Најбољих 5 књига о приватном капиталу (морају се прочитати) | ВаллстреетМојо

Најбоље књиге о приватном капиталу

1 - Инвестиционе банке, хеџ фондови и приватни капитал

2 - Господари приватног капитала и ризичног капитала

3 - Поуке из приватног капитала које свака компанија може да користи

4 - Кинг оф Цапитал - Изванредан успон, пад и поновни успон Стеве Сцхварзман-а и Блацкстоне-а

5 - Оперативни дубински преглед приватног капитала, + веб локација: Алати за процену ликвидности, процене и документације

Без обзира да ли желите да проучавате капитал као студент финансија за свој курс као референцу на стручни истраживачки материјал или да бисте разумели тржиште пре него што уложите у приватни капитал, верујте да се моје знање никада неће изгубити. Донели смо вам неколико занимљивих књига о приватном капиталу које вам могу помоћи да сортирате све своје проблеме око приватног капитала. Завирите у белешке у наставку да бисте разумели и одабрали праву књигу пре него што платите тежак износ да бисте себи купили књигу приватног капитала.

# 1 - Инвестиционе банке, хеџ фондови и приватни капитал


Име књиге и аутор

Инвестиционе банке, хеџ фондови и приватни капитал, друго издање - Давид Стовелл

Увод

Писац је оживео сва три дела финансија; ови сектори изазивају једни друге и одржавају се на тржишту заједно, или можете рећи у знак подршке. Такође је снимио преобликовање ових сектора након глобалног слома након 2009. године. Кључна функција ове књиге су системи компензације, јединствене улоге у стварању богатства, битка између фондова малих инвеститора и утицај корпорација заједно са управљањем ризицима. То је потпуна комбинација успона из академске позадине увида у различите индустрије, заједно са давањем увида у разраду промена, поновно проналазак стабилизације и поновног покретања економског тржишта након 2009. године.

Такође вам даје макро поглед на ове индустрије, показујући вам како ове финансијске институције утичу на разне организације, корпорације, владу и појединце. Такође вам даје идеју зашто и како ће ови сектори показати своју моћ и утицати на нас и у будућности.

Резиме

Ова књига о приватном капиталу је пакет који покрива три главна дела финансијске индустрије. Аутор врло пажљиво објашњава како инвестиционо банкарство, хеџ фондови и приватни капитал доминирају тржиштем заједно са инвестицијским улагањима и доношењем новца. Такође покрива стратегије повратка из ових сектора након 2009. Наставља пројектовањем моћи ових сектора и њиховог укупног утицаја на тржиште.

Најбоље за понети

Књига приватног капитала не говори само о једном сектору, већ о три важна дела финансијског сектора. Финансије су мајка свих индустрија, јер ако нема новца, ниједна друга индустрија неће моћи да функционише. Стога књига говори о утицају финансијског сектора на тржиште.

Оцена

Ова књига о приватном капиталу добила је оцену од 5 звездица.

<>

# 2 - Господари приватног капитала и ризичног капитала


Име књиге и аутор

Господари приватног капитала и ризичног капитала - Роберт Финкел

Увод

Ова књига о приватном капиталу заснована је не само на искуству и истраживању аутора; заснован је на истраживању бројних капиталних стручњака и њиховим искуствима. Када говорите о капиталу, треба да извршите бројна истраживања како бисте разумели берзу, тржиште, индустрију и компаније у које треба улагати. А приватни капитал дефинитивно има врло високе приносе, али укључује огроман ризик. Ризични капитал је веома важан део приватног капитала који треба да науче и разумеју господари приватног капитала.

Да би написао ову књигу, аутор је обавио низ интервјуа са стручњацима из сектора приватног капитала. Књига покрива приче које су важне за инвеститоре на високом нивоу. Међутим, привате екуити је улагање великог дела у нерегистроване акције. Књиге такође укључују детаљну студију о темама као што су примена приватног капитала на непрофитне организације, одабир менаџмента како би се са њима радило, тражење нових тржишта итд, итд, итд ...

