Приватна предузећа | Списак 10 најбољих компанија широм света

Списак топ 10 приватних власничких друштава

  1. Аполло Глобал Манагемент ЛЛЦ
  2. Блацкстоне Гроуп ЛП
  3. Царлиле Гроуп
  4. ККР & Цомпани ЛП
  5. Арес Манагемент ЛП
  6. Оактрее Цапитал Манагемент ЛП
  7. Фортресс Инвестмент Гроуп ЛЛЦ
  8. Баин Цапитал ЛЛЦ
  9. ТПГ Цапитал ЛП
  10. Ардиан

Приватне инвестиционе компаније су менаџери инвестиција који улажу у приватне акције многих предузећа пратећи разне стратегије попут откупа помоћу полуге, капитал за раст, ризични капитал и многе друге. Ствар је у томе што се приватне инвестиционе компаније третирају као финансијски спонзори и заузимају мањинску позицију у оперативној фирми у коју улажу. Приватне капиталне компаније су инвеститори који су одговорни за прикупљање базена капитала или средстава за улоге у капиталу. Али можда размислите зашто то раде? Они добијају периодичну накнаду за управљање и удео у добити оствареном за сваки фонд којим се управља.

У овом чланку ћемо разговарати о 10 најбољих светских приватних компанија широм света. Упознали бисте њихов ранг, њихов промет / приход и услуге које нуде. Ранг је дат према обиму имовине предузећа.

Хајде да почнемо.

# 1 - Аполло Глобал Манагемент ЛЛЦ

Банкарске услуге:

Аполло Глобал Манагемент ЛЛЦ је прва приватна компанија на свету по обиму имовине. Они су најтраженија приватна компанија која вреднује купце више од свега. Имају одлично искуство од 24 године током којих су додали огромну вредност купцима и стекли невероватну репутацију. Они се првенствено баве приватним капиталом, кредитима и некретнинама.

Култура / каријера у канцеларији:

Управљачки партнери у Аполу раде заједно више од 24 године и имају посебан тим од 353 људи који се баве инвестицијама. Њихове канцеларије се крећу од Њујорка преко Чикага до Лондона и Делхија. Они цене културну разноликост и раде као динамичан тим за своје клијенте.

Снага / слабост:

Захтевају се од „супротних, вредносно оријентисаних“ инвеститора и њихов рад је доказ за то. Штавише, њихов тим послује из целог света - од земаља у развоју до развијене земље која им помаже да постану једна од компанија са приватним власничким капиталом које су највише усмерене на купца.

# 2 - Блацкстоне Гроуп ЛП

Банкарске услуге:

Снага Блацкстоне Гроуп ЛП у њиховом приватном капиталу је њихова способност да пронађу праве компаније за инвестирање. Они не пружају капитал само предузећима која одаберу, већ нуде и стратегију одоздо према горе која представља велику трансформацију за компаније.

Заједно са инвестицијом помажу у оперативном побољшању витког процеса, ИТ оптимизацији, здравственој заштити запослених, развоју лидерства и енергетској одрживости. Опслуживали су више од 92 компаније са преко 250 професионалаца у приватном капиталу.

Култура / каријера у канцеларији:

Преко 30 година су њихова огромна база клијената. Развили су културу која не само да додаје вредност њиховим унутрашњим купцима (тј. Запосленима); него такође помаже клијентима да буду добро услужени. Имају сјајне програме за жене и ветеране и цене све људе из свих култура. Ако их питате шта највише цене у својој култури, рекли би однос. Њих су Пенсије и инвестиције узастопно називале „најбољим местом за рад“ узастопне три године.

Снага / слабост:

Њихова главна снага је више од 2000 запослених у 21 канцеларији. Они цене разноликост и запошљавају више од 570 000 људи широм света.

# 3 - Царлиле Гроуп

Банкарске услуге:

Примарне предности рада са Царлиле Гроуп су њена глобална мрежа, оперативни руководиоци који се баве свим трансакцијама, дубина стручности у индустрији и историјски подаци из њиховог великог портфеља. Тренутно управљају са укупно 32 фонда капитала за откуп и раст на шест континената и присутни су као једно од највећих тржишта у развоју у свету. Од 1990. године инвестирали су у 535 власничких трансакција и остварили преко 66 милијарди америчких долара у виду остварених и нереализованих добитака.

