтернатива централном банкарству

Саифедеан Аммоус

Битцоин Боок Ревиев

Ово је друга врста књиге од осталих. Ова најбоља књига о биткоину говори о томе како нико није обраћао пажњу на Битцоин када је он постојао 2008. године. Али сада је трансформисао начин размене новца без централне власти. Ова најбоља књига о биткоину помоћи ће вам да разумете историјски контекст биткоина. Такође ће објаснити економска својства својствена Битцоин-у која су му омогућила тако брз раст. Ако желите да прочитате напредну књигу о Битцоин-у, требало би да је покупите.

Кључна за понети из ове најбоље књиге о биткоинима свих времена

Уз фасцинантно објашњење о најтежим стварима о Битцоин-у, најбољи део ове књиге је последње поглавље. У последњем поглављу аутор одговара на многа уобичајена питања попут „да ли је Битцоин рударство губитак енергије“, „ко контролише Битцоин“, „да ли је то за криминалце“ итд.

<>

# 9 - Битцоин, Блоцкцхаин и даље

написао М.Јеан-Луц Верхелст

Битцоин Боок Ревиев

Као што и само име говори, ова најбоља књига о биткоину креће на путовање Битцоин-ом, Блоцкцхаин-ом, и како ће се дигитална валута примењивати свуда у годинама које долазе. Ово није баш водич за почетнике, али чак и ако први пут читате о Битцоин-у; можете га прочитати. Ова књига говориће о технологији Битцоин вс блоцкцхаин, како функционише екосистем, како бисте га видели (као новац, као валуту или као нешто друго?), Како ПЕСТ (политички, економски, социјални и технолошки) фактори утичу на Битцоин, како бисте гледали на ширу слику, шта је следеће после блоцкцхаин технологије и још много таквих интригантних тема.

Кључна за понети из ове Топ Битцоин књиге свих времена

Ово је далеко једна од најбољих књига о биткоину. Не говори само о широј слици како Битцоин функционише, већ објашњава и како на њега утичу околни фактори. Такође помаже читаоцима да схвате потенцијал Битцоин-а и других крипто валута у блиској будућности.

<>

# 10 - Овладавање Битцоин-ом: Програмирање отвореног блок-ланца

аутор Андреас М. Антонопулос

Битцоин Боок Ревиев

Ова најбоља књига о биткоину водиће вас кроз технологију која стоји иза биткоина и технологије крипто валута. Али немојте мислити да људи који нису техничари неће моћи да читају ову књигу. Ова књига је посебно написана за нетехничке појединце, инвеститоре и руководиоце. Ова најбоља књига о биткоину написана је на такав начин да нетехничари разумеју ситну технологију која стоји иза успеха биткоина. Ова књига такође говори о одвојеном сведоку, муњевитој мрежи и каналима плаћања. Све ово и још више научићете кроз многе, многе приче, примере и аналогије дате у овој књизи.

Кључни за понети из ове најбоље књиге о биткоинима свих времена

Ова најбоља књига о биткоину типично се тиче програмирања. Дакле, ако очекујете нешто повезано са историјом и основама Битцоин-а, овде то нећете добити. То је за оне који желе да разумеју технички аспект биткоина. Показаће вам како функционишу блоцкцхаин, трансакције и зашто су нам потребни.

<>

Препоручени чланци

  • ГМАТ припремне књиге
  • Књиговодствене књиге
  • Књиге о кредитном истраживању
  • Курс криптовалута
  • 10 најбољих књига о животном осигурању
АМАЗОН ПРИДРУЖЕНО ОТКРИВАЊЕ

ВаллСтреетМојо је учесник програма сарадника Амазон Сервицес ЛЛЦ, придруженог програма за оглашавање осмишљеног да обезбеди начин да веб локације зараде од оглашавања и повезивањем са амазон.цом