Резиме

Све је у томе да се садржај преноси на одговарајући начин. Ова књига укључује пуно учења; што је врло важан део приватног капитала. Поред учења и знања, аутор је много истраживао уз помоћ стручњака за приватни капитал и испунио је ову књигу живописним причама о успеху и неуспесима у темама које занимају инвеститоре велике вредности. Потврђујемо ову књигу као књигу препуну искустава, јер је аутор записао интервјуе стручњака за приватни капитал. Ова књига је опште позната књига о приватним акцијама.

Најбоље за понети

Познавање примена приватног капитала на непрофитним институцијама, рад са менаџментом и тражење нових тржишта уз помоћ живих примера у облику интервјуа врло је лако разумјети мајсторе приватног капитала и ризичног капитала. Најбоље за понети биће невероватно разумевање теме.

Оцена

Ова књига о приватном капиталу има 4 звездице за свој укупан садржај и приказ предмета.

<>

3. - Лекције из приватног капитала које било која компанија може да користи


Име књиге и аутор

Лекције из приватног капитала које свака компанија може да користи - Орит Гадиесх и Хугх Мацартхур

Увод

Ова књига потврђује да је вредност инвеститора за инвестиције много већа у приватном капиталу него у традиционалном јавном капиталу. Разлог високог поврата може бити добро име бренда или име велике компаније, додавање портфеља да би се створило глобално постојање итд.

Такође показује како приватне капиталне компаније постају важни лидери на тржишту. Пет дисциплина које приватне капиталне компаније користе да би достигле предност у улагањима и повећале свој портфолио су.

  1. Улагање у ове компаније за њихов приватни капитал мора бити с циљем да се у њих инвестира 3 до 5 година, не мање од тога. Улагање у приватни капитал на дужи рок инвеститору даје просечно висок принос.
  2. Потребно је израдити мапу пута како би се предузеле иницијативе за улагања која би требало да створе већу вредност за ваше инвестиције у одређеном периоду, позната је и као план промена.
  3. Оно што је важно само измерити, друге информације нису релевантне, на пример за приватне инвестиционе компаније, оно што је важно су кључни подаци о пословању, готовини и кључним тржишним подацима, па због тога остале неважне аспекте није потребно мерити.
  4. Приватне власничке компаније морају задржати запослене који су заиста добри вође и менаџери. Запослени који мисле као власници организације. Требали би бити сигурни да запошљавају такве људе, мотивишу их и задржавају глад.
  5. Мотив физичког васпитања је зарађивање новца; они морају да натерају свој капитал да напорно раде тако што ће оставити ожиљке у готовини и натерати менаџере да реинвестирају капитал који има слабе резултате у продуктивнији правац.
Резиме

Аутор у целини покрива предузећа приватног капитала и пет дисциплина тада треба да имају и задрже како би капитал имао бољи учинак од традиционалног регистрованог јавног капитала. Разлог због којег приватне инвестиционе компаније послују боље од осталих био је мистерија за људе који нису део послова и индустрије у целини. Разлози су разрађени и оправдани. Аутор је предмет у потпуности оправдао.

Најбоље за понети

Свиђа нам се пет дисциплина ЈП предузећа која помажу да њихов капитал надмаши учинак. Аутори детаљно објашњавају сваку дисциплину. Цела књига даје преглед ЈП предузећа и њиховог пословања. Такође потврђује да висок ризик доноси високе приносе; што је апсолутна чињеница ове индустрије.

Оцена

Ова књига приватног капитала добила је оцену 4,5.

<>

# 4 - Кинг оф Цапитал - Изванредан успон, пад и поновни успон Стеве Сцхварзман-а и Блацкстоне-а


Име књиге и аутор

Кинг оф Цапитал: Изванредан успон, пад и поновни успон Стеве Сцхварзман-а и Блацкстоне-а - Давид Цареи и Јохн Е. Моррис.

Увод

Стеве Сцхварзман, извршни директор Блацкстонеа, назива се краљем тржишта капитала, а сам човек и његова снага побринули су се да избегну тенденцију самоуништења Валл Стреета. Заправо, ова књига не говори само о Блацкстонеу, већ и о другим фирмама које су у самом почетку називане коцкарима, а затим су се претвориле у непријатељске уметнике и преузимаче који су сада капија за дисциплиноване инвеститоре који су свесни ризика. Многе финансијске институције и инвестиционе банке биле су укључене у исто.