Култура / каријера у канцеларији:

Постоје четири основна подручја на која се Царлиле Гроуп углавном фокусира - задовољство купаца, једнакост бренда, оперативна ефикасност и снага радне снаге. Али више од свега осталог оно што Царлиле Гроуп одваја од свих осталих фирми је њихова посвећеност одрживости и корпоративном грађанству. Они такође верују у одговорно инвестирање за које сматрају да ће њихове инвестиције утицати на животну средину, социјалну политику и управљање (ЕСГ).

Снага / слабост:

Најбољи део Царлиле групе нису њихова улагања (која је једна од најбољих по обиму и броју трансакција широм света), већ у њиховој спознаји да су одрживи инвеститор и нуде разнолику културу својим запосленима где запослени могу да расту у различитим димензијама.

# 4 - ККР & Цомпани ЛП

Банкарске услуге:

ККР & Цомпани ЛП одржава јединствену базу купаца у три регије мудре индустрије - Цоре Америцас Индустриес, Цоре Еуропеан Индустриес и Цоре Асиан Индустриес. Они су један од најцењенијих партнера у приватном капиталу за 83 компаније. ГоДадди, Хаиер је неколико компанија у које улажу. Споменули су да је тајна њиховог успеха у њиховом дубоком познавању тржишта и способности да беспрекорно извршавају уговоре које преузимају. Штавише, они услужују клијенте више од 40 година, па схватају како да додају вредност својим заинтересованим странама и како да се истакну у гомили.

Култура / каријера у канцеларији:

ККР & Цомпани ЛП је током 40 година на тржишту развио велику културу. Имају седам основних вредности које показују у свакој инвестицији и у раду са сваким купцем. Они су - тимски рад, интегритет, односи, одговорност, иновације, изврсност и разноликост. Од 31. децембра 2015. године, ККР & Цомпани ЛП има тим од преко 1200 запослених, 370 професионалаца у преко 16 земаља света.

Снага / слабост:

Најбољи део ККР & Цомпани ЛП је што они желе да унапреде своје знање и вештине колико желе да инвестирају у нови фонд приватног капитала. Тако су створили ККР Глобал Институте који свој тим подучава новонасталим трендовима у свету улагања.

# 5 - Арес Манагемент ЛП

Банкарске услуге:

Арес Манагемент ЛП једна је од најтраженијих приватних компанија на свету. Њихове услуге могу се поделити у два дела. Једно је приватни капитал предузећа, а друго енергетска инфраструктура. Споменули су да имају „показану способност располагања флексибилним капиталом“. Имају три одвојена инвестициона тима који раде у Северној Америци, Европи и Кини. Њихов примарни фокус је Северна Америка и Европа. Они имају јаке франшизе за улагање у опортунистичке инвестиције под заједничком контролом.

Култура / каријера у канцеларији:

Култура Ареса врти се око три основна критеријума - бити тржишни лидер у ономе што раде, имати искусан тим за решавање свих врста проблема и проблема и имати флексибилан приступ за решавање било које врсте кризе ако и када се појаве. Њихових 870 запослених у канцеларијама у САД-у, Европи и Азији учинили су њихов људски капитал разноликим и учинили их једним од најбољих послодаваца који подстичу различитост на радном месту.

Снага / слабост:

Најбољи део Арес Манагемент ЛП-а је што су они један од најдоследнијих менаџера приватног капитала у САД-у са сталним растом у међународној арени. Само у Северној Америци уложили су у преко 25 фондова приватног капитала.

# 6 - Оактрее Цапитал Манагемент ЛП

Банкарске услуге:

Оактрее Цапитал Манагемент ЛП је врло транспарентан у свом пословању. Они једноставно бирају предузећа која ће инвестирати тамо где њихов потенцијал за стварање профита премашује ризик. Они не истичу само супериорне перформансе, они такође осигуравају да се супериорни перформанси постигну уз најмањи ризик и несигурност. Њихова инвестициона филозофија врти се око две ствари - искоришћавања неефикасности тржишта и сужавања вашег фокуса на специјализоване услуге како би могли да помогну клијентима да постигну изванредне резултате.

Култура / каријера у канцеларији:

Веома су поносни на своју културу и верују у заједничку визију. Они знају да без обзира на положај особе заузимају рад на постизању заједничког циља који је организација себи поставила. Штавише, способни су да створе културу у којој запослени могу напредовати и посезати за својим највишим визијама због којих остају у организацији веома дуго. Они послују у 13 земаља и у преко 18 градова широм света.

Снага / слабост:

Предност Оактрее-а су његови запослени. Често кажу да имају само 23 године, али њихово кумулативно инвестицијско искуство траје више од 760 година.

