Књиговодствене фирме у Канади | Списак најбољих рачуноводствених фирми у Канади

Рачуноводствене фирме у Канади су оне компаније које пружају рачуноводствене услуге појединцима, организацијама и другим ентитетима у Канади и укључују компаније као што су КПМГ ЛЛП (Торонто), Делоитте ЛЛП (Торонто), ПрицеватерхоусеЦооперс (ПвЦ) ЛЛП (Торонто), Грант Тхорнтон (Торонто) ) итд.

Преглед рачуноводствених фирми у Канади

Канада нуди одличне могућности како за свеже тако и за оне са искуством у рачуноводственом домену. Будући да је сваком предузећу потребна услуга књиговође, већина канадских градова нуди добру и добро плаћену могућност запослења у рачуноводственом домену; међутим, највећи део концентрације великих рачуноводствених фирми лежи у већим градовима као што су Торонто, Монтреал и Ванцоувер итд.

Да бисмо направили информисан избор и повезали се са водећим рачуноводственим фирмама у Канади, направили смо упоређену листу најбољих књиговодствених фирми у Канади где можемо започети своју рачуноводствену каријеру и постићи веће висине јер ова места нуде савршен одскочна даска за оне који желе да оставе траг у својој рачуноводственој каријери.

Најбоље рачуноводствене фирме у Канади

Испод је наведена листа водећих рачуноводствених фирми у Канади заснована на оствареним приходима, чија је листа преузета са Статиста.цом:

# 1 - ДЕЛОИТТЕ ЛЛП (Торонто)

Ранк1
СедиштеТоронто, Канада
Приход ФГ 20152088 милиона долара
Приход ФГ 20172300 милиона долара
Управни партнер и извршни директорФранк Веттесе

извор: Делоитте ЛЛП

Делоитте ЛЛП је канадска рачуноводствена фирма компаније Делоитте Тоуцхе Тохматсу Лимитед и својим клијентима пружа услуге у областима ревизије и осигурања, финансијског саветовања и саветовања, и део је глобално повезане мреже фирми чланица која опслужује четири од пет глобалних 500 компанија.

# 2 - КПМГ ЛЛП (Торонто)

Ранк2
СедиштеТоронто, Канада
Приход ФГ 2015. (у канадским доларима)1324,16 милиона долара
Приход ФГ 2017. (у канадским УСД)1446 милиона долара
Старији партнер и извршни директорЕлио Луонго

извор: КПМГ ЛЛП

КПМГ ЛЛП је једна од најбољих рачуноводствених фирми у Канади и додељена јој је Топ 100 послодаваца за 2018. годину и најбољи канадски послодавац за разноликост за редом. Делује на преко 40 локација у Канади и пружа услуге у области ревизије, пореза и саветодавне праксе. Структура управљања и систем управљања састоје се од Управног одбора који је одговоран за стратешко и оперативно вођство и Одбора директора.

# 3 - ПРИЦЕВАТЕРХОУСЕЦООПЕРС (ПвЦ) (Торонто)

Ранк3
СедиштеТоронто, Канада
Приход ФГ 2015. (у канадским доларима)1290,00 милиона долара
Приход ФГ 2017. (у канадским УСД)$1,428
ДиректорНицолас Марцоук

извор: ПВЦ

ПвЦ Цанада је фирма чланица глобалне ПвЦ мреже која послује у последњих 110 година. Основан 1960. године, има више од 6700 партнера широм Канаде. Пружа професионалне услуге у области осигурања ризика, ревизије, опорезивања и консалтинга итд., И снажан је промотер разноликости и инклузије на радном месту. Делује из 26 канцеларија широм Канаде.

# 4 - ЕРНСТ & ИОУНГ (ЕИ) ЛЛП (ТОРОНТО)

Ранк4
СедиштеТоронто, Канада
Приход ФГ 2015. (у канадским доларима)1111,00 милиона долара
Приход ФГ 2017. (у канадским УСД)1397 милиона долара
Председник и извршни директорЈад Схимали

извор: Е&И

Основани 1849. године у Енглеској формирањем Хардинга и Пуллеина, садашњи Ернст и Иоунг настали су спајањем Ернст & Вхиннеи и Артхур Иоунг & Цо. 1989. године. Компанија је 2013. претрпела ребрандинг у ЕИ.

Ернст & Иоунг ЛЛП (Канада) нуди услуге у областима ревизије, опорезивања, саветовања о трансакцијама, осигурања и финансијског саветовања и нуди обилне могућности за учење и раст уз велике погодности и изазовне могућности учења.

# 5 - ГРАНТ ТХОРТОН КАНАДА

Ранк5
СедиштеТоронто, Канада
Приход ФГ 2015. (у канадским УСД)597,00 милиона долара
Извршни партнер и извршни директорКевин Ладнер

извор: Грант Тхортон ЛЛП

Грант Тхортон ЛЛП је водећа канадска рачуноводствена и пословна саветодавна фирма која пружа услуге у областима ревизије, опорезивања и саветодавства за све врсте и величине организација. Члан је Грант Тхортон Интернатионал Лимитед. Награђено најбољим радним местима 2017. и 2018. године, савршено је радно место за мотивисане и талентоване професионалце.

# 6 - МНП ЛЛП (раније познат као Меиерс Норрис Пенни)

Ранк6
СедиштеЦалгари, Алберта
Приход ФГ 2015. (у канадским доларима)597,00 милиона долара
Приход ФГ 2016. (у канадским УСД)660 милиона долара
ДиректорЈасон Туффс

извор: МНП ЛЛП

Основана 1958. године, МНП је водећа рачуноводствена фирма у Канади која нуди услуге у областима осигурања и рачуноводства, ризика предузећа, опорезивања, консалтинга, процене итд. МНП је десету годину заредом награђена за најбољег послодавца у Канади.

# 7 - БДО ЦАНАДА ЛЛП

Ранк7
СедиштеТоронто, Канада
Приход ФГ 2015. (у канадским УСД)534,00 милиона долара
Приход ФГ 2017. (у канадским УСД)609,5 милиона долара
ДиректорПат Крамер

извор: БДО Цанада ЛЛП

Основао га је пуковник Јамес М. Дунвооди 1921. године, БДО Цанада има више од 90 година искуства у опорезивању, саветодавним услугама, оутсоурцинг услугама и осигурању и рачуноводству. Основан у малој канцеларији у Виннипегу, БДО Цанада је прешао дугачак пут са више од 100 локација широм Канаде

# 8 - ЦОЛЛИНС БАРРОВ (ТОРОНТО)

Ранк8
СедиштеВатерло, Онтарио
Приход ФГ 2015. (у канадским УСД)213,50 милиона долара

извор: Цоллинс Барров

Цоллинс Барров је осма највећа канадска група овлашћених рачуновођа и позната је по средњем тржишту у ревизији пореза и саветодавним решењима. Независни је члан компаније Бакер Тилли Интернатионал, која је Осма највећа мрежа рачуноводства и пословног саветовања на свету по комбинованом приходу од накнада.