То је неиспричана прича о финансијским револуцијама или Валл Стреету. А ови инвеститори су се ухватили не само преко Валл Стреета већ и широм света као неке од најбољих приватних власничких компанија. Те компаније су постале главне снаге које су изазивале играче попут Моргана Станлеи-а и Голдман Сацхса који су доминирали на тржишту.

Такође укључује више о Блацкстоне-у, његовом расту и постајању моћном институцијом на Валл Стреету која је настала од покретања двојице људи и једног секретара, две пуноправне институције и ове приче о успеху. Његове контроверзе, инсајдери и планирање будућности споменути су у овој књизи.

Резиме

Ова књига покрива бројне неиспричане приче о малим корпорацијама које су започеле као коцкари на тржишту приватних капитала претварајући се у велике корпорације које су сигурносна капија за инвеститоре који својим инвестицијама желе да преузму минималан ризик. Једна таква прича је о корпорацији која се зове Блацкстоне, која је велика корпорација која глобално изазива велике тржишне играче да се одржавају и расту на Валл Стреету.

Најбоље за понети

Аутори су испричали причу о корпорацијама које су пропале током велике глобалне рецесије и постале су снажне глобалне институције. Најбоље за понети овде биће њихова прича о повратку. Логика, стратегије које користе за повратак, заједно са причом о томе како су се снашли и радили на расту својих организација. Књига укључује примере многих таквих фирми и организација.

Оцена

Ову књигу о приватном капиталу оцењујемо са 4,5 звездице.

<>

# 5 - Оперативни дуе дилигенце, + веб локација: Алати за процену ликвидности, процене и документације


Име књиге и аутор

Оперативни дубински надзор приватног капитала, + веб локација: Алати за процену ликвидности, процене и документације - аутор - Јасон А. Сцхарфман

Увод

Две индустрије су попут конкурената који желе да расте све више и више инвестиција. Ова књига указује на обе индустрије упоређујући њихове јединствене аспекте, изазове повезане са перформансама и детаљну анализу пословања. Такође читаоцима води и помаже различитим алатима да створе савитљиви наративни оперативни програм дубинске анализе како за приватни капитал тако и за некретнине. Употреба техничких анализа поменута је у овој књизи, анализе правних докумената фонда, финансијских извештаја, метода процене оперативног ризика у вези са методологијом процене, забринутости за ликвидност заједно са одређивањем цена документације. Погледајте неке важне теме које књига покрива.

  1. Теме ове књиге укључују правне документе о фондовима, анализу технике финансијских извештаја и још много тога.
  2. Аутор је укључио студију случаја о преварама.
  3. Ова књига такође садржи везу до референци на законе и прописе, заједно са узорцима контролних листа, образаца и прорачунских табела.
  4. Као и код инвеститора, добијате алате за процену ликвидности, процене и документације и приватног капитала и некретнина.

Ова књига је пуна студија случаја ако сте инвеститор у приватни капитал и некретнине, морате је прочитати јер је прави водич. Ова књига је такође врло корисна за менаџере фондова, пружаоце услуга итд.

Резиме

Ретка књига која не покрива само две индустрије које се такмиче за инвестиције, она такође покрива и даје инвеститорима техничке алате за анализу документације, оперативних трошкова и ризике који су у њој повезани, везе са законима и прописима заједно са живим примерима студија случаја. То је комбинација поређења, техника и студија случаја, која је ретка и јединствена у свом облику.

Најбоље за понети

Ова књига о приватном капиталу није намењена само инвеститорима, већ и менаџерима фондова, пружаоцима услуга, пословању, студентима итд. Аутор врло продуктивно објашњава и упоређује индустрије и даје алате који помажу читаоцима да разумеју пре него што инвестирају у индустрије повезане са ризиком. . Обе индустрије имају аспекте врло високог ризика, па је правилно проучавање веома важно пре улагања. Неко читање и истраживање пре него што уложите дефинитивно вас неће спасити од ризика, али помоћи ће вам да анализирате ризик пре него што уложите и донеће вам боље одлуке.

Оцена

Ова књига приватног капитала има оцену од 5 звездица.

<>