# 7 - Фортресс Инвестмент Гроуп ЛЛЦ

Банкарске услуге:

Фортресс Инвестмент Гроуп ЛЛЦ је једна од најцењенијих инвестиционих компанија у Америци и Европи. Њихова инвестицијска филозофија у приватном капиталу се врти око улагања усмјерених на контролу. Они обично улажу у предузећа која се темеље на новчаним токовима и која се обично налазе у западној Европи и северној Америци. Постоје многи сектори у које улажу - транспорт и инфраструктура, финансијске услуге, игре на срећу, старији живот и некретнине. Најбољи део ове инвестиционе фирме је што улажу у предузећа или ситуације у којима други инвеститори превиде или једноставно не желе да им се обрате. На пример, улажу у компаније које пате од дислокације тржишта капитала, негативног расположења на тржишту или финансијске невоље.

Култура / каријера у канцеларији:

Канцеларијска култура је разнолика, али тек треба да истраже могућности на азијском тржишту у настајању. Имају неколико филијала у Азији - у Јапану, Кини, али још увек нису развили тржиште. Имају снажну улогу у размени заједнице у коју улажу пуно времена, новца и труда како би њихова заједница рачунала. Запослени се осећају срећно што могу да раде у тако богатој култури и са компанијом чија је једна од основних вредности.

Снага / слабост:

То је оно што Тврђаву одваја од осталих инвестиционих фирми. Уложили су преко 3,8 милиона америчких долара у више од 700 добротворних организација због њихове посвећености да помогну својој заједници да напредује.

# 8 - Баин Цапитал ЛЛЦ

Банкарске услуге:

Баин Цапитал је једно од најзначајнијих имена у свету приватног капитала. Почели су 1984. године и од тада улажу у компаније које су страствене у расту. Од тада су инвестирали у преко 280 компанија. Они улажу у широк спектар врста инвестиција, у различите пословне циклусе и у различите регионе света. Њихов основни фокус је на пет сектора - потрошачима, малопродаји и трпезарији, финансијским и пословним услугама, здравству, индустрији и енергетици и технологији, медијима и телекому. Пре него што инвестирају у било који посао, они размишљају о стратешкој перспективи посла и о томе како могу створити вредност за посао на начин који већина обично не прати.

Култура / каријера у канцеларији:

Њихов примарни фокус на култури су запањујући резултати. Тако се приликом запошљавања од сваког запосленог очекује да извуче најбоље од себе. Они су глобална организација. Почели су 1984. године у Америци. 2000. године проширили су посао на Европу, а 2005. ушли у Азију. Имају 9 канцеларија на 3 континента.

Снага / слабост:

Они већ више од 30 година служе својим купцима и њихова упоредна предност је способност разликовања у приватним капиталним улагањима.

# 9 - ТПГ Цапитал ЛП

Банкарске услуге:

Са више од две деценије искуства, ТПГ Цапитал ЛП се сада сматра једном од најцењенијих инвестиционих компанија на свету. Уложили су више од 50 милијарди америчких долара у више од 150 трансакција. Схватили су да их оно што их издваја јесте способност да на сваку трансакцију или инвестицију гледају са новом перспективом.

Култура / каријера у канцеларији:

Канцеларијска култура је прилично разнолика. Они су у Америци, Европи, Азији и Аустралији. Они раде тимски и свака трансакција у коју се укључе прилика је да тим расте и да помогне у повећању посвећености извршавању заједничке визије коју имају.

Снага / слабост:

Најбољи део ТПГ-а је њихов фокус на одрживости и дубинској пажњи.

# 10 - Ардиан

Банкарске услуге:

Ово је једна од најтраженијих приватних компанија на свету. У последњих 20 година Ардиан је управљао / саветовао укупна средства од 55 милијарди америчких долара. Њихова инвестициона филозофија врти се око три основне вредности - изврсности, лојалности и предузетништва. Ардиан је инвестирао у преко 130 компанија.

Култура / каријера у канцеларији:

Ардиан је место на једном месту за разноликост, динамичну културу и изванредне таленте. Имају 12 канцеларија широм света (Америка, Европа и Азија), 130 инвестиционих професионалаца и 410 плус запослених који раде за њих.

Снага / слабост:

Добили су неколико награда за изврстан рад у приватним капиталима. У децембру 2015. добили су на Привате Екуити Екцханге & Авардс 2015, добили су 2 златне награде.